90

бай путьоБАЦЕ и аз и

преди 1 година

До УбициенскиЗеленГлист БРАВО БРАВО ПОКЛОН БАЦЕ за ИСТИНАТА!

89

Степа Бандеровски

преди 1 година

Този хазарски юд.ей много време изкара. Русите умишлено го оставиха, за да види светът що за дявол е, а не да го защитават отвсякъде. Е, вече на всички е ясно. Явно язовците започнаха да ги разпитват и много информация излезе наяве, но има все още оцелели за да разкажат всичко.

88

Анонимен

преди 1 година

До колегата по долу ами те нали за това забраняват руските телевизии, за да не могат хората в Европа да научават истината. Не всеки има възможност да гледа в Интернет.Те и него ще го забранят мизерници

87

None

преди 1 година

Гледах новините по руската телевизия през интернета и там показват части от номерата на ракетата с която е нанесен удара и тя е американско производство. Има още много такива за които украинския президент обвинява руснаците.

86

Ivailo

преди 1 година

Интересно твърдение на палячото.Хем ги изби , хем пита защо . Многоооооо болен щатски мозък !

85

Анонимен

преди 1 година

50 убити и 71 тежко ранени от 150 човека с два удара от американските Хаймърс. Всички убити и тежко ранени са публикувани на официалния сайт на МО на Русия. Отговорността е лично на Зеленски и САЩ.

84

Дубъл

преди 1 година

Азов се беше барикадирал и в болница и обстрелваше.

83

Гръндж

преди 1 година

Убийство е, защото го използват украински военни.

82

тя

преди 1 година

Вие си ги избихте ,защото вече не ви вършат работа и са излишни !

81

Анонимен

преди 1 година

а един бивш командир на "Азов" вече е тръгнал на лов за убийците на тези негови бивши войници - ще видим кого пръв от виновните ще намери - зеления ли, н-к щаб-а ли, някое западно братче ли ....ще видим

80

Анонимен

преди 1 година

Мда, затова ООН се чуди как да не дава мнения по въпроса и разправя, че нямало достатъчно информация. Щото точно Русия е била. Ама не. Имат останки от американски ракети в руините. Да не говорим че нямат никавка мотивация да го правят. Удинствените които имат средства, желание и мотив да гръмнат тоя затвор са украинците. И са го направили. И сега Зельо най-нагло продължава да лъже и маже.

79

уважавам редакцията

преди 1 година

Ви но Ви моля дайте поне еден ден почивка без този слуга америка.Често омръзна на всички вижте коментарите за този луд човек е знае се че,така ви нареждат но все пак тава е българска медия не на козяк.

78

По същество

преди 1 година

Хвалиш ли се, Зельо? Що го ударихте като е масово убийство?

77

Анонимен

преди 1 година

Уникален лъжец! Дяволско изчадие. Удариха вчера военнопленническия лагер и казват обратното. Уби си хората и проси милост за тях във формата на пари от Америка и ЕС, т.е и от нас да му плащаме докато сме живи.

76

Анонимен

преди 1 година

До Азовците Намери в Интернет репортажа от мястото на удара. Много добре хората показват една почти здрава ракета от HMARS и множество парчета от други такива, паднали и взривили се на това място. Ще чакам да видя какво ще кажеш след това.

75

Анонимен

преди 1 година

рано или късно щяха да ги гръмнат така поне ще мълчат за зверствата които са извършили срещу руснаците а всичко друго е шорошка пропаганда

74

Анонимен

преди 1 година

Крадеца вика крадеца - еврейчето клоун и наркоман се опитва да затвори устата на своите хора, които са дали показания директно против него. Руснаците казаха, че с показанията на пленниците от Азов, записани и филмирани, тоя е готов за нов Нюринбергски процес, заедно с шайката му. Малко закъсня, късно му доставиха HMARS американците, та каквото са имали да кажат убитите, вече е документирано.

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Абе умнико, дай малко инфо за типичната руска операция, как точно е разпоредила американците, които стрелят с уж украинските HMARS да уцелят затвора с техните военнопленници? Ако направиш логична връзка, може да започнеш да пишеш крими, ще надминеш Агата Кристи.

72

азовците

преди 1 година

Азовците са заплаха за Хлорофила и тъкмо проговориха - правете сметка кой стреля със NIMARS-ите!

71

Българските

преди 1 година

Евроатлантици се гордеят с постиженията на УОН-УПА и с "Volin Massacre "