50

Анонимен

преди 1 година

Алчноста погубва света, не климата. Капиталиста иска да печели и не му пука, че изсичането на горите ще погуби всички. Някога хората са засаждали на всеки баир гора, а сега никой не го прави. Дори покрай морския бряг се изсичат и без да съм професор ще кажа, че морето ще превземе сушата. Алчност, това е страшилището.

49

Златка Толе Евлогиев

преди 1 година

Почти всичко на този свят мога да си го обясня,не мога да си обясня как като има войни,болести и др.с две думи,като изтезават човека как се покачват температурите на планетата ни,а като е щастлив човека и спокоен и температурите на земята се уравновесияват?Каква е връзката?Какво трябва са направите вие умните със нечовешки сили?Според мен да си сядате на ебаните си *** и да не ми се правите на тежкари,защото случаен слънчев лъч може да подпали гъзовете ви

48

rusnak

преди 1 година

Разбира се, за това не е виновен индустриалния капитализъм на запада, който сенасра оталчност.

47

SS

преди 1 година

Чудно ми е защо свръхбогатите си правят бункери като 5 звездни хотели ? И хвърлят милиони за построяването им ?

46

До 52 по земята

преди 1 година

Към Земята приближава огнен метеорит:) :) :)

45

Пецата

преди 1 година

ще праска карти на плажа в Якутия с чукчета та! (но сър... но сър..) :) :)

44

По

преди 1 година

медиите един ден тръбят, че е голям глад? На другия ден, че тонове храна се изхвърля! Само манипулират и всяват паника!

43

пецата

преди 1 година

европа ще стане пустиня и през деня ще е 40 градуса а през ноща ще пада под 0 , а Русия ще бъде с дълго лято от по 6 месеца и всички ще ходят на почивка на северно море хахахаДа Живее и Прибъде Русия и руската нация!! Слава на Русия!

42

Анонимен

преди 1 година

Има друг проблем.То не е проблем а циклично се случва явно.Под земята има още вода,на километри и се нагрява от ядрото.В океаните непрекъснато има ''пушещи'' горещи извори,като клапани.В даден момент ще изригне тази вода и ще стане потоп.

41

Анонимен

преди 1 година

Важното е че другаря Пу-тин-чо каза че няма промени в климата и требе да горим бензин и газ до дуп-ка !

40

Анонимен

преди 1 година

Това се знае отдавна от хората, които са наясно с "конспирациите".Ще има климатични локдауни, ще има глад, който е предизвикан от тези съкращения на земеделските продукции и животновъдство!Знаете ли в какво инвестира били......Фабрики за скакалци и щурци.....да, точно така..Знаете ли, че шр. Ланка. следваше зелените простотии и какво стана ...

39

ПроСоТо

преди 1 година

До Пипи.."Дългото чорапче" :..-Силно се надявам,че определянето ти за възрастта на Земята във.."СВЕТЛИННИ години" е некакъв лапсус..Или?

38

Анонимен

преди 1 година

ТУКА ДА ОБЯСНЯ НА НЕКОИ РУБЛЯЦИ, ПИШЕЩИ ЗА БИБЛИЯТА - ДА, ПИШЕ ЗА ГЛАД И БЕДСТВИЯ ТАМ, А ПОСЛЕДНАТА ВОЙНА Я ПОЧВА АНТИХРИСТЪТ! СЕЩАТЕ СЕ ЗНАЧИ КОЙ Е АНТИХРИСТЪТ, СЛЕДОВАТЕЛНО...

37

Анонимен

преди 1 година

да .интересна статия - изведнъж рубляците прегръщат еретичната идея за глобалното затопляне. Щото да отклонят вниманието от факта, че те предизвикват световен глад!

36

Анонимен

преди 1 година

В Библията е описано подробно какво го чака света в последните дни преди свършека. А това което се случва е само началото. Краят никой незнае кога и какъв щее. Само Бог Отец и Син знаят кога ще е и какъв.

35

демокраст

преди 1 година

това глобално затопляне ке умрем от студ га вовата спре газьа

34

ПроСоТо

преди 1 година

УПРАЖНЕНИЯ на тема "тотални катаклизми и края на света" се правят от как свят светува..Забравиха за "Малкия ледников период" в Средновековието..Е,сега е наред "Малкия горещ период" на съвремието..

33

Анонимен

преди 1 година

Тия се чудат що така ли. Ами да вземат една Библия и да чета и ще разберат

32

Пипи

преди 1 година

На родните "умно -красиви" специалисти ще кажа ,че земята и слънцето си имат цикли и земята е минала през 4 Snowball Earth предшествани от глобално затопляне . И това всичкото когато е нямало хора изобщо ,така че си Заврете Всичките зелени глупости в на маякй си цепката.

31

Пипи

преди 1 година

Да добре . Ама си Заврете зелената сделка в задницата на Шваб.