74

Анонимен

преди 1 година

Затегнете си намордничетата от днес. А от септември очаквайте следващите пакети терор на стадото. Купени и платени са милиарди ваксини за вашите плешки. Заголването е доброзорно. Ваксинаторите ще ви чакат по входовете скоро щом си търпите и не ги изметете от топлите им местенца. РЗИтата трябва да горят в момента, а отговорните пионки там трябва да се самогърмят като "лекарката" в Автрия. Щом не, явно всички са доволни, че продължават да ги правят на май муняци. КППта, изкъртени пейки

73

Анонимен

преди 1 година

До Беновска пипаТи вече си го направил.

72

Противозаконни мерки

преди 1 година

Заповедите на РЗИ-та са незаконни защото няма обявена извънредна епидемиологична ситуация. Техните заповеди нямат никаква административна и юридическа стойност.

71

Беновска пипа

преди 1 година

Сега е моментът всички хора без образование да изкажат мнението си и да покажат на останалите колко много разбират от епидемиология, вирусология, икономика, конституционно право и пр.

70

Анонимен

преди 1 година

РЗИ НА СЪД!СЛУЖИТЕЛИТЕ НА РЗИ СА БЕЗ МАСКИ ДНЕС БЯХ ТАМ В 9,32 Ч НЯМАШЕ ЕДИН С МСАСКА

69

Анонимен

преди 1 година

Скоро някой да ви е казвал, че сте прости? Ааа вие си го знаете :).

68

ACDC

преди 1 година

При липсата на контрол единственият ефект от въвеждането на мерките е преброяване на неграмотните, които отказват да ги спазват.

67

Анонимен

преди 1 година

Айде функционално неграмотният бачкатор с доход таван максималния осигурителен праг в някой склад започна да лае. Тоя бил роб, оня бил роб, ама бачкаторът си рине дъното и няма пари да си купи обувки на детето. Най-големият проблем- лошите маски. Не бил покорна животинка да ги носи, не бил овца. Ама на работа- по-нисък страхливец от тревата. Това да се бори за достойно заплащане и нормални условия за труд- забрави. Ама да лае из интеренет срещу маските- пръв. Ама на работа накарат ли го- 8 носи.

66

Алооо

преди 1 година

Пълен бойкот на мерките за градски транспорт и спрете да им ходите по магазините 5-6 дена или до края на тая т.потия и да видят как повече мерки няма да има.Ходете по парка, разходете навън,оставете ги тия молове да си стоят празни. Нека плащат на служителите си ей така , без да им работят на тия робовладелци. И спокойно няма да останете гладни има и други малки магазинчета, щото българина много го е страх да не остане гладен,но това което ни направиха ПП,към глад се отива,не че боко беше добре

65

за кретеноида

преди 1 година

по -доли: мъж на 85 г. със сърдечно заболяване;мъж на 87 г. със сърдечно заболяване и диабет;жена на 87 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания;мъж на 64 г. със сърдечно заболяване;мъж на 76 г. със сърдечно заболяване;мъж на 75 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания.

64

Анонимен

преди 1 година

Абе ние още не сме свършили ония две седмици от 2020г, сега само още две седмици да носим памперс на физиономията при 30 градуса жеги? ОК

63

Анонимен

преди 1 година

Това, което трябва първо да се развенчае е мита за натоварените болници и пълните ковидотделения. Това посочват като основна причина за мерки. Лидъл, аптеки, молове и градски транспорт са следствие от лъжата за болниците. Ту.мо.рът трябва да се изреже до дъно!!!!

62

Провинциалист

преди 1 година

Че какво им е на лидълските банани? Много скоро от СЗО ще издадат задължителна препоръка да се мушкат отзад като превенция срещу маймунска шарка. Определено ще станат дефицитна стока при толкова много послушни и дисциплинирани софиянци, без грам собствено мнение.

61

Илиян Димитров

преди 1 година

Лидъл е магазина на бедните овце. Аз не съм овца и в кошара не стъпвам.

60

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството че охраната на Лидъл са някакви комплексари, на които сега РЗИ има развърза ръцете да колят и бесят както намерят за добре. До скоро бяха сиви и невзрачни, жалки и незабележими в скучните си униформи, а сега им е делегирана ролята на пазванти, тероризиращи простолюдието, което е дошло да си купува салам от френската седмица, чиито срок на годност изтича според етикета след броени дни, a иначе е бил две години.

59

Анонимен

преди 1 година

До бг смешки, искаш ли да видиш на каква възраст са били тези 40 човека и с какви заболявания? После искаш ли да идиш и да провериш колко за починалите за тези 3 дни от сърдечно-съдови заболявания, и колко от рак? Можеш ли изобщо да мислиш? И не, не са 40. С любимата ти болест са починали едва 15 човека за 3 дни! ПОДЧЕРТАВАМ С, не ОТ! Научи си родния ези, че се излагаш брутално!

58

Анонимен

преди 1 година

До Илиян Димитров-Ми твоят вожд и бащица,защо е ходил да си пазарува там. И той ли е искал кило банани на промоция. Ама са го изгонили и го е хванало яд,че не приемат копейки на касата.

57

Анонимен

преди 1 година

Аз пък ще мина през Билата,че ми е по-близо

56

Илиян Димитров

преди 1 година

Който има малко останало себеуважение не стъпва в Лидъл. Там ходят само смачкани пенсионери за кило банани на промоция.

55

Анонимен

преди 1 година

С такъв кеф ще ходя до Лидл да си напазарувам. Има страхотни промоции