11

Анонимен

преди 1 година

Нали Путин не си спазваше договорките? Дори Зелката бе на пристанището, докато товареха единия от корабите! Защо спряха да ***? Спряха да квиччат и за Буча! Спряха да *** за Азовстал! Скоро ще млъкнат и за затвора "Оленовка". След като крият в Николаев HIMARS ите и от там удрят Херсон, естествено, че ще бъде отстрелян.

10

Анонимен

преди 1 година

Намесено ли е ООН здраво ще ги скубят.

9

Анонимен

преди 1 година

На кoлxoзник вяра да нямаш! Трябва да се екскортира, дан го краднат както е натоварен!

8

Анонимен

преди 1 година

Евролибералните медии,финансирани от САЩ ореваха света,че руснаците нямало да позволят износ на зърно...Къде сте сега бе?! С половин уста: "тръгнал кораба...".Продажна сгaн!

7

За да е

преди 1 година

Бизнеса със зърно по вода предварително очистиха със свръхточна ракета зърнения олигарх и съпругата му.

6

Анонимен

преди 1 година

ураааа от утре хляба ще е 20 стотинки. Слава там квото беше

5

Shark

преди 1 година

И него ли тук ще донесат? Досега го внасяха нелегално, сега ще започнат легално да съсипват родните земеделци! Някой се нагуши порядъчно, но му пожелавам да му приседнат яко тези пари!

4

Анонимен

преди 1 година

6, миналата година Русия изнесе за света САМО пшеница 39 милиона тона, но тази година е под колективнозападни санкции. Русия и Украйна подписаха отделни споразумения с Турция и ООН, с които разчистиха пътя покрай Украйна и Русия да изнесат 22 млн. тона зърно и други селскостопански стоки.

3

Анонимен

преди 1 година

"Русия и Украйна подписаха отделни споразумения с Турция и ООН, с които разчистиха пътя на Украйна - една от ключовите житници в света - да изнесе 22 млн. тона зърно" - Горното е лъжа. Украйна не може да изнесе 22 млн тона, защото ги няма. 22 млн. тона зърно е съвместният износ на Русия+Украйна. Износът на Украйна е само малка част от тези 22 млн. тона зърно.

2

10% от зърното

преди 1 година

10 % от зърното за гладуващите държави идва от Украйна!Хвала на ООН, че пребори Путин!

1

Анонимен

преди 1 година

Добре, че бяха румънците, да обезвредят още една уркофашистка мина, иначе