159

Капитан Петко

преди 1 година

Да се радва поне че не ял бой и още нещо...

158

Анонимен

преди 1 година

Ахахахаха. Ами, не купувайте от германската верига бе, това е демокрация. Купувайте от малките магазини, защо не купувате? Ама после да не ревете, че ви прецакали в грамажа, че срока на годност бил нещо затъркан, че нещо качеството не било като хората. Купувайте, давай народеее. Докато има овце, ще има и вълци като тоя ваксинирания другар, дето се прави на антиваксър.

157

Анонимен

преди 1 година

Докато не увиснат по стълбовете вакси терористите, няма да се оправят нещата!

156

Анонимен

преди 1 година

Земя на слепци.

155

Анонимен

преди 1 година

Тумора на века, скотско поведение

154

Анонимен

преди 1 година

Това, че се е ваксинирал, не го прави по- малко нормален в моите очи. Имам колега тройно ваксиниран, който в момента е по- антиваксър и от мен. Някои хора бяха принудени, изнудени да имат ЗС, за да могат да работят. Ще гласувам за Възраждане!

153

Анонимен

преди 1 година

На този и памперс да не заразява с издихания на черво - партия Преяждане

152

OleMale

преди 1 година

Колко глупави може да са хората да гласуват за Възраждане. Отговор: много. Имат само един лидер. Който лидер доказано говори с езика на омразата. И на хората това им харесва, защото те искат да се говори с този език. Искат да се отмъщава и да се върви против правилата. Костадинов говори против Турците, говори против ***, говори против всякакви етноси, освен срещу Българите. И макар на много хора националисти това да им харесва, аз не съм Националист. Не мразя нито един друг етнос или народ.

151

Сата НАТО

преди 1 година

Това се прави за да се отвлече вниманието на хората от газовата и енергийна криза причинена от канадската мастияя Кирил Петков. ----///--- Криза няма. Кризата се създава изкуствено от руските лакеи. Киро го доведе Радев, така че за мене той просто отигра "промяната" заедно с ИТН и БСП по начин, удобен за Москва.

150

Анонимен

преди 1 година

Въпреки, че арестуваха негов човек, не пропусна да им обясни , че при задължителната последваща ваксинация, полицаите ще бъдат първи! Той не се ядоса, опита се да им налее акъл в *** тикви. Май не го разбраха.

149

Анонимен

преди 1 година

Видяхме много добре колко струват всички. Само Възраждане не са получили шанс да покажат какво могат и ЩЕ го получат на тези избори

148

Анонимен

преди 1 година

В момента Възраждане са с над 20 процента. На Козяк са в паника

147

Анонимен

преди 1 година

Възраждане през цялото време на т.нар. пандемия защитават една и съща позиция. Последователно и твърдо. Имат много добри специалисти в областта, но от тях нищо не зависи в момента. След изборите не е ясно.

146

Анонимен

преди 1 година

Петков, Борисов, Иванов " Да дадем оръжие на украйна да продължава войната да избиват руснаци" Костадинов " Трябва да има преговори и всичко да се реши по мирен път" Кой е диктатора и екстремиcта се вижда.

145

Напомняне

преди 1 година

Костадине, каквото и да правиш, до когато не се пролее кръв, няма да има мир! Много ясно основателите на марксизма-ленинизма са го казали;- Една власт се дава и взима с кръв! Искаш ли твоите правила да господстват, трябва да има кървав преврат, останалото е смяна на гаргите по клоните на дървото.

144

До урката Надя

преди 1 година

В Украйна нямате ли си лидери да пишете за тях? Изчезни от хоризонта, да не изядеш дедовия.

143

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Това се прави за да се отвлече вниманието на хората от газовата и енергийна криза причинена от канадската мастияя Кирил Петков. Икономиката няма да има достатъчно газ зимата и затова е по-добре направо да затворят фирмите уж заради ковид.

142

Анонимен

преди 1 година

Браво Коце, лидер, който застава на страната на народа е редно да бъде избран за негов водач. Няма друг политик в момента, който да защитава 80% от хората. Посочете някой друг? Нещата се нареждат по справедливия начин.

141

Надя

преди 1 година

Ха,ха,ха Копейкин ядосан?!Че тоя фашага кога не е ядосан?Отишъл в немска веригата да прави предизборни зулуми ,за да стане по-забележим?! А бе ей плосък,що не идеш в Берьозка и малките български магазини,където хората според теб ходели без маски .Шу...то..ве,я тръгнете с главите надолу за повече електорат

140

Анонимен

преди 1 година

Tozi kogaто и да го прберете в псииатриата винаги ще е късно.