25

Анонимен

преди 1 година

bulgarite hem ne mogat, hem se natiskat da upravliavat darjava. kakvo im beshe zle v turskata darjava?

24

Анонимен

преди 1 година

Широки анални топчета :)

23

Анонимен

преди 1 година

Зададат ли се избори,всичко що е лапач и далавераджия се появява по медиите! Този изобщо не е в час! "Гениалният" му съвет БСП да излезели предизборно с "много силна икономическа програма" граничи с шизофрания! Всички помним как с техните "прграми" три пъти досега фалираха БЪЛГАРИЯ! Помним тъмните и гладни луканови зими,помним купоните за храна,фалираните банки,виденовите "екстри"! До този момент тези са причинявали само злини и страдания на НАРОДА и РОДИНАТА ни! Вън от властта на наглеците БСП

22

Анонимен

преди 1 година

Ти с Елена Йончева не можа да направиш коалиция,т си седнал да правиш широки коалиции

21

А

преди 1 година

Има много за изхвърляне от парламентарната. Не може всички боклучиви партии да се надяват да влезнат в НС и да участват в кабинета. Вече и БСП е една от тях.

20

Дух

преди 1 година

Тоя беше премиер, ама ако му дадат половин министерства като на Нинова.

19

Готово

преди 1 година

240 стигат ли?

18

Анонимен

преди 1 година

Долни хора.

17

Я па ти..

преди 1 година

До българин 21 Ти от къде ги знаеш тези работи ? Корнелия ли ти ги наговори ?Комунист с комунист. Ама хааа !

16

Анонимен

преди 1 година

ТИ СЕ ШЕГУВАШ НАЛИ- СТАНИШЕВ ПОЛИТИК, ДА БЕ, ЧЕ И МОДЕРЕН...

15

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Гнусен и грозен анткбългарски евреин! Украинските евреи са факалии! Съд Народен за тоя капиталист ром!

14

Анонимен

преди 1 година

Да крадат всички от заспалите българи:)

13

българин

преди 1 година

Само арестите и затвора на герберастката престъпна организация,може да оправи ситуацията.Ликвидирането на тези у.р.од.и. може да бъде ново начало на държаната.За 12 г.окрадоха десетки милиарди народна пара.А,банкянския шебек, в затвора с дожинотна присъда.

12

Анонимен

преди 1 година

време е лартиите да напуснат управлението и да бъдат задраскани До Анонимен

11

Така е ..

преди 1 година

Не широка коалиция Станишев.Печелиш изборите с голямо мнозинство и съставяш едно партийно правителство, което поема цялата отговорност. Борисов ви показа как се прави.Това което той построи "широката коалиция " не можа до го обходи и да го види. Опукаха парите за магистрали и не платиха заработеното от строителите.Да си върнем държавата.

10

Случаен минувач

преди 1 година

ВицСтанишев закъснявал за пленум на БСП. Метнал се на едно такси и казал: Карай към "Позитано" 20! Водачът го познал и се завързал разговор. Когато пристигнали, апаратът показвал точно 10 лева. Станишев излязъл, дал на водача 5 лв. и казал: -Хайде. Лека и спорна. -Другарю Станишев - казал водачът - чакайте! Вие ми давате половината пари! Станишев въздъхнал и казал: - А бе човек... Нали и ти се вози с мене!

9

Нижно е Белене

преди 1 година

И да се построи политически затвор за български политици и пак ще плащаме престоя им

8

Случаен минувач

преди 1 година

Нужна е достатъчно широка коалиция, но без мотоциклетисти като тебе. Защото ти си показал, че единственото нещо, което умееш да правиш добре, е да караш мотоциклет. В никоя нормална държава рокер няма да стане министър-председател. А ти стана такъв, без да имаш един ден трудов стаж. Така че, скрий се и не ръси глупости.

7

Анонимен

преди 1 година

Спасете пролетариата другарю Сергей от нечовешката експлоатацията на този едър техноимпексов капиталист Нинова, внедрен вражески агент на буржуазията в редиците на работническата класа.

6

Анонимен

преди 1 година

6 Да, но това става само когато БСП е във властта. При БСП спряха европейските фондове, престъпната тройна коалиция фалира държавата. Сега стана същото, добре че свлиха този абсурден кабинет, който работеше за Путин, докато го хулеше и повтаряше енроатлантически лозунги.