70

Анонимен

преди 1 година

От ЕС са наредили на ГЕРБ-ДПС да изсичат горите и да презастрояват всичко, защото иначе няма да излязат сметките с глобалното затопляне. И те разбира се го пряват. Според мен даже са им писали отличен 5.50.

69

Дайте да си го кажем

преди 1 година

Има 2 варианта. Или умишлено се подпалват горски масиви, или умишлено е отслабена пожарната команда, за да не може да реагира адекватно на горски пожар. Може и двете да са.

68

глобално затопляне

преди 1 година

Върхушката е знаела, че се задава суша, заради изсичането и умишлените палежи на гори, за това са изградили политика около проблема. И се опитват да ни го налагат. Но целта не е да се оправи климата и да живеем по-добре. Целта е да се ограничи потреблението и да се лимитира свободата на хората, за да може утре да кажат "нямате право да имате 2 деца, само 1 трябва да имате" така е в Китай. И ще успеят. Чакат ни мрачни дни, добре че няма да съм жив да го видя това. хаха да мо мислят дечорлигата ми

67

глад и студ

преди 1 година

Е да, ама тия лакърдии за глад и студ, глобално затопляне и ковид ги разправяйте в страни, в които няма земя, в която каквото и да посадиш, започва да дава плод. Всяко едно растение вирее в България, с изключение на кока, какао и авокадо. Всичко друго, не може да се отървеш - домати, сланина, агнешко, дървесина, царевица, лук, магданоз, бройлери, жито, целина, краставици, рукола .. каквото посадиш, климата в България е такъв, че е оптимално, расте. Няма глобално затопляне, няма ковит. ФАКТ.

66

Анонимен

преди 1 година

Пускат един и същи грамофон, само сменят плочата с хитовете през няколко дни. Днес е най-доброто от ковид, утре са евъргрийните на зелената мафия.

65

Handel

преди 1 година

Поредният зелен далавераджия. В света в момента се използва едва около 1/3 от същесъвуващите плодородни земи.

64

Анонимен

преди 1 година

Ще има глад в Африка и Индия и преяждане в Западна Европа и САЩ. В Русия ще има ядене и пиене.

63

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че ядрената война ще е по-малко опасна от Чернобил. В Хирошима и Нагасаки живеят, а в Чернобил не живее никой.

62

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който мисли, че може и влияе на климата, е шизофреник.

61

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се върне баланса. Балансът е силно нарушен. В момента злото надделява и то не е в измерение към човек или държава. Просто всичко живо е озлобено - хора, държави и пропее. Не се ли направят компромисите, победител няма да има. Всички ше са губещи и мъртви. А за живите, това няма да е живот.

60

Анонимен

преди 1 година

Преди да мине катарзиса от следващата война. Преди хората да помъдреят и да спрат да са лагери - САЩ - Русия, "Левски - ЦСКА" ГЕРБ - ПП про западни или не. Про източни или бе. Преди да се спре да се иска превъзходство, а световни лидери да се държат като три годишни истерични деца......няма как светът да бъде този свят, който помним от последните години. Ще става по-зле и по-зле и............На никой не му пука за хората. На никой "лидер" не му дреме колко ще умрат. Лицемерие до безкрай.

59

Анонимен

преди 1 година

Ние сме виновни всеки подсъзнателно го усеща всеки ден прахосваме и не възстановяваме баланса отдавна е изгубен

58

Анонимен

преди 1 година

Ние също сме враждебни към природата и земята ние сме консуматори и не се грижим приемаме всичко за даденост от земята затова и ще си го получим ще оставим на наследниците си една унищожена планета пълна с пластмаса

57

Пикаенето в басейна

преди 1 година

Изсичането на горите по света е една от причините времето да е толкова збъркано.

56

Анонимен

преди 1 година

Аре пак с тия измислици за да пробутат зелената сделка и незнам си кви фашистки закони

55

Анонимен

преди 1 година

Още ли има деца който да вярват в тия глупости

54

Анонимен

преди 1 година

Комунделите не знаят, че Китай е най-големият замърсител в света. Чакай, те чакат Путин да ги спаси. Забравих, че той е някакво проявление на Бог в сбърканите им представи за Вселената.

53

Анонимен

преди 1 година

Чета коментарите и с глас се смея. Българските комуноиди са способни да родят изключителни комедийни шедьоври.

52

до ss

преди 1 година

Каквото и да си правят богатите на финала всички са равни, едни тленни останки и нищо друго. Дето казват, ковчега няма джобове. Капиталистите от алчност забравят едни прости истини. Богаташите са най-вредните хора на света, те са залепени и се самозабравят, а няма как да изкарат 1000 г., смъртни са.

51

Анонимен

преди 1 година

za vsichko e vinovna rusia