106

перко

преди 1 година

Ех Калинке и ти се оказа поредната калинка във власта! Доста обиколки сте напред, но в обратна посока! Много е крив макарона през който гледате към власта!

105

Ангелов:

преди 1 година

Не ме гледайте така господа - Белгия да обясня поведението си и поведението на своя гражданин.И нали знаете: Кой слуша нацистка арийска главичка го стрелят с Фау 3...

104

Анонимен

преди 1 година

mechtite na arhivnite komunizi vampiri agenti ot ds

103

Недоразбрал

преди 1 година

Какво да чакаш от два гелосани псевдохарвардски м,ан,гала и плеядата от *** и к,о,рви пърхащи около тях!Избирателният процес е уловен в железните клещи на бившата ДС и машинките на Мадуро!Информационното пространство е пропито от парите на олигарси и КГБ мафиоти!!Не върнем ли Бойко и ГЕРБ да рестартира държавата и да доведат докрай борбата с олигархията и олигархската мафиа,спукана ни е работата!!ПП не управляваха,а стъргаха и съсипваха всичко ,което Борисов построи през последните 10 годин

102

ПП = БСП = ДБ

преди 1 година

ЗАЕДНО.. ЗАЕДНО.. ЗАЕДНО.............. НА БУЗЛУДЖА.......

101

Ангелов

преди 1 година

Не е смешно - прикривайки престъпления срещу цивилно население Белгия или гражданин на Белгия извършва нападение и нарушение на Европейският договор. Делата са валидни, а са обявени за невалидни. И по договора за взаимна защита всяка една страна от Евросъюза може да защити нападнат член на съюза!Юридически и практически е така!

100

Анонимен

преди 1 година

Лена,Калина..бамбина до бамбина!

99

Ангелов

преди 1 година

25 години стигат ... Защо ме гледате така странно - И буквата на закона и в преносен и в пряк смисъл не е спазена. И не пикльо нямам психични проблеми имам тежък кръвен съсирек от удар по главата ... Но вече се разпада и излиза ... Не е това проблема ...проблемът е, че 20 години населението на страната е подложено на всякакви форми на изтънчено насилие ...и че причините го са скрити от съда, който би трябвало да ги накаже, което се явява нападение по договора за ЕС от Белгия над България.

98

Хехе

преди 1 година

Ще ги спечелите,както спечелихте оставката..

97

Анонимен

преди 1 година

Опипана се оказа не само Калина, а и Лена, която Киро просто назначи по договор, да даде "ценна" правна помощ на ББР, с 13 000 лв хонорар. За награда, от спомена с тайния апартамент с парапета. Никога вече Порно партия на подмяната.

96

Така е ..

преди 1 година

В ГЕРБ е истината.Доказаха че единствено те стават.Всичко друго е менте.

95

до 74

преди 1 година

До Анонимен: А колко изтегли? 3.5 млрд са нови заеми, драги, а не излишък."Преди това успя да погаси пасива на ГЕРБ от 12 млрд. лв."-според теб почти нямяме външен дълг и следва да сме щастливи? Убеди обикновените хора колко щастливи са с най-високата инфлация в целия ЕС и колко е приказно да си беден-дори за елементарни нужди-храна, ток, за данъци да не говорим. ПП вън и завинаги от БГ-те си имат офшорки, те нас не ни мислят, тях вятър паричен ги вее, а ние страдаме.

94

Анонимен

преди 1 година

89 Киро ментата и Асен, който изглежда като "бурето" безвратно, вече са във властта повече от година, а с това безпринципно правителство 6 месеца, имаха достатъчно време, поне да започнат промяна, но не го направиха. Още повече, че питбулът от репресивните служби на соца Рашков, завърши безпрецедентна чистка и назначи само едни хора на важни позиции в държавата. Нямаха време от омраза и атаки към ГЕРБ. Съсипаха държавата.

93

Анонимен

преди 1 година

v svetloto badeste? iok.

92

Сега

преди 1 година

Напред към реалноста

91

Я пак ?

преди 1 година

Вицепремиер на кое ?

90

Анонимен

преди 1 година

s nula li?

89

Анонимен

преди 1 година

на тая и врзнят на очилата всички за закуска , стига политически пруституфутки

88

И аз съм убеден

преди 1 година

Спах със Памела Андерсен. Не ми ли вярвате ?

87

Анонимен

преди 1 година

Нещо ще спечелят, като Калинка си вдигне още впитата пола и поотвори дълбокото си деколте. Тогава, ще яопипат не само по бедрото, както на общата им снимка, а и другаде...