62

ПроСоТо

преди 1 година

голем смех,нема майтап!..Една ИЗМИСЛЕНА държавица с ДВУМИЛИОННО население си играйка и с "големите" ,и със съседите си...Това е куриоз!

61

Анонимен

преди 1 година

рубляци от днес, а защо нямате инфо за Косово? Сега макетата гледат какво ставатам и пълнят памперса... Докато се репчат на българите, се оказва, че истинските врагове атакуват от Албания!

60

Българин

преди 1 година

Чисти българи сте си. Само че нацифицирани.

59

От Вселената

преди 1 година

До 54 А нашите русофили? .... Нашите РУСОФИЛИ са деца на Учителката (СССР - Стефка С=Е+Р=Е Сутрин Рано по главата на децата в училищата)! и трябва да не ги наричаме Русофили, а потомци на СеСеСеРеуфули

58

toti

преди 1 година

Защо ти е .цял живот да се правиш на фалшив Македонец,като знаеш че си чист Българин!!!Ще си умреш без народност и принадлежност и никой няма да се гордее след теб ,че си живял НАПРАНО !!!

57

Анонимен

преди 1 година

Макетата са мааалко по-тъпппи от българите.

56

От Вселената

преди 1 година

КОМУНИЗАЦИЯТА И ИСЛЯМИЗАЦИЯТА Е ЧИСТА АЗИАЦИЯ НА БАЛКАНИТЕ - след 11 век от н. ера имаше преселение на КУМАНИТЕ от северната част от ЖЪЛТАТА РЕКА НА КИТАЙ. Те подтикнаха Селджуците и монголите на Чингиз Хан. КУМАНИТЕ на територията на днешна Турция приеха исляма и въведоха своя КУМАНСКИ ЕЗИК-ДНЕШЕН ТУРСКИ ЕЗИК. Създадоха Румъния. КУМАНИТЕ създадоха КОМУНИЗМА и го въведоха по целия свят и унищожиха БЪЛГАРСКИТЕ спомени "ПО ПЪТЯ НА КОПРИНАТА", как ги учехме да отглеждат КОПРИНА!

55

До А нашите русофили

преди 1 година

Абе ти глупендър, кой целува.... , целува Сърбия, а не Мкедония, глупендър, на квадрат!

54

От Вселената

преди 1 година

Пендерунко, ти знаеш ли с каква ВЪДИЦА ИЗЛОВИХА БЪЛГАРСКИТЕ РИБКИ ПЛУВАЩИ В МОЗЪКА ТИ ЮГОСЛАВЯНИТЕ НА ТИТО КАТО БЕШЕ БЕБЕ И ОТИДЕ НА УЧИЛИЩЕ? ВЪДИЦАТА СЕ КАЗВАШЕ КОМУНИЗЪМ! ТАЗИ ВЪДИЦА БЕ ИЗПОЛЗУВАНА НЕ САМО В ЮГОСЛАВИЯ, А И В БЪЛГАРИЯ. НО ВСЕ ПАК ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ НЕ УСПЯХА ДА ИЗЛОВЯТ ВСИЧКИТЕ БЪЛГАРСКИ РИБКИ В МОЗЪКА НИ! СЪЩОТО СТАНА И С ТИЯ БЪЛГАРСКИ РИБКИ КОИТО ИЗПОВЯДВАХА ИСЛЯМА, И СЛЕД АТАТЮРК СЕГА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ РИБКИ ИЗПОВАДВАЩИ ИСЛЯМА СА ТУРЦИ!

53

Анонимен

преди 1 година

Албанския премиер ги нарече западна България, сърбетата в РСМ нададоха болезнен вой :))) За нас са българи сърбе Пендаровски, историята си е история, колкото и да се опитвате да е подмените с измислици :))

52

А НАШИТЕ РУСОФИЛИ.?

преди 1 година

Готови да целуват нозете на Путин, ама да не кажат че са българи

51

Анонимен

преди 1 година

Отдавна е истърван коня ! Още преди години , нашите политици трябваше да вземат мерки по случващото се в Македония ! Когато се разбра че тези са подправили и присвоили историята и азбуката ни , трябваше света да разбере , какви ги вършат ! За какво бързаха да ги признават? От тогава , колко поколения са се изучели на тези учебници , мозъците вече са им промити! И до утре да му казваш от къде се е пръгнал , той пак ще казва , че не е вярно !

50

Анонимен

преди 1 година

Тоя па урумгел пред македонската лъчиня, която не е Вирджинската звезда, а нейно подобие, ...... откъде се взе и се дуе като пуяк.

49

От Вселената

преди 1 година

Пендероско, свали си очилата. В банята, изкъписе без съпун, търкай със спаржа главата и кожата на тялото, излес от банята и с кърпата се изсуши. На мифката, с четката за бръснене си насъпунисай лицето. С ношчето за бръснене се избръсни. Сложи си очилата и погледни се в огледалото. Ако не виждаш добре вземи лупа. Виж какво е написала пра баба ти и пра дядо ти на челото ти! "ЧИСТ ИЗКЪПАЛ СЕ - РОДЕН И УМИСЛОВО ПЕНДЕРОСАН ОТ МАЙКА ЮГОСЛАВЯНКА - БЪЛГАРИН!"

48

Анонимен

преди 1 година

Те са Българи с промити Сръбски мозъци тези там са готови да бъдат сърби но не и българи резултат от политиката на Запада който разчлени България и иска тя да изчезне но България няма да изчезне

47

Да 47....

преди 1 година

..и у нас избиваха по заповед на руската БКП , българите , които не обичаха болшевизма и руско-комунистическите свинщини...КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА...??!

46

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

ЩОМ НЕ ИСКАТ ДА БЪДАТ "БЪЛГАРИ" ....НЕКА БЪДАТ , КАКВИТО ИСКАТ !!!!----КЪВ Е ПРОБЛЕМА ХА,ХА,ХААА.....АЙДЕ СТИГА С ТИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСТОТИИ... И "УКРАИНЦИТЕ " --НЕ СА РУСНАЦИ!!!!!----ВСЕКИ ДА СЕ ПРАВИ НА ТАКЪВ ---КАКЪВТО ИСКА ---ТОВА Е "ДЕМОКРАЦИЯТА"!!!!!

45

Анонимен

преди 1 година

Най-страшното нещо за тях е да бъдат българи. Подобно отношение говори за гузната им съвест, защото са синове и внуци на предатели, които са избивали собствения си български народ и са слугували на сърбите. Разбира се, има и изключения, но те са малцинство. Със синовете и внуците на предателите няма как да се разберем. Май е нужна "денацификация" на РСМ.

44

Анонимен

преди 1 година

До 43Защо всички политици се плашат от референдумите /когато не им изнася /. Демокрация - каквото каже мнозинството - това е)))))))Дори в древна Гърция от където идва демокрацията, робите и жените не са имали право на глас. А сега искаш Сул ьо и Пул ьо които нищо неразбират да определят съдбините на обществото!

43

Анонимен

преди 1 година

Щом не са българи няма как да имат претенции за Самуил, Гоце, братя Миладинови и много други, които са се самоопределили за българи.