16

Анонимен

преди 1 година

историята е от 50 години и вероятно никога няма да свърши

15

Анти-терорист

преди 1 година

Терористичната организация Палестинска автономия изобщо не трябва да има нито президент,столица,посолства МнВР,а да бъде съдена и забранена на международен съд но ООН са толкова корумпирани че финансират семействата на убийците,въоръжават и узаконяват терористичните им групи, т.к. са ислямисти като тях или подкупени от тях.Така че всички ислямски терористи противозаконно окупират и нападат Израел и заслужават смъртно наказание.И каква е тази про-терористична анти-семитска статия?

14

Правда

преди 1 година

До Хемус: Вашите твърдения противоречат на истината,т.к. палестински народ не е имало никога,а ислямските араби,обединени в Палестинска автономия са терористични нео-нацистки групи като ООП Хамаз, Джихад...с цел да окупират и ограбят малкото парче земя на Израел, чието римско погрешно име Палестина терористите използват измамно,за да претендират за още части от святата земя макар че име е дадена по-голямата част през 1948 и създават друга незаконна арабски държава освен ПА Йордания

13

Истина

преди 1 година

Всички терористи заслужават смъртно наказание за всяко предумишлено убийство и дори за опит за такова,каквито са ислямските араби-корумпирани убийци и незаконни окупатори на еврейската земя,дори след 1967 когато Израел победи 7 ислямски държави нападнали Израел с цел да го унищожат и ограбят земята му,макар че арабите имат 23 държави,а ОН през1948 им даде 80% от единствената земя на Израел,макар че мандата на Англия е даден,за да върне земята на Израел,но заради арабския петрол и заплахи предаде

12

Исторически

преди 1 година

евреите си заслужават отношението (нито повече нито по-малко!)

11

Хизбула

преди 1 година

Време е за интифада!

10

Хемус

преди 1 година

Каква земя притежава една изкуствена държава като Клингония! ?В ония години земята е била на палестинците,после британската империя и решили един ден ционистите да създадат Израел!Решението на еврейския въпрос е разговор между Хитлер и англичаните да изселят евреите от Европа и да ги заселят в палестинските земи

9

Ламята

преди 1 година

Не е проблем.Те земята им откраднаха, ся за един 16 годишен,драми няма да правим.Ако не сте забелязали проблем има,само когато господарите на СМИ решат,че има.Тях само маймунската шарка ще ги оправи.Кефи ме чуството за хумор,на майката природа.

8

Анонимен

преди 1 година

Жално за детето! Смятам, че Израел притежава законните си земи, че даже и повече им се полагат! Да оцелееш повече от половин век под натиска на всичките арабски страни и този на ООП означава само едно - държава, достойна за уважение!!!

7

Израелската държава

преди 1 година

не допуска разни толерастии,когато е замесена сигурността и.Нещата са строги и сериозни и причинно-следствената връзка се съблюдава досконално.Правиш добро-получаваш добро.Правиш лошо и това е последното,което правиш.Всичко е ясно и точно,липсват двойствени стандарти.Обяснението е просто-в държавното обкръжение,в което географски се намира Израел,компромисите застрашават съществуванието и.Да се чуди човек за произхода на Сорос-таткото на най-отвратителните намесващи се в живота на хората НПО-та.

6

Анонимен

преди 1 година

Земята е завзета при война, която не са започнали те, а докато се защитават от 3 държави, нападащи от 3 страни в третата им война за последните 19 години. Във всяка от тези войни, Израел е бил на ръба да спре да съществува, но е оцелявал. Когато през 1967 година, за 5-6 дена напукват канчетата на агресорите, никой не може да ги обвинява, че задържат спечелената земя. Можеха да държат и Дамаск, ако искаха. Съжалявам, за несправедливата съдба на палестинците, но виновни са и те и най-вече Англия

5

Анонимен

преди 1 година

Аллах шалох молох.

4

Анонимен

преди 1 година

Сега последно еврейски или палестински знамена да си сложим във Фейса.

3

Анонимен

преди 1 година

Ама, че кух ***, утре така някой може да реши, че в България е свещена земя и да реши да ни навре в ивицата по дунава и тогава какво ще пишете.

2

Веселин 7112136860

преди 1 година

Предвещавам Светло бъдеше! Ще направим всичко по силите ни семитите да се самоизтребят оомежду си. Днешният случай е само началото,ако въобше е истина.На нито едно аврамово племе не трябва да се вярва! Турци,араби,роми,грузинци,всекви си станци,израелтяни,испанци,португалци,чернокожи,латибоамериканци,косовари,албанци,сърби,ромънци,унгарци,немци,англичани,австралийци,гърци,канадци,САЩисани,...всичкинса евреи и мястото им не е сред живите.

1

Анонимен

преди 1 година

До Имам идея - не бързай, не са ни казали от телевизора да го правим. Може би не е модерно