15

Ъ

преди 1 година

Пари не давам, ако са пред магазин, предлагам нещо от купеното за себе си. И се мръщят. Ай сиктир! Но има и в нужда, различават се по очите, погледа

14

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера с какво се занимава професионалната армия и половината полиция, че може ромите да пренасят бежанци из България, да крадат и убиват, да изнасилват поносимостта на българите да го траят и да им плащат сметките.... Ако съм на власт точно за една седмица ще затворя всички роми на границата с Турция и ще им дам да копаят тунел под Черно море .

13

Анонимен

преди 1 година

Хаха а вие отидохте и го попитахте в прав текст, а той отрече ... Кейс клоусд...Жестоко журналистическо разследване

12

Анонимен

преди 1 година

Уважаеми колеги от Днес, още преди 10 години с полицията в Австрия и в Германия установихме, че водят роми да просят от България и дават всичко на главатаря им. Няма спасение от ромите, те не са българи, те не са и хора

11

иван

преди 1 година

До АнонименМожеш ли да обясниш какво е Ром! И докога ще се правите на палячовци???

10

АнонимеН

преди 1 година

ИМА ДОСТАТЪЧНО БЕЗДОМНИЦИ КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ ДА ИМ СЕ ДАДЕ!!! ЗА ИНВАЛИДИТЕ СИ ИМА ИНВАЛИДНИ ПЕНСИИ И КАКВИ ЛИ НЕ ДРУГИ ДОБАВКИ И ПРИВИЛЕГИИ !!! ДАВАЙТЕ ТАМ КЪДЕТО Е НУЖНО, ЗА ИНВАЛИДИТЕ СЕ ГРИЖИ ДЪРЖАВАТА

9

Християна

преди 1 година

Щом проси явно се нуждае, но ситите богаташи на бедните не вярват че нямат пари дори за хляб. Поне да не го клеветят несправедливо. По добре да даде на някой който не се нуждае толкова, отколкото да оставиш гладен някой който спешно се нуждае от помощ а няма кой да му помогне - понякога дори един останал праведен морален човек който да не е изгубил човешката си същност. както е писано в Библията Господ ще благослови тези които помагат на бедните и ще въздаде на немилостивите

8

Анонимен

преди 1 година

Това е масова практика. Лично съм ги виждал как ги дават на други роми. Всичко е много организиарно и се следи. Този просяк също го наблюдават ромите по колко припечелва и дали не си крие за него от печалбата.

7

Анонимен

преди 1 година

Що то и това си е бизнес, само требе, да ги накарат да си плащат осигуровки и данъци, ако ли не у затворо, там нема нужда да простят за храна.

6

някой

преди 1 година

София, квартал Стрелбище. В средата на квартала има супер маркет ФФ. Пред него всеки ден от години проси един и същ човек в инвалидна количка. Всички пари, които изкара ги дава за алкохол и цигари в магазина, а преди и за лотариите които се търкаха. Сега ги спряха и вече няма как да купува от тях. Освен цигари, алкохол и понякога хляб друго не съм видял да купува.

5

Анонимен

преди 1 година

Често пъти просяци отказват да приемат храна или дрехи. За работа пък да не говорим. Искат само пари. После си купуват цигари и алкохол. Има и такива които ги дават на някой.Има такива които наистина са болни и не могат да работят. Но има и други които нищо им няма. Просто не искат да се променят и дори отказват помощ.

4

Обществена тайна

преди 1 година

Банди от просяци, организирани от зрънковци, кардараши, рогозкаджии, калайджии, бакърджии, копанаааари, бypгyджии, джебчии, вретенари и други раджастанци. Това е евроатлантическа България, днес. Всички се отчитат на мешерето.

3

Анонимен

преди 1 година

Екипът на телевизиятааа, идете у Кунчев, Мутафчийски, Гломб да им търсите на тях сметка на парите.

2

Анонимен

преди 1 година

Ако беше куче или котка щяха да се погрижат за него ама понеже е човек е оставен на произвола.

1

Анонимен

преди 1 година

По- голяма измама от ковидпландемията няма! Направете репортаж колко пари открадна медмафията от българите чрез пътеки, бонуси и цирк!