324

Зозо

преди 1 година

Пък имитаторът на Болен - Копейкин, днес ходил и той да се таралежи по улиците и търговски обекти. Накрая пак ще яде бой някъде :)))))))))) Марешки хубаво го беше ошамарил едно време :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

323

Евроатлантик

преди 1 година

Слагайте противогази те ще ви предпазят от тоя вирус.Маските са не ефективни.

322

Анонимен

преди 1 година

започва се .....

321

Анонимен

преди 1 година

Копейкин нали щеше да публикува инструкции за глобените. Коледа ли чака?

320

Анонимен

преди 1 година

12-те овчари лесно манипулират неваксинираните си стадо. Все пак в стадото им не са особено умни.

319

Анонимен

преди 1 година

Без маски ходят хората с много нисък интелект. Това е факт.

318

Реалист

преди 1 година

Прибирам се преди малко и на път към нас гледам един чичак се показал на терасата си, сам, с маска:) Тва е "интелекта" на 70% от "ваксинираните", естествено има и просто страхливи хора, които са лесно манипулируеми. Тези хора нито имат интелект, за какъвто претендират, още по-малко пък имат ваксина! :)

317

Анонимен

преди 1 година

Пълни нещастници...тия парцали пазат само от комари...пак ще пълните гушата на някой депутат.... жалка пумярска държава..

316

Хахаахха

преди 1 година

В момента съм с ковид, 3 домашни положителни теста. В офиса ми сме още 40 човека, от които поне половината с ковид, на никого не му дреме! :) Неделя и Понеделник имах температура и умора, днес имам само дращене по гърлото. Баба ми е на 84, неваксинирана и лежа 4 дни и мина. Не съм си поставил тази "ваксина", няма и да го направя, да ви е гадно и да се озлобявате :)

315

От Вселената

преди 1 година

Съсредоточете се в думите! Погледнете в речника за думите в българския език оставен от нашите деди - майка, татко, баба, дядо, пра баба, пра дядо и така нататък пра дедите ни! Там е думата "КИВОТ" Ето думите как говорят: Чрез Прераждане се възстановява цялостно ново поколение в болниците чрез родилки *** под Ковид лекарките на Възраждане! Идва ново Възродено с маски на лицето - Новородено Поколение! От Кивота старото от маски и инжекции измря! И Възраждането ни е в Ковидовите деца!

314

От Вселената

преди 1 година

Върви народе Възродени, към Ковид бъднини върви, с партията Възродена съдбините си ти поднови. Върви с Кивота ти напред, в световните борби върви, от длъжност неизменно воден - и Ковид ще те благослови. Ний партията Изродена с Кивота ще те одновим и с инжекцията Ковид в плешката ще те Възродим, Че ний комунистите се възродихме и с Възраждане ще преустановим вашето ***, това не значи, че ний сме Изродени и към Възраждане с знаменца по площадите ще Ви възстановим!!

313

МАСКИТЕ ПРЕДПАЗВАТ

преди 1 година

ОТ ПОУМНЯВАНЕ

312

Пфайзер

преди 1 година

Спокойно , работим усиленно по случая и скоро ще наводним пазара с ваксини . Ще има за всеки по няколко дози и то напълно безплатно , а желаещите могат да получат и допълнително за двоен дикиш . Държавата плаща и ще преведе парите във фон лайнянената сметка.

311

Анонимен

преди 1 година

Масово неподчинение му е майката.

310

Ай...

преди 1 година

...затворят София зимата, ай съм минал през гората пеша, писна ми от цинизми ковидски.

309

До Днес

преди 1 година

Защо медията ви толерира постоянния спам на шепа копейки от партия римуваща се с ***?

308

От Вселената

преди 1 година

Вчера като пътувах в София в трамвая от улица "Ковид" до улица "Свобода от Ковид" се качиха в автобуса някакви Китайци, които тичаха към автобуса с маски на устата и с горящи коси, защото са си играли на: "Аре аз ще те запаля и ще те ***, после ти ще ме запалиш и ще ме eбeш".Качиха се в трамвая и ги питам от къде идвате? А те ми отговарят в хор: "От клуб Среднощен Здравословен Ковид Кeкc" Там ядохме Ковидов Кekc и косите ни се запалиха от Сekc!

307

До Петър Танчев

преди 1 година

За БДЖ няма РЗИ, само за Фандъковия метрополитен РЗИ важи.

306

Анонимен

преди 1 година

Днес изпратихме Кирето и Кокорко по живо по здраво, а Кунчо кога ще си ходи?

305

Анонимен

преди 1 година

Никой не мисли себе си за овца. Обаче сте.