199

Бате Сечко

преди 1 година

Само с Възраждане ще изгоним болните ковидари от България!!!ще гледам за тях...

198

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен 209 Боже как ни изплаши. Недей така бе човек.Развали ни деня.

197

Да допълня...

преди 1 година

Костадинов е комунистически ***.

196

Чичо

преди 1 година

Айде че идат избори и Коци бие тъпанО. Малко трейлър преди голямото театро.

195

Анонимен

преди 1 година

Петя не се ядосва като я карат да прави разни неща. Пристрастена е към г.золи.зането.

194

До Чук и Гек

преди 1 година

Защо 5 полицая арестуваха 1 човек ?Не можа ли един да свърши тая работа, а другите четирима да борят истинската престъпност? За какво получават заплати.

193

Кики

преди 1 година

Коци , защо бе всички псевдопатриоти като вас , Сидеров , Джамбазки все на клоунада го превръщате? Обикновенно страхливците крият уплаха и страх зад непредизвикана агресия.Поредният комедиант сърдит на целият свят, типичен русофил от платените.

192

Бау

преди 1 година

Добрата Рашкова полиция и надуването на рейтинга от социолози и медии приключи, Копейкич ! Дундуркаха те, докато прогонят Кирил! Сега нямат нужда да им се пречкаш! Знаеш как става - съответната социоложка ще премига по студията, ще извърта очи и съвест, и ще обяснява авторитетно, че когато емоциите утихнат, избирателят все пак преценява, че по добре се живее в пропадналия коварен Запад, отколкото в достолепна мафиотска Русия! И Копейчик - 10 депутата или още по добре - аут!

191

Анонимен

преди 1 година

Щом ви задължават, те са длъжни да ви осигурят маски. По една на два часа от онези 2рр, двуслойните, дето са по 40лв. Тези от 50ст не пазят от вируси. Така, че когато дъртия пъдар на Лидъл ми даде такава маска, ще я сложа. Или пък кочубрата касиерка с основно от Фантастико!

190

Анонимен

преди 1 година

Не носете маски! Колкото сме повече, толкова помалко ще ни се качват на главите. Някой да е прочел как ще се бори с пЛа демията новият здравен? Не, нали?

189

До 211

преди 1 година

Добър въпрос с ясен отговор- този, който не е цензуриран работи в редакцията. Тая медия е мухлясала до мозъка на костите си.

188

До редактора

преди 1 година

Думата П а р ц а л се споменава няколко пъти, а защо мен ме цензурирате?

187

Анонимен

преди 1 година

А тоя какъв *** е......

186

Анонимен

преди 1 година

Костадин Костадинов ще се окаже най-нормалния в тоя парламент....ако тези не махнат марките до 1 седмица, наесен аз и моето семейство ще гласуваме за Възраждане

185

Гинеколог

преди 1 година

*** ....

184

Анонимен

преди 1 година

Айде, предизборната кампания за пред примитивите започна. Нали ще иска още държавна субсидия за нова къща...

183

ББ

преди 1 година

ама защо коментирате...подскрепящ убийства на жени и деца...на възрастни ,безпомощни в Украйна,защо обръщате внимание на нечовешко манипулиращо ви да се озовете на магистралата на смъртта,защото дпс-гроп и руското го лансират да ви манипулира...мерките са за да останем живи!за тоя животите ви нямат стойност!кое не разбирате Братя?болест има...и ви хвърлят жертви,осъзнайте се! те са ваксинирани..проверете моля!!!

182

Анонимен

преди 1 година

Този манипулира много брутално електората с първосигнално мислене! Ако дойде на власт и спре ваксиниррането и маските, България ще бъде санкционирана. За да няма санкции, трябва да излезем от ЕС, но дори в Русия има ваксини и задължителни маски, защото ковид е световна пандемия. Никъде в света не е законно да не се подчиниш на мерките. Не знам каква илюзия хранят русофилите при избирането на този тип, но той със сигурност ни тласка към анархия

181

Анонимен

преди 1 година

Проблемът не са маските, те са само началото. Проблемът е целта им за масово ваксиниране. Тоя път трябва да бъдат стопирани в зародиш. Добре, че има бойкот от всички.

180

Анонимен

преди 1 година

Браво на Възраждане! Радвам се, че има кой да защите трезвомислещите в тази държава. Колкото до ковидиoтитe - те са неспасяеми. Да си дишат въглеродния диоксид и да си поемат бактериите, като им е толкова акъла.