20

Re До анонимен 14,16

преди 1 година

Не си прав г-нчо! Днешното ниво на "образование" не подготвя достатъчно добре децата, меко казано. Единственият шанс е допълнително обучение в домашни условия, но уви, не всеки родител разполага с финансови възможности да осигури частни уроци на детето си.Физика, Математика, Биология, Литература, няма да повярвате, но и Музика, Рисуване. Зависи от интересите на детето!

19

Анонимен

преди 1 година

ще учат за провала на киро

18

До Анонимен 18

преди 1 година

""Преместването на Вазов в 10 клас ще даде тласък на българската икономика" - министърът на образованието" - - - Боже, вярно ли е това? Вече мисля, че не живея в реален свят! Има ли изобщо поне един нормален и що-годе разумен човек сред управляващата кликомафия?

17

До Анонимен 14 и 16

преди 1 година

Аман от обобщители, приказващи глупости на ангро! Ако от твоите деца нищо не става, не бъркай останалите с тях. Моето се готви, например, за приемни изпити по математика, физика и БЕЛ. И напливът за там, за където се готви, хич не е малък. Въздържай се от общи обиди.

16

рН

преди 1 година

Нищо! Колкото по-необразовано е обществото, толкова по-лесно се управлява и манипулира! Липсата на критично и аналитично мислене сред подрастващото, силно материално младо поколение е една от целите на политическият глобален елит!

15

Анонимен

преди 1 година

"Преместването на Вазов в 10 клас ще даде тласък на българската икономика" - министърът на образованието

14

Неграмотници

преди 1 година

Аз предлагам да се закрие българското училище, защото произвежда най-вече неграмотници. Изключенията не изключват горното.

13

Ком

преди 1 година

Вазов отива в девети клас вместо в десети ,където ще се полага НВО и той ще бъде евентуално най-често задавания на изпита автор!?И това се предлага от литератори! Но главният проблем не е толкова в сложността на учебното съдържание ,колкото в начина му на представяне в учебника и в методиката на неговото преподаване!Тези хора учили ли са дидактика!?

12

Анонимен

преди 1 година

Тия дето ревете погледнете си неграмотните деца и почвайте да плащате за частни уроци! Иначе децата ви няма да стават за нищо! Частното е по-добро от държавното!

11

Учител

преди 1 година

Да се предвидят повече часове за затвърдяване на материала, а не да се препуска и да учат това, което студентите учат в първи курс!!!

10

Ивелин Михайлов

преди 1 година

По български да почнат да учат правопис, че като гледам коментарите ми се плаче!

9

Исторически парк

преди 1 година

Това нищо не е.. сега есен зима пак ще учат от вкъщи, помнете ми думата!

8

Хахахахаха

преди 1 година

Миш маш! Само вижте промените по бългаски език.... и ви става ясно, че пак нещата ще отекат! Качват две теми нагоре, свалят уж по- лесно, общо 7 :) и то какви! Писане на резюме в 5ти клас! Смях :) Родители, спасявайте децата си! Мелачката ще още по-отвратителна!

7

Анонимен

преди 1 година

Една в медицинския я питах колко прави 100 по 1 милион, тя ми отговори, че не е математичка..

6

Анонимен

преди 1 година

Учат да бъдат неграмотни роби на чорбаджиите!

5

Анонимен

преди 1 година

Важно е обаче да са маскирани като улични пс е та, да се редят на опашки за плюене впликчета и да са сертифицирани като овце. Какво учат и дали учат - абе кой го е еня?!

4

Кака Наска

преди 1 година

Вече повечето деца знаят, че Земята е ПЛОСКА, а оттам подозират, че и останалите дивотии, които ги "учат" насила в центровете по индоктринация са пълна измама.

3

Затъмнение

преди 1 година

То един успоредник и триъгълник, ако не могат да начертаят, за какво си губят време в училище по 10 часа на ден. По-добре да седят вкъщи да си почиват, вместо да вдигат кръвното на учителите.

2

Да учат български

преди 1 година

език по-добре, че после дори и харварТ да завършат, ще им се смеят цяла България!

1

Анонимен

преди 1 година

А, нема проблеми да е само в разширената. Скоро там ще се учи писане на свързан текст и прочит на текстови задачи. Решаването им - във ВУЗ. За задължителната подготовка ще остане: трите имена /за отличен, разбира се/, адрес - за напреднали и телефонен номер - за олимпиадите.