159

Капитан Петко

преди 10 месеца

Да се радва поне че не ял бой и още нещо...

158

Анонимен

преди 10 месеца

Ахахахаха. Ами, не купувайте от германската верига бе, това е демокрация. Купувайте от малките магазини, защо не купувате? Ама после да не ревете, че ви прецакали в грамажа, че срока на годност бил нещо затъркан, че нещо качеството не било като хората. Купувайте, давай народеее. Докато има овце, ще има и вълци като тоя ваксинирания другар, дето се прави на антиваксър.

157

Анонимен

преди 10 месеца

Докато не увиснат по стълбовете вакси терористите, няма да се оправят нещата!

156

Анонимен

преди 10 месеца

Земя на слепци.

155

Анонимен

преди 10 месеца

Тумора на века, скотско поведение

154

Анонимен

преди 10 месеца

Това, че се е ваксинирал, не го прави по- малко нормален в моите очи. Имам колега тройно ваксиниран, който в момента е по- антиваксър и от мен. Някои хора бяха принудени, изнудени да имат ЗС, за да могат да работят. Ще гласувам за Възраждане!

153

Анонимен

преди 10 месеца

На този и памперс да не заразява с издихания на черво - партия Преяждане

152

OleMale

преди 10 месеца

Колко глупави може да са хората да гласуват за Възраждане. Отговор: много. Имат само един лидер. Който лидер доказано говори с езика на омразата. И на хората това им харесва, защото те искат да се говори с този език. Искат да се отмъщава и да се върви против правилата. Костадинов говори против Турците, говори против ***, говори против всякакви етноси, освен срещу Българите. И макар на много хора националисти това да им харесва, аз не съм Националист. Не мразя нито един друг етнос или народ.

151

Сата НАТО

преди 10 месеца

Това се прави за да се отвлече вниманието на хората от газовата и енергийна криза причинена от канадската мастияя Кирил Петков. ----///--- Криза няма. Кризата се създава изкуствено от руските лакеи. Киро го доведе Радев, така че за мене той просто отигра "промяната" заедно с ИТН и БСП по начин, удобен за Москва.

150

Анонимен

преди 10 месеца

Въпреки, че арестуваха негов човек, не пропусна да им обясни , че при задължителната последваща ваксинация, полицаите ще бъдат първи! Той не се ядоса, опита се да им налее акъл в *** тикви. Май не го разбраха.

149

Анонимен

преди 10 месеца

Видяхме много добре колко струват всички. Само Възраждане не са получили шанс да покажат какво могат и ЩЕ го получат на тези избори

148

Анонимен

преди 10 месеца

В момента Възраждане са с над 20 процента. На Козяк са в паника

147

Анонимен

преди 10 месеца

Възраждане през цялото време на т.нар. пандемия защитават една и съща позиция. Последователно и твърдо. Имат много добри специалисти в областта, но от тях нищо не зависи в момента. След изборите не е ясно.

146

Анонимен

преди 10 месеца

Петков, Борисов, Иванов " Да дадем оръжие на украйна да продължава войната да избиват руснаци" Костадинов " Трябва да има преговори и всичко да се реши по мирен път" Кой е диктатора и екстремиcта се вижда.

145

Напомняне

преди 10 месеца

Костадине, каквото и да правиш, до когато не се пролее кръв, няма да има мир! Много ясно основателите на марксизма-ленинизма са го казали;- Една власт се дава и взима с кръв! Искаш ли твоите правила да господстват, трябва да има кървав преврат, останалото е смяна на гаргите по клоните на дървото.

144

До урката Надя

преди 10 месеца

В Украйна нямате ли си лидери да пишете за тях? Изчезни от хоризонта, да не изядеш дедовия.

143

Анонимен

преди 10 месеца

До Сата НАТО Това се прави за да се отвлече вниманието на хората от газовата и енергийна криза причинена от канадската мастияя Кирил Петков. Икономиката няма да има достатъчно газ зимата и затова е по-добре направо да затворят фирмите уж заради ковид.

142

Анонимен

преди 10 месеца

Браво Коце, лидер, който застава на страната на народа е редно да бъде избран за негов водач. Няма друг политик в момента, който да защитава 80% от хората. Посочете някой друг? Нещата се нареждат по справедливия начин.

141

Надя

преди 10 месеца

Ха,ха,ха Копейкин ядосан?!Че тоя фашага кога не е ядосан?Отишъл в немска веригата да прави предизборни зулуми ,за да стане по-забележим?! А бе ей плосък,що не идеш в Берьозка и малките български магазини,където хората според теб ходели без маски .Шу...то..ве,я тръгнете с главите надолу за повече електорат

140

Анонимен

преди 10 месеца

Tozi kogaто и да го прберете в псииатриата винаги ще е късно.