82

Анонимен

преди 1 година

Тоз Пендаровски наистина е куку. Кой иска от него да става българин? Той отдавна вече не е такъв. Но предците му са. И уж езикът му също. Това трябва да се признае от господата северномакедонци един път завинаги. Всичко друго са изхвърляници и петелчене на едни елементарни хора. Омръзнаха ми вече с глупостите си. На кого ли са притрябвали в Европа? Ама нейсе.

81

Къде бе?

преди 1 година

Докато влезете в ЕС той няма да съществува вече.

80

Динев

преди 1 година

Аман с тези северни кумани,таки пише в всички архиви и турски и други че поне до балканската война са били българи ученици на българската екзархия,е че след това са били и южни сърби го знаем,но поне да признаят според документите какво са били сега ако щете и патагонци д се наричат ама дървени глави и толкоз

79

Ники

преди 1 година

Да си кажа честно, омръзна ми тази сага. Като не щат да са българи, нека се изживяват като извънземни, албанците и без друго ще ги претопят. Историята ни не могат да вземат, колкото и да се пънат. Между другото, на тези, сърбите и руснаците е крайно време някой да им каже, че Втората Световна Война е приключила преди близо век, а комунизмът катастрофира преди 30 години и отгоре.Прав им път.

78

Истината

преди 1 година

Скоро в конституцията им. Алчността граници няма и прочети пак История СлавеноБългарска от Паисий Хилендарски и ще проумееш може би.

77

Минко 50г. женен

преди 1 година

Цяла България желае да прави букаке на цайсите на Стерва Пендеровска. Тя е известна потомствена продажна мааастия.

76

Българите го искат

преди 1 година

Българите го искат и се натискат Република Северна Македония да се заличи от картата . Няма македонци , има само българи ,а гърците не го отричат. Наследство от управляващите ни след девети септември, 1944 година. До ден днешен не могат да изтрезнеят , а само беснеят - див и варварски народ сме ние !

75

муспи

преди 1 година

Този свят се движи ог азербайджано-тюрки, те и бунат това българско племе към Албания. Но да се говори за азербайджано-тюрките се приравнява с Отричане на Холокоста.

74

ББ

преди 1 година

ще си влезете като РСМ...така сте решили живейте така хора,ще си влезете ако не ви наложим ново...заради мОсква и двата файтона на вмро,спрете езика на омразата,включете Българите в Конституцията,вмро.дпнм е обслужваща мАсква партия...антимакедонска,антибългарска,антиевропейска...Света видя,че сте непочтени и играете за мАсква!!!

73

ББ

преди 1 година

е па как не можете обясните на хората,че ги лъжат от мАсква и сърбия?искаме да признаете,че има българи в РСМ,да спрете езика на омразата,да погледнете почтенно на Историята...не ви искаме...вече ни предавахте много пъти...и не ви искаме...албанци...сърби...московци...пишете се каквито си щете, да учите децата си да мразят нашите и да искате да влезете в дома ни...няма начин...ни сте българи отдавна...обричате децата си на бедност и срам!

72

Ха ха ха

преди 1 година

Значи, щом не в в рамката, че до 1944г са били българи и са говорили на диалект, значи всичко вече било нормално? Не било важно дали са били българи или не? Истината не е важна! Важното било, да го няма в ..."рамката"? Тия изобщо съзнават ли ,колко са жалки?

71

Анонимен

преди 1 година

Пендаре елай бре у сухата река, ке те тепаме на почивки.

70

Тодор Александдров

преди 1 година

Тоя ке падне като Пендар сръбски за свободата на Македония да се зове Бугарска както братята Кубер и Аспарух я сакаха

69

Анонимен

преди 1 година

Македонец и да се пише Българин няма да стане Българин.Просто няма как да стане.Той се ражда Македонец и умира като такъв.Вие може да искате или да мислите,че са Българи,но не са.

68

Анонимен

преди 1 година

Македония дари 31 танка на Украина във войната срещу Русия.За сега това е една от по-големите военни помощи от Европейска държава.Това са добри танкове,купени от Украина и произведени там.Преди това Македония даде и други оръжия и боеприпаси на Украина.От Германия засега само обещания.Ние досега сме дарили само каски на Украина.Та пишете си тук каквото искате.Македония влиза в ЕС.

67

Сърбомански лайна

преди 1 година

Кой изобщо ви е казал че ще влезете в ЕС,взимате сръбски пацсоши и изчезвайте

66

Анонимен

преди 1 година

Да, прав си, малко над 2 милиона са.... Но другото си е така.

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 65Населението на РСМ е малко под 2 милиона, откъде ги изкара тези 3 милиона албанци :))) Албания е 3 милиона, ако това си искал да кажеш :)))

64

Анонимен

преди 1 година

Пендофиловски, може да влезете в ЕС и като албанци. Даже е за препоръчване.

63

Анонимен

преди 1 година

Просо, македонци са малко над милион, в т.ч българи, сърби и т.н. Останалите до три милиона са албанци. Ако албанската част отиде към Албания, от Македония остава нещо като Пловдив и пловдивско - по територия и по население.