119

Анонимен

преди 1 година

Одеве съобщиха по новините на Нова, че в Хановер (Германия) в обществените сгради вече няма топла вода. В басейните клиентите ще трябва да си взимат душ със студена. Сега е ОК, лято е, не е драма, но да видим какво ще се прави зимата. Смешното е, че съюз с общ БВП десетки пъти повече от руския изпада в енергийна криза заради Русия или по-точно заради собствената си политика на санкции. Това си е политически садомазохизъм хахаха Хубаво им е да ги боли и това е...

118

Анонимен

преди 1 година

Наш Бойко опростачи и целият ЕС , липса на лидери с опит !!!Не със 200 , а със 500 , ги е такоВАЛ.

117

До Анонимен 113

преди 1 година

"Едва ли баш Франция ще остане без ток заради руските гольовци." - - - Заради тях, точно, не, разбира се! Но си сърбат и ще си сърбат занапред попарата, надробена от продажното собствено правителство. Както и ние и останалите гейташки колонии на краварника.

116

Анонимен

преди 1 година

С една дума :Много по-ЗДРАВИ от Бай Данчо - хАМЕРИКАНЕЦА !САЩ и Англия сринаха ЕС още преди войната в Украйна , единственият и най-важен за ЕС случай , при който Путин няма нищо общо !

115

Анонимен

преди 1 година

"Това е най-тъпият днескашен пост. Печелиш златна малинка. копейко!" хахаха ... а твоят коментар направо изобилства от интелект, висока култура и образованост... Печелиш златно тр_олче хахаха

114

Анонимен

преди 1 година

Във Франция има най-много АЕЦ-ове , няма логика !!

113

Анонимен

преди 1 година

В Швейцария и Германия вече имаградовебез топла вода насред лято. До есентаако продължават с глупостите и оставят кучетата на САЩ на власт, европейци ще реват на тъмно и студено. А може и от глад.

112

Анонимен

преди 1 година

Париж е ислямизиран , сега и без ток , СЕГА Е , егати и столицата на света !

111

Анонимен

преди 1 година

Чудесно!Ние българите знаем какво е да няма вода да си на тъмно.Нека и нашите равноправни братя европейците да разберат

110

Анонимен

преди 1 година

Държава с 57 ядрени реактора и няма да им стигне тока?! Как става това?

109

Обикновен фашизъм

преди 1 година

Украйнската армия е ударила с американски ракети следствет изолатор в ДНР където са затворени Украйнски военни пленици, унищожени са бараките където са пленените от "Азов" 53 убити и 75 ранени.

108

Анонимен

преди 1 година

Когато заредих колата, напазарувах в магазина, платих си сметките и паднах в отворена шахта на неосветената улица, разбрах, че санкциите не действат срещу Русия, а срещу нас.

107

Незнам

преди 1 година

За Париж , но София със сигурност!

106

Еврогей

преди 1 година

На нас,еврогеювите в Булонския лес не ни трябва светло да поемнен магребския оргазмоприносител...

105

Анонимен

преди 1 година

Това е резултатът от оглупяването на населението и избирането на все по-калпави политици. Нанзачават още по-калпави шефове на компании, приватизират това дето не трябва да се приватизира, и накрая имаш 57 реактора, от които работят само половината и то с проблеми. България се опитва да направи същото с Козлодуй - да му смени горивото. Хора, ядрената енергетика е нещо много сериозно. Всеки реактор е проектиран да работи по определен начин и само при него има гаранции за безопасност.

104

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 122 Това е най-тъпият днескашен пост. Печелиш златна малинка. копейко!

103

Анонимен

преди 1 година

И какво сега? Великият ЕС с великите санкции изпада в енергийна криза и хаос заради слаба и бедна бензиностанция с ракети. ЕС налага санкции на Русия, а ЕС страда, Русия не. То това направо стана като виц. Значи тръгва Иванчо да ме бие и аз му казвам - още една крачка и ще си бия два шамара хахаха

102

Анонимен

преди 1 година

Москва не вярва на сълзи, а парижаните - на путински фейкове. В двумилионен Париж живее население от целия свят, а руснаците там са от най-многобройните етноси след чернокожте и латиносите.

101

Анонимен

преди 1 година

ПОЧЕМУ ТЕМНОТА? - СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ПУТИН ВИ ЗАВРЯ ВЪВ КУЧЕШКИ ДИРНИК. ТАМ НЯМА СВЕТЛИНА.

100

А

преди 1 година

пък КимЧен щял да мачка САЩ!