282

Анонимен

преди 1 година

Кремълската фашистка хунта окъпана в човешки кърви. Кремълските нацисти престъпници и убийци на два славянски народа! Украинците никога няма да бъдат руски роби! Кремълската хунта е потънала до гуша в кръвта на невинни хора и деца! Събудете се тези кремълски нацисти и масови убийци ли харесвате вие русофили - същински българофоби! Хора това е жесток руски колониализъм и нацизъм в действие. Събудете се и вижте окъпаните в кърви кремълски нацисти. Не подкрепяйте престъпленията на кремълската хунта

281

Анонимен

преди 1 година

Тъй де, един вид Ердо се гъбарка с джуджа, не били поемали ангажимент за дроновете, но са си партньорчета, Путин естествено ще си замълчи, просто нема друг ход :)))

280

СМЪРТ НА НАЦИЗМА!

преди 1 година

"Азов", "Торнадо", "Десен сектор", "Айдар" ,"Три мечи лапи" и други жестоки фашиско-нацистки организациии какви са? Нали са творение на Киевската хунта, тези нацисти! Те убиваха наред собственото си население, време е да се махат, ако не се махнат, да се стреля по тези, които ги обучаваха и пращаха да убиват хората и децата, за да разберат как се чувства населението , тероризирани вече години наред ! Победа за Русия!

279

Анонимен

преди 1 година

Русофилските ви лъжи не минават, години наред се нагледахме на маса кадри и видиа вече над осем години на жестоки убийства и терор изтезания, мародерства и анархия, на бандитизъм и ограбване на Украйна и населението, потресаващо насилие, убийства дори на деца, всички тези престъпления, бяха извършени и продължават да се извършват от Кремълската фашистка хунта, руските терористи съсипаха живота на хората в Украйна! ВРЕМЕ Е КРЕМЪЛСКАТА ХУНТА ДА СЕ МАХА!

278

Анонимен

преди 1 година

Пешев ти украинец ли си или обикновен български бандеровец. Не сме чули дори на спортно или културни мероприяти само защото не искат Русия , украинци да викат слава на България. Това е чудно че бг развяват укр.знамена

277

ВЪН НАЦИМЗМА!

преди 1 година

"Азов", "Торнадо", "Десен сектор", "Айдар" ,"Три мечи лапи" и други жестоки фашиско-нацистки организациии какви са? Нали са творение на Киевската хунта, тези нацисти! Те убиваха наред собственото си население, време е да се махат, ако не се махнат, да стрелят по тези, които ги обучаваха и пращаха да убиват хората и децата, за да разберат как се чувства населението , тероризирани вече години наред !

276

Анонимен

преди 1 година

До Обичаме"Азов", "Торнадо", "Десен сектор", "Айдар" ,"Три мечи лапи" и други жестоки фашиско-нацистки организациии какви са? Нали са творение на Киевската хунта, тези нацисти! те убиваха наред собственото си население, време е да се махат, ако не се махнат, да стрелят по тези, които ги обучаваха и пращаха да убиват хората и децата!

275

Обичаме

преди 1 година

Обичаме Украйна, чакаме с нетърпение украинците да се освободят от кървавото руско робство и да се приобщят там където е мястото на всички цивилизованите хора - ЕС. Дай боже кремълската нацистка хунта да бъде час по скоро разгромена за да не тероризира повече украинския народ! С вас сме украински народе. Победа за Украйна, победа на Цивилизацията над руската диващина!

274

Анонимен

преди 1 година

До Победа Лъжите ти не минават, години наред, се нагледахме на маса кадри и видеа вече над осем години на жестоки убийства и терор , изтезания, мародерства и анархия , на бандитизъм и ограбване на Украйна и населението, потресаващо насилие , убийства дори на деца, наши българи , също бяха убити или получили смъртта си от глад или принудени насила да воюват и умират, всички тези престъпления, бяха извършвани от Киевската хунта, хората там са съсипани, ВРЕМЕ Е КИЕВСКАТА ХУНТА ДА СЕ МАХА!

273

Анонимен

преди 1 година

ммммм...дааааа...класически рашистан....

272

Победа

преди 1 година

Вярвам че украинците ще победят защото правдата е на тяхна страна и хората в Украйна най накрая трябва да се там където им е мястото в голямото Европейско семейство далеч от руската тирания, достатъчно са търпяли да бъдат руски роби, достатъчно са били убивани, ограбвани, унижавани от кървавава русия! Истинските украинци очакват САЩ и ЕС да ги освободят от черното руско робство, рускоговорящите са назобани яко с лъжливата руска пропаганда, но когато видят истината ще разберат че русия ги лъже

271

Анонимен

преди 1 година

Могучая не може да превземе Украйна с месеци, иначе щели да отидат за 2 дена до Берлин с танк, смех в залата :))) Путин ви кани в блатная русофили, това е официално, но като ви знам какви сте, само ще си препикаете гащите от кеф и яе си седите в БГ :)))

270

Обичаме Русия, ZOV!

преди 1 година

Обичаме Русия и Украйна, чакаме с нетърпение украинците да се върнат при майка си Русия и не ги тероризира повече Киевската хунта! Молим се за вас, плачем за вас, победа за Русия, Z , O, V ! Z! Z! Z!

269

Анонимен

преди 1 година

Гледах клип от района на Северодонецк хората предимно жени казаха че чакат руснаците отдавна. Даже че дълго са чакали.

268

Анонимен

преди 1 година

До Тарасов Че Зеленски проси от цял свят, вече като го видят и се чудят къде да се скрият, защото пак ще рекетира държавите за пари и оръжия, за да убиват населението си! А държавите ще затъват в дългове заради него, вместо да си оправим градовете!

267

Анонимен

преди 1 година

Да, много местни хора в Украйна, чакат с нетърпение Русия да ги освободи, да бъде!

266

Анонимен

преди 1 година

АЛИСИЯ НОСЪТ ПОРАСНАЛИ ТИ ТОВА СА ПРИКАЗКИ ЗА ДЕЦА

265

Анонимен

преди 1 година

Както казват руснаците "Наше дело правое! Победа будет за нами!" , надявам се и вярвам, че руснаците ще победят, защото правдата е на тяхна страна и хората в Украйна най-накрая трябва да се приберат при майка си Русия, достатъчно са ги убивали, ограбвали, унижавали от запад! Много местни хора, чкат с нетърпение Русия да ги освободи, други са назобани яко с лъжлива западна пропаганада, но когато им покажат кадрите и истината, ще разберат , че са ги лъгали западняците, те и сега го знаят, но се ст

264

Анонимен

преди 1 година

Могучая воля е в текста на химна и нищо не се казва за армия стига си измисляйте каквото ви отърва. Текста го има навсякъде. Вие сте лъжци.

263

Анонимен

преди 1 година

Турците им свалиха изтребител, израелците също, тез от безпомощност само протестираха, смешна работа :)) Сърбите продават дронове на украинците, турците също, явно парите не миришат, блазе му на джуджа с такива "приятели и партньори" :)))