40

Анонимен

преди 1 година

Всички учебници до 7-ми клас са достъпни напълно безплатно за четене в е-просвета. Тия дето се мислят за много умни да ги минат още веднъж и да сравнят собствения си капацитет. Ако едно дете има късмет да има любознателни и умни родители, ще чете и ще учи и ще се развива, а няма да чака да му наливат акъл с фуния.

39

Анонимен

преди 1 година

Разбирам за "Левски" и "Епопея на забравените", ама с един Дядо Вазов чудно какво ще сдъвчат. А има толкова много уникални автори. Къде е "История славянобългарска", къде са Ботев, Алеко, Дебелянов, Смирненски, Страшимиров, Йовков, Елин Пелин, Чудомир?!? Тия все преподават не на бъдещи мислещи хора, а на персонал за автомивка. В прав текст ти се казва - детето ти е тъповато и ще бачка най-много в автомивка! Все си мисля, че сме стигнали дъното на тъпотата, ама на - продължават да копаят..

38

жалка картинка

преди 1 година

Във века на цифровите технологии и пренасищането с информация, много от учениците са по-информирани и адаптивни от преподавателите си, които се мъчат да им напълнят главите с тотално безсмислена и ненужна информация и понятия, плод на закостенели и архаични виждания за образование .

37

Добре

преди 1 година

Това може да се очаква от финансово неграмотни учители! Кредит трябва да се изучава от първи клас, проста и сложна лихва трябва да се знае от момента, в който децата знаят какво е процент и как се смята. Умът ми не може да побере това образователно недоразумение децата ни да завършват училище финансово неграмотни. Дали ще знае кога и как се пише пълен и кратък член, не е от жизненоважно значение, но да знае що е лихва и как се смята, за голяма част от простичкия ни народ си е жизненоважно!

36

Мишо

преди 1 година

През '99, когато кандитаствах в университета падна яко учене - уроци, курсове, висене в библиотеката (личният комп по това време беше лукс). Изкарах 5,20 на изпита и ми трепереше г..а дали ще влезна. Не ме приеха на първо класиране и влезнах на второ. Сега влизат и с тройки, а то и сегашните тройки са в пъти занижени окъм знания в сравнение с тогавашните. Има единици деца, които четат и знаят, но масата е тооооолкова далече от елементарни познания, че и с фуния да им наливаш пак няма да вденат.

35

Стамат

преди 1 година

Ако не можеш да научиш златните дечица на мама и тати на основни работи - занижаваш основните работи. Нека всички да са еднакво ***!

34

Анонимен

преди 1 година

Кредит, лихва и кръгова диаграма трябва да се учат в четвърти клас. Построяване на триъгълници и успоредници - в трети.

33

Акад. Пенков

преди 1 година

Новата програма е за тотално изпростяване!

32

Анонимен

преди 1 година

Само отливи да учат е достатъчно

31

Анонимен

преди 1 година

После що 80% от населението нямало нужните умения да гласува електронно...

30

Разширение

преди 1 година

Гласуне на изборите скоро ще в задължителната подготовка в едно с тия, които не ходят на училище.

29

Газ,може и райски

преди 1 година

Това са "големи" промени, а директорите кога ще ги променят. Еднакво са добри и за Герб, и за ПП. Кражбите се увеличават.

28

Анонимен

преди 1 година

Явно целта на заниманието е тотално затъпяване и опростачване. МОН, събудете се! Те и сега нищо не учат и не знаят. Първи курс в университетите мигат на парцали, да не говорим за чужди такива, където са на светлинни години по знания и нашите едвам изкретват първи курс! За китайци и корейци да не споменаваме - учат всекидневно до 22 часа. Нашите само могат да им дишат праха. Престанете да творите безумия. Който не иска да учи- да отива да работи на полето още от 1 клас!

27

Анонимен

преди 1 година

Компасът е прекалено сложен уред,предлагам да се изучава в 12 клас.

26

Анонимен

преди 1 година

българетата плачкат, че дицата им били натоварени и им било сложно, настояват да се опрости материалът, че да не се стресирали дицата, а китайчетата в 8ми клас учат микроелектроника, а в 12ти фотолитография, дето 100% от вас дори не знаят какво значи..

25

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Баси, товна е пълно безумие - в 5-ти клас да се изчислява проста лихва, а в 7-ми клас, и то не задължително да се изучава построяването на геометрична фигура. И като се включи дистанционно обучение, картинката става тотална трагедия. А след това - топенето на ледниците ще повиши морското равмнище ! Ужас.

24

Бойко Българоубиец

преди 1 година

направих ви умни като мене за да мога да ви купувам евтино гласовете на децата ви хехехе ГЕРБ ПОБЕЖДАВА ВИНАГИ!

23

Исторически парк

преди 1 година

герб съсипаха образованието.. именно затова младите за по 20 лева гласуват за герб!

22

Христо Христов

преди 1 година

Ще учат да се изказват ***-неутрално и още 57те джендъра, които медицината припознава. По история ще учат как Урсула фон дер Лайен е акушер-гинеколог и че благодарение на усилията и е създадена земята. Все практични неща и полезни за бъдеща евроатлантическа кариера.

21

Анонимен

преди 1 година

Аз имам чувството, че и учителите не разбират материала, който преподават.