304

Петър Танчев

преди 1 година

Абе как стоят нещата с БДЖ? Трябва да пътувам от Варна до София с влак и когато преминавам през област Велико Търново мога ли да си махна маската от лицето, тъй като там са още в Етап 0 на Кунчевия план и местното РЗИ още се ослушва?

303

Всичко е ясно

преди 1 година

Възраждане му е майката

302

Анонимен

преди 1 година

Знам, че актовете падат. Как?

301

Albi

преди 1 година

Всички се напъват и недоволстват, обаче като въведат тази мярка, 99%изпълняват безропотно и им се подават само уплашените очички над маската. Смешно е. И всички се дебнат едни други да не би някой да прегреши да си поеме въздух.

300

cc

преди 1 година

де юре заповедите на столично рзи са нищожни и мерките са юридически необосновани, няма да издържат в административния съд, не могат да докажат от рзи необходимост от маски и мерки, защото всичко е само на думи, без факти и аргументи..

299

Анонимен

преди 1 година

Какъв ръст ги гони тези ***?!? Миналият понеделник има 2987 (и намаляват до 479 в неделя). Този понеделник има СПАД спрямо предишния - 2610.

298

на копейките

преди 1 година

хакай глоби в левове

297

Анонимен

преди 1 година

Да сте се ваксинирали! Днес 24 починали и все неваксинирани. Аман от конспиратори!

296

Вируслав

преди 1 година

До някъв там-- Китайците са ясни. Те и глобилистите от тях копират да ни учат на ред, дисциплина и покорство пред Партията. А по въпроса за братушките ти- тяхната ваксина не е mdrna и елитна, а на обикновенна противогрипна технология. Ама кой да ти каже?

295

Анонимен

преди 1 година

Ходя с бутилка вода навсякъде. Няма как да пия през маска. Надявам се номерът да мине.

294

От Вселената

преди 1 година

Забелязах че като пътувам в автобуса или трамвая от улица "Ковид" до улица "Свобода от Ковид" има едни пътуващи които преди да се качат на трамвая от улица "Ковид" си слагат маска и след дългото пътуване до улица "Свобода от Ковид" си я махат преди да излязат от трамвая. Питам ги: "Защо правите така?" А те ми отговарят: "Ние като тръгваме от улица Ковид сме Възраждане и преди да стигнем до улица Свобода от Ковид се Прераждаме!

293

Albi

преди 1 година

В цял свят ковида изчезна, само тук потриват ръчички. Доктори, сестри, РЗИ служители, държавни търтеи, математици, астролози ще намажат яко. Другите пак ще се мъчат двойно с безумни мерки.

292

някъв там

преди 1 година

етап 1, 2, 3... зомбирането продължава. Някой задава ли си върпоса: как така Китай и Русия били против глобалюгите, след като Шанхай и Пекин ги блокират с месеци заради кокошата настинка. А братушките бучат и те с някви течности населението си. Чакам мнения.

291

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!!!!!!

290

От Вселената

преди 1 година

В София случайно ако се кача на автобус или трамвай, понеже има задрътвания и да отида от улица "Ковид" до улица "Свобода от Ковид", винаги си купувам една бутилка с вода и я изпивам преди да вляза в трамвая. Понеже пътуването от улица "Ковид" до улица "Свобода от Ковид" е доста продължително то аз винаги си запазвам празната бурилка и в нея УРИ=НИРАМ ПО ВРЕМЕ НА ЩАСТЛИВОТО СИ ПЪТУВАНЕ! Правете и Вие така за да сте ЩАСТЛИВИ!

289

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

До МушниковИдиотино ,нали спазвахме мерки вече 3 години подред и какво се оказва -една голема манипулация за милиарди!!!Измислена ПЛАНдемия,даже няма толкова болни за да се въведе такава (трябват 300 на ДЕСЕТ хиляди)....такива като теб ,заслужават куршум между очите !!Съсипахте живота на хората ,заради вашата пропаганда ...

288

До Долню

преди 1 година

Предлагам да ги дебнем вечер по входовете.

287

Анонимен

преди 1 година

Наперените шопи дали ще склонят пак главичка?

286

До 313

преди 1 година

Ай да не ми даваш за пример германия или койтоидае, че ако напиша каквото трябва ще ме блокнат за 3 години!

285

АНОНИМЕН

преди 1 година

Всеки е свободен да се предпазва както намери за добре, но задължителни маски, НЕ!