106

Лауреат на Труда

преди 1 година

До Последиците са за --- те *** още от 1917 и продължават да умират, но докато умираха, взеха че вашите СеСеСеРета се тръшнаха за винаги, а сега иде ред и на Русия. Китай са много лесни - спиране на ишлемето от страна на САЩ и Европа и гражданската война, хаосът и масовото изтребление ще стане без война.

105

Анонимен

преди 1 година

Доказано е от практиката, че който има парички, обичат го всички. Не случайно и куцо и сакато се изнася към САЩ, а не към Блатная. Към Блатная заминават най-най-най-деградиралите елементи, за които дали ще са живи или умряли е все тая.

104

Последиците са за

преди 1 година

Фашистите от САЩ,ЕС и обединени *** ще мрът яко.

103

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До САЩ - Естествено. Достатъчно е САЩ да спре ишлемето и гражданската война на жълтурята е гарантирана. Освен това китайските милиардери държат парите си в щатски и британски банки и то не в рубли или юани, а в световната валута - долар. Я да чуем червеножопият дудукариат каква песен ще изпее. Lool

102

САЩ

преди 1 година

Държиш ли информацията и парите, държиш света. Това че тук, там някой диктаторски режим може от време на време да се опърва - това са бели кахъри. Въпрос на време е диктаторския режим да падне. Няма как да те победи. Ти държиш и съдията и половината от неговите играчи. Гони го параноя, изостава технически и накрая пада. САЩ държи и парите и информацията в света.

101

Анонимен

преди 1 година

Замислете се. Колко често в ръката си сте държали долъри или евро. Сега помислете колко често сте докосвали китайски юуани или руски рубли? Схващата ли? Това е истинската сила - парите! Релано парите са собственост. Кой е собственик на световната валута долара - САЩ. На световния език - английски - пак САЩ. Сега кажете кой е собственик на света и той как контролира всичко в него?

100

Анонимен

преди 1 година

Сащ използват Тайван за да провокират Китай така както направиха с Украйна за да провокират Русия. Западни анализатори смятат че действията на Нанси поставят под съмнение авторитета на дядо Джо.

99

$$

преди 1 година

САЩ със долара си могат да купят всичко. И информация, и стоки, и суровини, и услуги и научни знания- както там му викат ноу-хау. Дори и войска, дето да се бие за тях могат да си купят.

98

Анонимен

преди 1 година

Сащ с 300 трилиона дългове. Решиха да ползват частната фирма ВоЗ WHO World health organización за да сложи икономиката в застой и пълното сгромолясване на долара и акциите да бъде отложено и овцете да решат че икономиката пада заради Ковид. Най задължената държава в света пуснаха ковид вируса в Китай за да ги потопят но не успяха. Напечатаха трилиони без покритие.

97

Анонимен

преди 1 година

Клоунка! Може да не си качва веждите на темето, те са естествени.

96

Анонимен

преди 1 година

така ссср преди да се разпадне старци го управляваха

95

Анонимен

преди 1 година

и тази диментна баба как лети със самолет някой инсулт ще получи .....на тия старци кой им дърпа конците фед

94

Самарин

преди 1 година

"Късмет" за американците,да ги управляват амортизирани,уморени пенсионери.Баба Нанси,вместо да си дундурка внуците,хукнала по континентите да ръси глупости и да разпалва позагаснали огнища.Склерози,ще подпалите трета световна, атомна война.Помислете за младите хора на земята.

93

Благодарим на баба

преди 1 година

Последиците са повече от положителни.Ако до сега Китай се опитваше да държи положението и да не влиза в мръсната играта на "световните господари " то от сега нататък все по крепка дружба ги очаква с Русия.

92

Визитка

преди 1 година

Три дни обикаля със самолета около Тайван, накрая я пуснаха.

91

ха ха

преди 1 година

Ей от една баба ги е страх ***

90

Анонимен

преди 1 година

След посещението на баба Нанси Китай забрани износа на обработен пясък тоест да обясня че този пясък е абсолютно наложителен за създаване на чипове .И още не са започнали да дават своя отговор

89

Редица

преди 1 година

Другата военна специалистка от Европата няма ли да ходи. Или тя изпълнява препоръките на китаеца.

88

Анонимен

преди 1 година

Какви войни...полудяха хората:(.Мир трябва,не война.

87

Ами

преди 1 година

Да взема бомбардировача и да ходи да си спасява колонията, вместо да се снима с розови костюмчета. Да вземе една зелена блузка от нейния украински приятел и да ходи на терен.