6

Дедо Гочо

преди 1 година

Кметът на София Йорданка Фандъкова настоя час по-скоро да бъде подписан договорът с Министерството на финансите и да започне редовното плащане по Плана за възстановяване и развитие, с което ще се финансира разширението на третата линия на метрото.И така да продължи геноцидът над Северна България

5

Анонимен

преди 1 година

Не стига че държавата им дотира евтиното парно на софиянци чрез финансови инжекции в столична Топлофикация, сега и за метрото им трябвали още пари. А хората в провинцията мислят как да си купят дърва за зимата. Позор.

4

Анонимен

преди 1 година

От метрото сега ще гепнат, както и от жълтите павета и театър София, за който са предвидени 11 милиона за РЕМОНТ?! Хората за 11 милиона ще дойдат и ще ни направят 2 чисто нови магистрали на нашата малка площ, а фандъка иска 11 мил. за някакъв си ремонт на театър....

3

Victimized

преди 1 година

Каква работа има кметицата, освен медийна пропаганда, да ходи да гледа строежи, все едно разбира какво точно се случва?Няма ли хора назначени на позици които да отговарят за качествен контрол?

2

Георги Илиев Митев

преди 1 година

При комунизма няма пари. Всичко е на готово и е общо. Госпожа Йорданка Фандъкова си е забравила уроците по комунизъм и ще трябва да ходи на курсове по преквалификация. В противен случай ще трябва да напусне поста който и отредиха комунистите .

1

Анонимен

преди 1 година

Как им се краде, направо са полудяли.