10

Анонимен

преди 1 година

Столичният инспекторат да нареди на общинарите от Овча купел да дойдат в Овча купел 1и 2 и да вдигнат и конете с каручките защото от маалата пак започнаха да обикалят кварталите въпреки поредната им забрана от 1 юни 2022г.Тропкат кончета още от ранна утрин,а собствениците им вдигат шум около контейнерите,чупят и разпиляват стъкла, удрят в асфалта разни изхвърлени уреди за да вземат какво им трябва останалото пак разпиляват,също и дрехи,обувки.Конфискувайте им конете и ги пуснете в планините.

9

Анонимен

преди 1 година

Аз си мислех,че се кара в София нормално като през соца,защото са отпуски хората и ги няма,а то общината извозила таралясниците.Ти да видиш?!

8

Анонимен

преди 1 година

За трошка няма прошка.

7

До 1964-та...

преди 1 година

Бате......отваряме уикипедия и виждаме, че оригиналната костенурка се е произвеждала до ..... ТАДАМ .... 2003-та. Да не се бърка с новата костенурка от 2011-та нататък. Така че тия приказки за скрапа си ги запази за кварталната дружинка. Не е ясно това на снимката дали не е било ударено / размазано или пък от първите модели от 1947-а.

6

българин

преди 1 година

Още много има !

5

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах, за останалите таралясници с платен данък - разрешено ли е да се паркират на общинските градинки или не?

4

1964-та...

преди 1 година

...на бай Фильо, моя тренер по тенис на маса, му откраднаха задния мигач на ФВ костенурка. Отде я беше купил тогава, но се скъса да се вайка, че ги няма тия части, скъпи са и т.н. След 2г. баща ми донесе от Пловдивския панаир проспект с всички западногермански марки автомобили, цветни снимки, заводи, поточни линии и пр. Та там имаше фотос на депо за рециклиране на стари коли и на купчината скрап видях надупен ФВ, смачкан, но задните му мигачи здрави. Сетих се за бай Фильо. А ние сме селяни 2022.

3

Алекс

преди 1 година

Всички изоставени дараци за претопяване.Стомана-Перник се нуждае от суровина.

2

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се премахнат 350 000 , за да се кара и живее нормално в София

1

Край

преди 1 година

Заглавието не трябва да е "Над 350..." а САМО 350 ... Града е пълен с бивши возила, които никакъв нормален преглед не могат да минат.