10

Анонимен

преди 1 година

Иска насилствено да изгони руснаците от домовете им, за да ги разруши и повече да няма къде да се върнат. Такова нещо не се постига лесно. Народът ще се надигне на бунт. То така или иначе вече няма какво да губи.

9

Анонимен

преди 1 година

Бендеро-нацистите унищожиха газовите резервоари, за да няма гориво и парно за предстоящата зима в ДНР.

8

Black Sea

преди 1 година

До 14. Само дето руснаци не останаха. Докато заселва Донбас с руснаци да не се окаже Сибир заселен от китайци. Той май вече е, де.

7

Заплаха

преди 1 година

5-7 пъти по-ниските такси за комунални услуги на руснаците както и наличието на газ и горива са сериозна заплаха! :):)

6

Клоунада

преди 1 година

Донецка ненавиждат нацистите укропитеци. Тоя пак се е нашмъркал!

5

До 11

преди 1 година

Явно за това украинци работят нелегално в Крим, а в Украина се крият от властите да не ги тероризират, че работят в Русия.

4

Анонимен

преди 1 година

Във всяка критична ситуация най-висока цена плащат най-простите, който обикновено са и най-бедните. В Украйна зомбираните любители на Путин, които останаха в Крим и Донбас, в очакване на руските освободители ... първи паднаха жертва на същите тези освободители, когато от улицата ги арестуваха и хвърляха на фронта. Същото ще се случи и на българските любители на путин.

3

На киевската

преди 1 година

Хунта й трябват заложници за жив щит и за натиск над роднините им в освободените територии. Това и Хитлер не е правил, но е тактика на англичаните не само по света. Англичаните използваха живи щитове от ирландски деца в Северна Ирландия през 70те години. Не случайно всички терористи по света тренирани от англо-американците използват подобна тактика.

2

Анонимен

преди 1 година

Града е осеян с ПМФ-1 противопехотни мини и продължават да ги хвърлят като листовки този е психопат

1

Аре стига бе

преди 1 година

Те ги убиват от 15 години ...и тогава ли е имало руска армия...