20

И.Б.

преди 1 година

Пранетоо трябва да се суши на чист въздух. Така се пести и от електроенергия. В цяла Европа е така. Няма нищо общо със селяни или потомствени градски жители.

19

Теди

преди 1 година

ДЕМОНА НИКОЛИНА ЗЛОБЕЕШЕ, ЧЕ ХОРАТА СИ ПРОСТИРАЛИ ПРАНЕТО НАВЪН КАПЕЛО ОТ НЕГО -ВИКАМ И КАТО ВАЛИ ДЪЖД КЪДЕ КАПЕ НАВЪН

18

Какви сушилни бре

преди 1 година

Сред лято да включваш източник на ел.енергия. Навсякъде кампании за пестене на енергия, ти включвай каквото ти щукне. И не е само цената на тока, ами и напразно хабене на ресурси, ама на тебе какво ти дреме.Щракай с пръсти на момента, нали си живуркаш ден за ден. Внуците и правнуците да си берат гайлето.

17

До 19

преди 1 година

Извинявай, няма да се съглася с теб.Оправданието ти е ако си малък и не помниш преди 50-60 години какво беше. Масово нахлуване на селяни заради едното жителство и мечтаната панелка. Имаше масово строителство и на държавата й трябваха прости бачкатори и имаше ситото "жителство". Отделно присъединените села и старите работнически квартали. Едните не са още култивирани, другите влачат дисагите. София е градът на прадядо ми и затова ми е скъп, но си далеч от мисълта, че там всичко е с маниери и възп

16

пияница мистик

преди 1 година

100% този сигнал е пуснат от самотна старица, дето единствената радост в живота и са кварталните клюки и омразата към целия свят. А кюфтета на дървени въглища миришат супер апетитно. Сигурно умира от яд, че с малката си пенсийка не може да си позволи една тройка с ледена бира :)))

15

Анонимен

преди 1 година

Всеки пече риби, меса на терасите да не им се опушват домовете, а съседите могат да търпят. На долният етаж редовно пече карагьоз.

14

Анонимен

преди 1 година

Иска а излезе на двора да си палне едно барбекю на чист въздух, пък тия са я изпреварили :))

13

Анонимен

преди 1 година

Вече не ги търпя! Звъня в полицията и пиша оплаквания! Има си наредби и обгазяване влиза в графа не разрешено! >>>>браво пич, така трябва, ако всички си мълчим все на тая ще сме..

12

Анонимен

преди 1 година

На балчишката дамба от заведението "Сол и пипер" се носи аромата на въглища, непрани чорапи и тюрлю гювеч. Смрад ви казвам, не се диша.

11

Анонимен

преди 1 година

Зимата цялата европа ще е така..

10

Западняк

преди 1 година

Само селяните си простират дрехите на простор да им гледа целия квартал гащите.На село в двора да ,но в града има сушилни.Никъде на запад няма такава мизерия да ти гледат парцалите.

9

Анонимен

преди 1 година

Че в софия други, освен селяндурини няма. Навремето всеки "квартал" е бил село и в последствие се обединили..

8

Анонимен

преди 1 година

Тия сигурно до вчера са живяли на бидон с гориво от София.

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 Селянит са много по-изобретателни от гражданите.

6

Анонимен

преди 1 година

Няма по голямо мъчение за веган да му мирише на скара хахах

5

До Оффф

преди 1 година

Навсякъде ги има такива. В нашия едни диви селяни пробиха плочата на етажа и прекараха кабел по тавана да изведат контакт от апартамента си до общата тераса/ терасите идват между етажите/ .Обикновено димят и опушват след 10 вечерта, през лятото отваряш прозореца да влезе въздух, а то мирише на прегоряло от скарата, дим и пушилка в апартаментите. Ми ние сме си виновни, че ги траем.

4

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

вместо да се радват, щото тая Зима само с Мирис ще се храните, те се оплакват!

3

Офффф

преди 1 година

Не става въпрос само за прането! На долния етаж живее семейство, което редовно си пуска гнусната скара на терасата. Молихме ги поне да ни звънят преди да я включат, не, та, не! Целият ни апартамент се напълва с дим! Мирише на гадна риба и месо! Знаете ли колко е ужасно това? Няма зима, няма лято! Така и не им увряха главите, че нямат право да ни обгазяват!

2

до тръмп

преди 1 година

Не може, не е еко. Немците казаха да се обличаме, д се къпем веднъж седмично и да ограничин консумацията на енергия.

1

Тръмп

преди 1 година

Да не си на село, че си простира прането навън. Купи си сушилня като си столичанка.