67

Анонимен

преди 1 година

Немците за пореден път ме изумяват с глупостта и наивността си - как е възможно да рушиш енергетиката си, а оттам и цялата си икономика, защото те е страх земетресение и след това цунами да не удари АЕЦ на твоя територия!? С тази страхлива безумна политика Европа си копае гроба. За жалост разума отдавна напусна ЕС и сега гоним някакви инфантилни зелени утопии. Фотоволтаици и перки не могат да захранят енергийната система, те могат да бъдат само допълнение, но и основа.

66

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78 __ 24х8 = 192 КВтЧ НА ДЕНОНОЩИЕ И СА МИ ДОСТАТЪЧНИ!!...

65

Анонимен

преди 1 година

Не мислиш, че минаваш всякакви червени линии , това да не ви е колония? ----------- По лошо от колония е... Това е територия, официално няма колонизатори - защото трябва да поемат грижа за населението .... А територията никой не го е еня... Как гледаш дори ражда "такива като 67" ...

64

Анонимен

преди 1 година

"Ядрената енергия в сегашния си вид няма бъдеще" ===================== Безкрайно точна забележка "в сегашния си вид". "Росатом" гледа далеч напред. Вече има работещ реактор на бързи неутрони, разработиха безотходни технологии.

63

Анонимен

преди 1 година

72, 8 кВт не са ли малко за едно домакинство през зимата? Да не се наложи елконсуматорите да се изчакват на опашка, за да бъдат включени?

62

Анонимен

преди 1 година

Глупости. Ядрената енергия в сегашния си вид няма бъдеще. В Европа има две държави, които произвеждат горивото - Франция и Русия. Има само една, която обработва отработеното гориво - Русия. Дори Щатите си закриха производствата. Ако искаш да почнеш от нулата, разходите са огромни - производство, кадри, обучение. Преди 60 години номерът е вървял заради по-ниската сигурност и страничното производство на ядрени оръжия, ама сега няма да мине.

61

Сетихте се

преди 1 година

Зелените профани в Европа първо си спряха АЕЦ после забраниха ТЕЦ на въглища накрая се отказаха сами от руската газ и ..сега цените на енергията скочиха до небето ! На всичко отгоре смешните вятърни перки доставят...1% от нужната енергия на Европа а силно възхваляваните слънчеви панели..през зимата почти не работят. Да не говорим че всички "зелени" начини на производство на електричество са в пъти по-скъпи от нормалните източници ! Това е последицата от управлението на зелени либерастий в Европа

60

ьаьаьа

преди 1 година

Как ни прецакаха Фанцузите за да не сме им конкуренти. Платиха на наши политици и предатели да обесят БГ за топките и БГ поколенията ще страдат.

59

Анонимен

преди 1 година

До 67 руски проекти Айде ,бе! От какъв зор ще забраняваш как хората да ръководят собствената си държава и как и с кого да търгуват? Не мислиш, че минаваш всякакви червени линии , това да не ви е колония?

58

Анонимен

преди 1 година

До 67 кой ти спряЦикъла Айде,бе! А на теб другарю, картинки на самолети по ли ти харесва да плащаш и да стоиш без пари и енергия, че и без крайно необходимия руски газ?

57

67 руски проекти

преди 1 година

в България са забранени....понял?

56

Анонимен

преди 1 година

Руснаците и българите, да достроят АЕцентрала Белене, може и на изплащане, ако някой рече, че нямало било пари!

55

Анонимен

преди 1 година

Затова ли ни спряхте проекта с купените вече реактори за Белене? Не спряха да ни прекарват и мачкат и ни разсипват държавата и ни налагат с натиск , насилие, какво да правим и не правим в собствената си държава!

54

космУнаФте

преди 1 година

потърси дали няма доктор...психолог на която и планета си мислиш че си.

53

64 каскет смачкан

преди 1 година

какво значение има източникът на електроенергия.......пак казвам за русофилскиИдиотиКато теб, България има предостатъчно ел енергия.

52

Космонавт

преди 1 година

Какъв ренесанс, какви 5 лева? Всичко е една пародия. Ядрен реактор - титаниева пръчка нагрявана под висока температура от газови горелки. Това е преобразувател на природен газ в електричество, нищо повече. 95% от природния газ се използват за "ядрените" централи, само 5% се използват от промишленоста и бита. Този измислен свят е една голяма пародия, но скоро ще се счупи и хората ще бъдат свободни. За какво мислите, че тече модификация на гена чрез "ваксини"?

51

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

България има предостатъчно електроенергия, дори продаваме......но идиотитеОтпасольството ви пълнят кратуните с лъжи ежедневно.

50

Анонимен

преди 1 година

Ние си купихме реактори за Музея на българската глупост, пък друго не знам. Киро Харвардски още урежда по-евтина енергия с американски кораби. Затова драпа и батерии да прави, че да я съхранява. Сега ще кара магистратура в Принстън, "Как да лъжем по-прости от мен" и ако не го бият, ще ни каже, на нас, плебса необразован.

49

Анонимен

преди 1 година

Може, но не и за нас. Ние имахме нещо такова като ядрена енергетика, но за да се подмажем на ЕС я закрихме завинаги.Е, не изцяло, но достатъчно. Лошата Русия ни беше дала и това, ама ние като нещем. Искаме си ЕС на всяка цена.

48

Глей

преди 1 година

Са аз по принцип не сьнувай още повече пьк кво ли имаме ние с тия хора те искат от нас все не може да ми натрапваш все едни и същи хора дето отдавна а и никога не сме имали ...