30

Банкеръ

преди 1 година

Значи неадвкватен да шофира,обаче му идва на акъла да избяга,да си свали табелите,да скрие талигата.Любопитен съм колко адекватен ще е съдията.Мястото на такива *** е в кауша за дълго и приятелите му да знаят какво ги чака ако сядат зад воланя ***.Живота е най ценното нещо,а в Бг не струва нищо.

29

Кире

преди 1 година

Ами родната полиция да спре продажбите. В Студентски град се продава на улицата, всеки барман в заведение е инструктиран да насочва клиентите към дилъра в заведението, а във всяка дискотека освен мъжка и женска тоалетна има 3та стаичка за шмрък. А родната полиция е на процент, ама тук си губим времето да си пишем простотиии.

28

Narc

преди 1 година

Какво прави дърта бабичка да митка като кокошка без глава между пешеходните пътеки на главен път където се кара бързо? Аман от изкофели.

27

Анонимен

преди 1 година

Дрогирани са и в ЕС, обаче глобите и законите са жестоки , а полицията пипа яко.

26

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям номер 12.Всички служби трябва да се задействат и да изловят наркоманите както и техните дилъри.А вие ако имате някой познат наркоман му подайте ръка и го подкрепете да се откаже от наркотиците.

25

Анонимен

преди 1 година

сега разбрах защо толкова много защитавате уккропите -нацисти те са дрогирани защото самите вие сте дрогирани и се защитавате колеги по дрогапта

24

Анонимен

преди 1 година

какво става стая българия чета и чета само едни дрогаджии на пътя и пияни какво направите с бг продадохте на ес и нато за товали от бг нема бъдище има само дрогаджии

23

туз

преди 1 година

НАТО И ЕС вкара в рб дрога и наркотики БРАВО продължавайте само напред

22

Анонимен

преди 1 година

Този е случаен, няма да му се размине.

21

Анонимен

преди 1 година

Като очаквате детските градини и училищата да ви възпитават децата това е резултата.

20

До До17

преди 1 година

Дали съм умньо или не, се доказва с тест. ==========================Колкото до написаното от мен, ако си беше позвал главата по предназначение щеше да стоплиш, че казвам същото като теб, но по малко по-различен начин. Защото има само един физичен начин кола да спреш на място кола със скорост над 22 км/ч (на сух път) за тия 5 метра разстояние до пешеходната пътека. Да се удари в нещо неподвижно с много голяма маса. Е, и удар от метеорит с остатъчно тегло към 1 кг би свършил работа, но...

19

Анонимен

преди 1 година

Колко невинни душици още ще трябва да загинат,та на някой съдия да му светне лампата,че така не може!Всички закони са изпипани така,че тези мутри с чадър си правят каквото пожелаят и накрая може да ги изкарат-невинни.

18

Анонимен

преди 1 година

Щом е бил дрогиран,би трябвало до живот да лежи.

17

Анонимен

преди 1 година

Покрай големите риби, да си крадът безнаказано, и наркоманите трепят хора по пътищата, защото как се кара 12 и 30 акта.

16

13,

преди 1 година

тъй като не сме свидетели, а само ръсим акъл, стъпваме на написаното: "...При катастрофата, станала на централен булевард в града тази сутрин, загина жена на 69 години. Тя е била блъсната при пресичане на булеварда. Жената е пресичала не на пешеходна пътека, а пет метра след нея..."============================= Резонният въпрос е за тия пет метра, колко точно ще ти намали колата в км за да спреш точно преди пешеходната. И понеже съм малко вдлъбнат, оставям на теб да се произнесеш аргументирано

15

Анонимен

преди 1 година

Бойко добре ни оправи, камикадзета на 3 вида дрога обикалят из България, но когато си на 112-то място по свобода на словото никой не разбира за това, но ето че лъснаха мръсните тайни.

14

гербави наркомани

преди 1 година

Онова наркоманче което уби Милен Цветков беше свързано с ГЕРБ. Семеррджиев дето уби двете момичета - и той - свързан и с ГЕРБ и с Таки. Най-вероятно и тоя хубосник е от котилото на ГЕРБ.

13

дд

преди 1 година

Метамфетаминът е бруталната работа, много жалко, че се разпространи и тука, но не може да се сравнява с макината и амфета, брутално по-силен наркотик е

12

Анонимен

преди 1 година

Сигурно няма нищо общо, че бабата се е появила между колите без да има право да пресича на това място. Трябва да направят видео регистраторите задължителни.

11

зАз

преди 1 година

Абе, де са Службите за борба с Наркотиците и Наркотрафика??? Имам смътното чувство, че имено те участват и котролират продажбите и разпространението на наркотиците в Бг!