50

Анонимен

преди 1 година

Същите тези хора които бомби вече 10 години? Е как да не повярва човек в човечеството? Гледай как се е загрижил за хората, до вчера ги бомби, сега им казва да се изнасят за да им помогне. Жив ангел

49

Димитър

преди 1 година

Господа журналисти от Dnes.bg, няма да е лошо да потърсите други новини, в които името и делата на дрогираният клоун не просъстват. Разберете че българският народ не се интересува от опиумните му видения.

48

Анонимен

преди 1 година

Зельо слуша ли го вече някой освен по тв? Обявил задължителна евакуация, загрижил се за хората, дето ги избиват всеки ден заради него.

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52 "Много си жалък и смешен." Истината за руските терористи е жалка и смешна. Като самите тях.

46

Анонимен

преди 1 година

До Манафейко: "А как върви "контранастъплението" и близка ли е "победата"?"Стигнаха до Сибир чак, направо в Гулаг.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 "Изтеглят ги, защото руснаците имат намерение..." Много си жалък и смешен.

44

Анонимен

преди 1 година

Изтеглят ги, защото руснаците имат намерение да ги използват като жив щит. Неслучайно руските мегафони с месеци повтаряха тази лъжа за украинците - за да може да си прикриват собствените тактики. Изтеглянето на населението ще позволи украинската армия да работи спокойно без да се опасява от терористични действия на руските убийци.

43

асдаа

преди 1 година

До българин Съд в Хага за Путин само през крив макарон. Съдът в Хага НЕ ВАЖИ за Русия. То не че върши някаква работа де. Откакто съществува е разглеждал 7 (седем) случая и всичките са от бананови републики. Демек ще гледаш как Путин си го *** в другия крачол... И друго - Окрайна никога и нищо няма да си връща.

42

ни са знай

преди 1 година

А който не е съгласен да бъде откаран(евакуиран) неизвастно къде, ще трябва да подпише това несъгласие. С други думи ще влезне в списъка за отстрелване при първия удобен момент...Де,или матат, че всички са като тян!

41

Анонимен

преди 1 година

ЛДНР не могат вече да бъдат част от Украйна нито Крим още по малко.

40

Анонимен

преди 1 година

До българин с малка буква Прочети си антилайковете в края на форума. Може би си дете или тинейджърче.

39

Анонимен

преди 1 година

Украинският народ трябва да възстане и да сложи край на лъжата и на войната.

38

Анонимен

преди 1 година

Че ви трият протестирате виждам по надолу. Но не ви ли прави впечатление, че лайковете не работят и се манипулират ,защото нямат логика !!!

37

До българин

преди 1 година

Много сънуваш. Нама да доживееш такова време. Повярвай ми. Путин не ти е Милошевич. Никой нищо нито може, нито смее да му направи. Не виждаш ли как всички негови опоненти само на гръмки слова ги бива. Нищо не смеят да направят. Така че се успокой. Хапни си на обяд. Поспинкай после и се грижи за себе си. На Путин грижа не му бери. Той ще си се оправи.

36

Анонимен

преди 1 година

До Правилно решениеДА, МНОГО "МИСЛИ" ЕВРЕИНА ЗЕЛЕНСКИ ЗА УКРАИНЦИТЕ, ТАКА МИСЛИ, ЧЕ ХВЪРЛЯ РОДНИНИ ОТ ЕДИНИЯ КРАЙ НА УКРАЙНА СРЕЩУ РОДНИНИТЕ ИМ В ДРУГИЯ КРАЙ НА УКРАЙНА ДА СЕ УБИВАТ ЕДИН ДРУГ ПОМЕЖДУ СИ, А КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН , ГО УБИВАТ, УБИВАТ ЗВЕРСКИ И ЦИВИЛНОТО НАСЕЛЕНИЕ, САМИЯ ЗЕЛЕНСКИ СЕ СТРАХУВА ОТ НАЦИСТИТЕ НА КИЕВСКАТА ХУНТА И ПЛЯМПА ТОВА, КОЕТО СА МУ ИЗДИКТУВАЛИ ЧУЖДЕНЦИТЕ-ОКУПАТОРИ ОТ ЗАПАД, ДЪРЖАЩИ УКРАЙНА ЗА ГУШАТА И ЗЕЛЕНСКИ ЗА ГУШАТА И НЕ ИМ ДАВАТ ДА МРЪДНАТ СВОБОДНО НАНИКЪДЕ!

35

българин

преди 1 година

Айде, почна се! Украински дрон е атакувал военноморската база на Русия в окупирания Крим! Украйна започна да си връща окупираните територии!А Путин го чака съда в Хага!Ще го гледаме по телевизията в съдебната зала в клетка, като Милошевич!

34

Добър стратег

преди 1 година

Зеленски май пак е с един ход напред от московските шахматисти!

33

Много е просто

преди 1 година

По размененото квичене на русофилите се съди, че решението на Зеленски е правилно !

32

Анонимен

преди 1 година

А защо ли украинците не искат да се евакуират....

31

Анонимен

преди 1 година

АКО НА НЯКОЙ ВСЕ ОЩЕ НЕ МУ Е ЯСНО, ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА Е РУСИЯ И Е БИЛА ВЕКОВЕ НАРЕД РУСКА И ПРОДЪЛЖАВА ДА Е РУСКА ТЕРИТОРИЯ, САМИТЕ УКРАИНЦИ СЪЩО СА РУСНАЦИ ПО ПРОИЗХОД, ВСИЧКО ТАМ Е РУСКО, ВСИЧКО, НЯМА И ДЪРЖАВА С ОБОСОБЕНИ ГРАНИЦИ "УКРАЙНА" И НЕ Е ИМАЛО, САМОТО НАИМЕНОВАНИЕ "УКРАЙНА" ОЗНАЧАВА "В ПОКРАЙНИНИТЕ НА РУСИЯ" ! НАСЕЛЕНИЕТО В УКРАЙНА, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СЕ НАРИЧАТ "УКРАИНЦИ ИЛИ РУСНАЦИ" СА РУСНАЦИ, ВСИЧКО В УКРАЙНА Е РУСКО, ПОСТРОЕНОТО СЪЩО! АГРЕСОРИЕ СА КИЕВСКАТА ХУНТА!