284

Demonaz

преди 1 година

Медицинските комунисти са за Пиночет.РЗИ са орган за тормоз на населението, но така и всяко правителство е с чисти ръце. Виж те само лицата на ковид гурутата: дърти рептили, агенти на дс, психари и т.н. Трета година взимат на стадото,но явно е доволно. Бухенвалд за вас.

283

Анонимен

преди 1 година

Време за денацификация в РЗИ и други подобни !

282

Анонимен

преди 1 година

Аз маски не нося,но,за да съм толерантен с другите не говоря по телефона в автобусите,не кихам,не кашлям-тоест не отделям секрети. Ако се чувства болен си взимам болничен и не излизам. Обаче тези с маските не спират да крещят,да говорят,да обсъждат другите. И хвърчат плюнки навсякъде. А парцалите им не спират тези плюнки- демек потенциалните заразители са доста от тези с маските.

281

До 321

преди 1 година

Искаш му и ти личната карта и снимаш с телефона.

280

Анонимен

преди 1 година

Не спазвайте мерките! Не могат да глобят всички едновременно.

279

Анонимен

преди 1 година

Бееее, мммБеееее.....

278

до 313

преди 1 година

Те в Германия вече се къпят споделено, за да пестят вода! Маймунската шарка от демократичните им паради върлува! Точно тях ли даваш за пример?

277

Анонимен

преди 1 година

САЙТЪТ БГМАМА Е РАЗВЪДНИК НА ПРОПАГАНДА! Отворете си очите и вижте кой е предал българите - медици, медии, влиятелни бизнесмени, политици! Тези, които винаги са имали водеща роля в социалния живот, които са ни третирали само като бройка, но не и като хора.

276

Анонимен

преди 1 година

Моля някой компетентен за точни инструкции какво да правим, ако случайно ни напишат акт.

275

Мушников

преди 1 година

Българите, както винаги, не искат по лесния начин. Те предпочитат да има локдауни, затварне на бизнеси и тн. За да има от какво да се недоволни и от какво да се оплакват. И тогава пак някой друг ще им е виновен. На тях все някой иска да им навреди, да ги чипира и тн. Спрете с тази психоза, страхливци. Спазвайте елементарни мерки и няма да ви се налага да ревете непрекъснато...

274

Сандо

преди 1 година

РЗИ нямат право да въвеждат каквито и да било ограничения!

273

Батко

преди 1 година

Незаконни заповеди и мерки!

272

Анонимен

преди 1 година

изборите са два: или Възраждане или Кунчев и компания

271

$$$

преди 1 година

тотален бойкот на медицинскофашистки мерки зиг хайл столично рзи фашисти ще видят какво е видов ден и инспектори от рзи с разбити глави..

270

Беновска пипа

преди 1 година

Липсата на контрол и липсата на всякакво самосъзнание в българите обезсмисля въвеждането на каквито и да е мерки. Идете в Германия и ще видите какво означава хора, които знаят какво правят. Но те са ***, там дори хората с магистърски и докторски степени са по-глупави от завършилите 3-от отделение в Бусманци.

269

Анонимен

преди 1 година

Не чакайте на Възраждане да ви измъква от тинята. Не носете маски, бойкотирайте мерки! Направете нещо, действайте, снимайте! Ако някой ви направи проблем, поискайте му трите имена и ЕГН, действа стряскащо, пък и ще потрябват

268

Никой

преди 1 година

Не ви спазва мерките,калъфи...тръгнахте за вълна, ама ще ви върнем вас остригани, измекярски търгаши нагли!! Маски друг път хеххехехе айде ваксайте се и ***!

267

Аха

преди 1 година

Да, ама друг път. Искам да ми напишат акт на основание заповед на РЗИ. Хахахаха

266

Зозо

преди 1 година

Ще спечели властта Възраждане, кога си видиш ГЗ без огледало :))))))))))))))))))))))))

265

Анонимен

преди 1 година

НЕ на маски и вакси!! Вън от СЗО!!! България трябва да е силна, независима, в добри отношения с всички силни страни, а НЕ подчинена, нагъзена и ограбена!!