21

Евала на гърците

преди 1 година

Подпомагат ХОРАТА, а не "бизнеса". Ей така се прави. Може да са мошеници и търговци, обаче за тези неща си имат граници и не ги прекрачват.

20

Кико

преди 1 година

Демокрацията е рожба на гърците! Нашето управление е : кой да открадне повече! Конекрадци с претенции!

19

ами

преди 1 година

Карай да върви, не е важно колко ще се забатачи европата от тази измислена война от краварите,важното е на руснаците да им е "зле".хахахаха

18

Анонимен

преди 1 година

По - скоро от властта,

17

Анонимен

преди 1 година

Когато имаме управници, не слугинаж на чужди интереси. Не може да ни управляват гладни и алчни пом'ияри и еничари и да очакваме тези ур'оди да ни защитават интересите! Народът трябва да се осъзнае и да пречука, ако не изпъди всички мас'тии във властта.

16

Анонимен

преди 1 година

"Кога ли ще доживеем така да се мисли за нас" - еми докато историята ни е пренаписана и окрадена и представят Кубрат(княз Кроват) с християнския кръст за Тенгрист и Аспарух(Есперих) със златните ритони за монголоид така ще е. И Сердика ще я представят за Римска, а това, че траките са управлявали Рим, а Максимилиян дори е имал дързоста да нарича запада провинция и да е единствения император никога не стъпвал в Рим. Докато аборигените от запада и изтока ни учат, че сме на гости на Европа ще е така

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен14-Могат-взимат пари от Европа и ги дават на населението!Кога ли ще доживеем така да се мисли за нас??????????????

14

до 14 ''ум

преди 1 година

Не си в час,явно си слънчасал,стара ти е информацията.Освен това ние не сме 7 милиона население,а сме под 6.И тук инфомацията ти е стара.Явно и ти си стар,супер стар!:))))

13

Анонимен

преди 1 година

Ей, умника, където пишеш, че гърците изплатили всичко. Ти, грък да връща пари, знаеш ли такъв? Тези теглят от еврофондовете такива суми, че си нямаш и на понятие. На всички евробюрократи им е ясно, че няма да има връщане на парите, но продължават да наливат.Малко яснота- ние трябва да получим 29 милиарда, а гърците ще вземат 78 , за обещетение от ковид. Те са 11 милиона население, а ние- 7 . Тези доят Европа , като крава, но по два пъти на ден!

12

Victimized

преди 1 година

Централните банки печатайки пари на поразия и раздавайки ги като евтини кредити на корпорации и държавни администрации за да подкупват с тях електората си за да не работят да стоят и чакт от държавата доведе тази инфлация. За да решим проблема ще раздаваме още пари, които нямаме, с икономика дето не може да ги изкара, но пък може да взимаме заеми и да поробваме поколения напред с тях. За това идва пукането на балона и ще е тежко, много тежко.

11

Как стаа тва?

преди 1 година

Фалиралата Гърция е на светлинни години пред най-развитата икономика в ЕС, както се твърди - българската

10

Анонимен

преди 1 година

Който пише глупости за печатане на пари от ЕС за Гърция не е в час.Гърците изплатиха всичко.

9

Анонимен

преди 1 година

Така се запазват цените на производството и туризма.Ако им вдигнат цената и не ги компенсират,всичко ще поскъпне по 2 и туризма ще се срине.Като ти сложат цена 5 евро за 1 брой сувлаки и 20 евро за гръцка салата,ще купиш ама друг път!Има държава там,не е стъпил Сталин след войната.Личи си,че има капитализъм и мисъл за частния бизнес,който ги храни и прославя по света.А у нас чичко комунист само знае да лъже и да краде!

8

aнонимен

преди 1 година

Те и в някои държави дават и хранителни помощи на 2 седмици и такива, които тук само на праздник си ги позволяваме. по-хубаво не пишете такива неща, че на човек някой път му се доплаква от тази несправедливост

7

Анонимен

преди 1 година

А у България народа компенсира ,,бизнеса,,

6

Анонимен

преди 1 година

От сттията не се разбира тези 90 х лв на човек или са или на 4 чл семейство. Ако имам 90 х на година тук ще съм свръхбогат, а в Гърция се водело най ниско ниво!

5

Анонимен

преди 1 година

"Гърция ще компенсират домакинствата за тока, докато е нужно" - преведено на нормален език: В Брюксел и Вашингтон ще принтират кеш за да не се усети некой по светО, че най-старата демокрация е най-закъсалата го икономически и живее на заем от над 2 десетилетия. Добре, че им дават субсидии и заеми денонощно иначе гърците щяха да са изсъхнали от мързел.

4

Анонимен

преди 1 година

Дреме им на гърците на тях им принтират по 30 милиарда на година вече 15 години подред, за да се поддържа жива илюзията за величието на демокрацията. Ще набият шамари на политиците и куките както обикновено и ще го карат на външен дълг по стара изпитана схема.

3

Анонимен

преди 1 година

А Петков ни плащеше че останем зле като при Борисов!

2

И нас

преди 1 година

ще компенсират: с Увеличение цените на всички блага.