266

Анонимен

преди 2 години

абе не разбрахтели че херсон е руски град е вече и одеса николаев кривои рог зопорожие днепър и харков ще са руски градове там живеят руснаци зелнски да пасе зелена трева казано му спазваи минс.договори те искаха да ги искоренят руснаците от югоисток получихте си заслуженото още е рано руссолдат не стъпваа с марш

265

Анонимен

преди 2 години

Аз ви казах, че нема да спре Путин само с Донецк и Луганск, иска им излаза на Черноморието :))

264

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

МИР а не ВОЙНА да ИМА

263

Анонимен

преди 2 години

МНОГ ПРАВИЛНО цяла година контраатакуват издигат гранични стълбове и плачат като *** за шарена тояга До Колхозник

262

Колхозник

преди 2 години

Украинците все контраатакуват, а границата все-повече се мести на запад...То Дойче веле са ясни, ама вие що сте преписвачи-папагали?

261

Целта

преди 2 години

Ако се състои битка в стипите при Херсон... значи Русия е постигнала целта си. Вече половин година руснаците се мъчат да извадят укрите от дупките в открит полеви бой, атия се крият в градовете и горите. Около Херсон няма гори. Руснаците ще опекат укрите като шишчета в голото поле.

260

ОНЗИ

преди 2 години

"КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА ТЪЙ МОГЪЩА НА СВЕТА ....." - казъл го е поета много отдавна !!!! Тежко и горко на тези които не го разбират !?!?!?

259

абв

преди 2 години

***, с тия слаби батерии, не ти работи процесора! Пишеш небивалици - пълни глупости. Занимавай се с присъщи за теб дейности. Храни животните и не пипапай клавишите!

258

Не се надявайте:)))

преди 2 години

Нова "Украйна" няма да има излаз на море.

257

рррррррррррр

преди 2 години

Щом видя ДВ и не чета по нататък. Само пропаганда и поръчкова журналистика. А реалността е съвсем различна.

256

Уйлям Гладстоун

преди 2 години

В тоя бъл.воч пише какво смятат англосаксите с техните глу.пави марионетки. хохлите. Но напишете и какво мислят москалите. Иначе е гражданска война разпалена от англоговорящия политически елит ненавиждащ всичко руско последните 300 години. Англите се справиха с немците, холандците , франките но с рашките не става и не става. Искат и Русия да им е колония и да им се кланя. Но не са познали и тоя път.

255

А дано...

преди 2 години

А дано Херсон остане в украйнски ръце ... щото ДВАМАТА платени русофоби дето пишат под такива статии с многобройните си никове за да имитират всенародна лИбов към украйнските крреттени МНОГО, ама много ще се натъжат. Дори може и да се разплачат .... Путин, бъди човек ... не превземай Херсон. Пощади нежните чувства на нашите русофоби.

254

Един от Юг

преди 2 години

На фюрера Путин му е ясно че му остава около месец, затова бърза!Ще бъде късметлия ако не свърши в килията на Милошевич!

253

Войн

преди 2 години

Още някой ВЕЦ, ТЕЦ, цех за производство на дървени лъжици няма ли да превземат, че нещо превземанията им секнаха.

252

Не фен на Путин.

преди 2 години

До Стамат от Карнобат- Не че *** са ми на сърце, но това го което пишеш, е "реалност" само в надрусани мозъци като на Зеленски, DW и подобни.

251

пише Дойче веле

преди 2 години

след което спирам да чета ! Повдига ми се от сороски лъжи !

250

Анонимен

преди 2 години

Арестович вече за трети път докладва на хамериканците че е освободил Херсон.

249

да

преди 2 години

скоро одеса ще бъде атакувана с танковете Т-14 АРМАТА, най-добрите в света, според американски специалисти този танк на практика не може да бъде унищожен!

248

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

АМА ЧАКАЙТЕ ,БЕ .....неразбрах изобщо ква е "целта в Украйна" , щото така може да се воюва аще 2-3-години там....ха,ха,хаа.....НЕМА ЛИ НЕЩО КАТО --"ЦЕЛ" , "КОНЦЕПЦИЯ", "СЪОБРАЖЕНИЯ" , "ЗАМИСЪЛ"..И пр. , ....ИЛИ ПОНЕ НЕКОЯ ДРУГА БОЛШЕВИШКА ПРОСТОТИЯ, БЕ....??!!

247

Да юлианчо...

преди 2 години

.."ше стигнат до където искат "---КАТО ГЛЕДАМ СА СТИГНАЛИ ВЕЧЕ ДО КРИВАТА КРУША НА ДОНЕЦКАТА ВЕЦ---за тия 5-месеца ......ха,ха,хааа....АМА ОТ ВЕЦ-а КВО Е ОСТАНАЛО НЕ ПИШЕ "МАЙ"....!!!?