199

Бате Сечко

преди 9 месеца

Само с Възраждане ще изгоним болните ковидари от България!!!ще гледам за тях...

198

Ти да видиш..

преди 9 месеца

До Анонимен 209 Боже как ни изплаши. Недей така бе човек.Развали ни деня.

197

Да допълня...

преди 9 месеца

Костадинов е комунистически ***.

196

Чичо

преди 9 месеца

Айде че идат избори и Коци бие тъпанО. Малко трейлър преди голямото театро.

195

Анонимен

преди 9 месеца

Петя не се ядосва като я карат да прави разни неща. Пристрастена е към г.золи.зането.

194

До Чук и Гек

преди 9 месеца

Защо 5 полицая арестуваха 1 човек ?Не можа ли един да свърши тая работа, а другите четирима да борят истинската престъпност? За какво получават заплати.

193

Кики

преди 9 месеца

Коци , защо бе всички псевдопатриоти като вас , Сидеров , Джамбазки все на клоунада го превръщате? Обикновенно страхливците крият уплаха и страх зад непредизвикана агресия.Поредният комедиант сърдит на целият свят, типичен русофил от платените.

192

Бау

преди 9 месеца

Добрата Рашкова полиция и надуването на рейтинга от социолози и медии приключи, Копейкич ! Дундуркаха те, докато прогонят Кирил! Сега нямат нужда да им се пречкаш! Знаеш как става - съответната социоложка ще премига по студията, ще извърта очи и съвест, и ще обяснява авторитетно, че когато емоциите утихнат, избирателят все пак преценява, че по добре се живее в пропадналия коварен Запад, отколкото в достолепна мафиотска Русия! И Копейчик - 10 депутата или още по добре - аут!

191

Анонимен

преди 9 месеца

Щом ви задължават, те са длъжни да ви осигурят маски. По една на два часа от онези 2рр, двуслойните, дето са по 40лв. Тези от 50ст не пазят от вируси. Така, че когато дъртия пъдар на Лидъл ми даде такава маска, ще я сложа. Или пък кочубрата касиерка с основно от Фантастико!

190

Анонимен

преди 9 месеца

Не носете маски! Колкото сме повече, толкова помалко ще ни се качват на главите. Някой да е прочел как ще се бори с пЛа демията новият здравен? Не, нали?

189

До 211

преди 9 месеца

Добър въпрос с ясен отговор- този, който не е цензуриран работи в редакцията. Тая медия е мухлясала до мозъка на костите си.

188

До редактора

преди 9 месеца

Думата П а р ц а л се споменава няколко пъти, а защо мен ме цензурирате?

187

Анонимен

преди 9 месеца

А тоя какъв *** е......

186

Анонимен

преди 9 месеца

Костадин Костадинов ще се окаже най-нормалния в тоя парламент....ако тези не махнат марките до 1 седмица, наесен аз и моето семейство ще гласуваме за Възраждане

185

Гинеколог

преди 9 месеца

*** ....

184

Анонимен

преди 9 месеца

Айде, предизборната кампания за пред примитивите започна. Нали ще иска още държавна субсидия за нова къща...

183

ББ

преди 9 месеца

ама защо коментирате...подскрепящ убийства на жени и деца...на възрастни ,безпомощни в Украйна,защо обръщате внимание на нечовешко манипулиращо ви да се озовете на магистралата на смъртта,защото дпс-гроп и руското го лансират да ви манипулира...мерките са за да останем живи!за тоя животите ви нямат стойност!кое не разбирате Братя?болест има...и ви хвърлят жертви,осъзнайте се! те са ваксинирани..проверете моля!!!

182

Анонимен

преди 9 месеца

Този манипулира много брутално електората с първосигнално мислене! Ако дойде на власт и спре ваксиниррането и маските, България ще бъде санкционирана. За да няма санкции, трябва да излезем от ЕС, но дори в Русия има ваксини и задължителни маски, защото ковид е световна пандемия. Никъде в света не е законно да не се подчиниш на мерките. Не знам каква илюзия хранят русофилите при избирането на този тип, но той със сигурност ни тласка към анархия

181

Анонимен

преди 9 месеца

Проблемът не са маските, те са само началото. Проблемът е целта им за масово ваксиниране. Тоя път трябва да бъдат стопирани в зародиш. Добре, че има бойкот от всички.

180

Анонимен

преди 9 месеца

Браво на Възраждане! Радвам се, че има кой да защите трезвомислещите в тази държава. Колкото до ковидиoтитe - те са неспасяеми. Да си дишат въглеродния диоксид и да си поемат бактериите, като им е толкова акъла.