262

Тарасов

преди 1 година

Самая магучея проси дронове от ***? Мисля че за Путин ще е най-добре да ислямизира рашняците, така ще поучи мощна подкрепа от целия ислямски свят.

261

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАбе те руснаците неотдавна показаха украински учебник на французите, в който пишеше, че французите са произлязли от украинците, хората когато разбраха това, погледнаха изненадано и втрещено, че и с твоите измислени "викинги" е същото!

260

Анонимен

преди 1 година

Ердо се подиграва на Путин, но тъй като джуджа нема друг избор, освен да си останат "партньори", ще требва да се задоволи само с намеци :))) Явно Ердоган като е видял какво представлява руската техника, в частност C-400, взе да не го взима насериозно :)))

259

Анонимен

преди 1 година

Няма таква нация "украинци", просто защото думата "Украйна" означава "в покрайнините на Русия", все едно да ги наричаш "хората от покрайнините на Русия" , " Украйна, украинци" това е дума , с която се обозначава местоположение , а не нация!

258

Анонимен

преди 1 година

До Боби Факт е, че не можеш да посочиш източниЦИТЕ си. Множествено число, както сам го написа. Това прави твърденията ти обикновени опити за заблуда, неподкрепени с нищо.

257

Анонимен

преди 1 година

До ИстинатаПълни глупости си написал, няма таква нация "украинци", просто защото думата "Украйна" означва "в покрайнините на Русия", все едно да ги наричаш "хората от покрайнините на Русия" , " Украйна, украинци" това е дума , с която се обозначава местоположение, а не нация!

256

Анонимен

преди 1 година

До-"покрайнините на Русия " забрави да включиш марсианците и те рашка , като си вещ по история да кажеш нашите предци ,когато да дошли от Волжска България -дори марсианските учени не можаха да скрият и изопачат този факт , къде са били рашка как са се наричали? Чел ли си им последните "научни доклади " че произлизали от викингите , тамошните земи също им принадлежат, ми ние дет не знаем историята сме чували ,че един алеман също претендирал за чистата арийска раса и запали света

255

Бе

преди 1 година

както и да *** джендърите, украйна я пиши бегала! Да се стягат естонците и латвийците!

254

Иванова

преди 1 година

Никъде няма украински етнос споменат в старите архиви. Там е била ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ -къде е гробът на българският хан КУБРАТ ???- малая Пересчепина

253

Анонимен

преди 1 година

Дроновете служат само за локални конфликти където се пази цивоилното население. В случай на истинска война ще заиграят тактическите ядрени оръжия. Няма да има никакви дронове, химарсове, самолетчета и други подобни играчки

252

Анонимен

преди 1 година

До Боби "Ще ми трябва половин ден да се ровя - сори ама няма да направя това." Как така такъв мастит и ерудиран компютърен специалист като теб, му трябва "половин ден" за да намери информация, за която твърди, че я знае и то от "надеждни" източници? Ти не си знаеш къде си я прочел ли? Нещо започва да ме съмнява, че лъжеш за това, че има такива блогери, и цялото ти "позоваване" е начин да лъжеш безнаказано.

251

Анонимен

преди 1 година

Великият княз Юри Долгоруки пръв решава да премести столицата от Киев във вече значимата фактическиската столица Москва. Пише го в Уикипедия. Какви епитети използваш бе русофоб.

250

Академик Павлов:

преди 1 година

"Трябва да изразя тъжната си гледна точка за руския човек - той има толкова слаба мозъчна система, че не е в състояние да възприема реалността като такава"

249

r3v0lv3r

преди 1 година

До БобиЕми, вече получиха доста дронове, предимно от доброволци, но все още нямат за всяка рота, а липсата на ударни безполотници е трагедия, за една уж от най-силните армии.

248

Анонимен

преди 1 година

Като видя език със смесени кирилица и латиница и веднага ми става ясно всичко

247

Анонимен

преди 1 година

До Истината ... Лъжите ти може да минат пред някой непознаваш историята, но не и пред мен, пълни измислици си написал, та дори самия изкуствен "украински език" е измислен и създаден от руснаците, а Украйна изобщо не е била обособена като държава с граници някога, а е руска област, то самото и име на Украйна е руско и означава "в покрайнините на Русия", поляците и украинците , са руснаци(!!!) по произход.

246

Без

преди 1 година

До За неразбралите защо не прочетете малко история преди да се изказвате неподготвен ?

245

Анонимен

преди 1 година

Та кога е създадена Украйна?

244

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 270 "Не са фантазии а реалност." Затова се казват "фантазии", защото ти служат да заместиш реалността. В крайната фаза ги мислиш за реалността.

243

Анонимен

преди 1 година

Не са фантазии а реалност. Тази техника в момента е на въоръжение. Фантазии са мариканските глупости дето ти ги пробутват в Ютуб. Тези които говорят само в бъдеще време са САЩ. ЩЕ ЩЕ ЩЕ.....