62

Идеалист

преди 1 година

Има банани през цялата година, забележително постижение на т.н. демокрация. Още по- голямо е дрогирането на децата ни!!!

61

Анонимен

преди 1 година

И тия където обвиняват тревата заради това че са прости на гадулки взимат превес. Нали съм ги гледал. Кара кола хвърля си цигарите, бутилките, разправя се със всеки, ще малтретира всички. Долни музика, гюбеци, аве пропаднала работа. И хоп, детето му сгреши. Веднага гръстито на баба ти виновно. А ти, ч е си балък и невменяем не е важно. Тревата била наркотик той не може и 10 минути без цигара. Няма Логика

60

Анонимен

преди 1 година

До Времето е наше! Забрави лрайския газ. Такова съм дишал само на операционната маса. Но да си мият ръцете и да отвличат вниманието на хората с такива неща са напълно дебилни. Треваа я писали дрога, то и памука е дрога..... Примерно и не вярвам как се ловат социалистическите чеда, когато през социалисмът имахме конопена индустрия. Цяла България е пълна с коноп, дядо ми е пушил и много негови познати през онова време. Нито Милицията ги е бройла за престъпници нито нищо.

59

Анонимен

преди 1 година

До тоя с тревата: виж ся, след като стана ясно, че маслото от канабис лекува какво ли не, включително и рак, вече няма шанс да я легализират, защото фармаиндустрията ще страда. Така че, съжалявам, че ти го казвам, но каузата ти е обречена.

58

Времето е наше!

преди 1 година

57 припозна се в моето изказване ли? Сори! Остави ги тея балони с райски газ и хвани някоя книга за разнообразие и прочети за дядо ти Тошо Живков. По негово време наистина почти нямаше наркомани или дето се вика беше един в селото и всички си го знаеха. ;)

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 До оня ден бабати си хранеше стоката с опасната "трева", ти си доста по-опасен

56

Анонимен

преди 1 година

За гаnnnnяяяя това че системно пие и пуши пред децата си не е проблем. Нито когато псуват и се държат като неандерталци и после искали да бъдем като в Европа. Иначе си изхвърля отпадъците където му падне, псува, бие се, мрази всичко и всичко. Накрая тревата му виновна, *** забравил, че баба му и викаше гръсти и в всяко село я гледаха. Дали гръстито е резултат на демокрацията или вашата простотия, Бай Тошо да каже, по негово време милицията не тормозеше за гръсти, само по "демократични време"

55

Анонимен

преди 1 година

Аз съм виждал и 10 годишни да пушат трева. Взех им цигарата ударих им по един зад врата и им казах че ако ги видя пак да пушат ще ги заведа при директора на училището да ги накаже. Уж обещаха да не пушат ама сигурно се крият и пак пушат. Трябва сериозна чистка на тези които продават трева и по твърда дрога. Да се отвори карирата в белене и там един месец да носят камъни на хляб и вода. Едвали ще имат смелост да продават дрога ако влачат камъни по цял ден.

54

Анонимен

преди 1 година

До До 55 Усиленото ти каам. че ти си *** на гадулка и нямаш логическо мислене. Требва да ви се спре пиенето, барем такива спреляци като БСП са маанат веднъж завинаги. Нали се сещаш, че за тия няма кой да гласува, нито за извратените ти представи в който едно растение е наркотик па твойта наркомания за цигарки и алкохол е ок.

53

Анонимен

преди 1 година

До Времето е наше!Баце то логиката не е за прости Ора. МоеШ ли да връжеш две и две?

52

До 55

преди 1 година

rанчee, ти природно ли си толкова прocтУ или го тренираш усилено?

51

Времето е наше!

преди 1 година

Съвсем нормално за едно разлагащо се 30 и косур години общество! Даже и да си възпитаваш добре детето в училище попада при yтайки и ко му е слаб ангела почва да прави това което е "модерно". Изродената ни демокрация в комбинация със доказано провалени институции като полиция, училище и семейство позволяват такива неща да се случват и ще става и по зле!

50

Анонимен

преди 1 година

По цел ден пият енергийни напитки, а бащите им се наливат с алкохол и пушат цигари. Ора където не уважават никой и нищо, ФръГат си *** където им падне. Прости на гадулка. Решението. Излиза Нинова и ще спира райския газ и тревта. Нищо, че нейните дечурлия учат У страни където не гонят потребителите на коноп..... Е ееее не ли я страх, че моА станат наркоманЕ.... Или там нема пенсиии къде да и се връзват на глупостите

49

Анонимен

преди 1 година

Семейството всяка вечер бичи долнопробна чалга. Бащата на дръво, майката и тя попва законен наркотик ракия, присецват цигарки които водят до рак на белия дроб. Дечурлията последват примера им. Хоп тревата виновна, или райския газ, или дедо мраз. Примерно. То в ганьооооо,вата глава няма логика.

48

ФАКТ

преди 1 година

"семейството" на жaлкия фигурант се забавлява, електората също!!!

47

ФАКТ

преди 1 година

За по малко от година жалкия фигурант и шaйкaта му гр индъри върнаха България с 25 години назад!!?

46

Анонимен

преди 1 година

Вече всичко е тотал щета, щом в училищата вътре се продава вече, си направете сметката. Положението е извън контрол, за заведенията от години е така,но да се продава вътре в училище, ми идва в повече

45

Анонимен

преди 1 година

радево време ейййййй...

44

Анонимен

преди 1 година

Наистина, кво правим с енергийните напитки? Знаете ли, че някои хлапета пият по 10 - 15 кенчета енергийни напитки на ден? А знаете ли, че има и пострадали? Нещо прави ли се по въпроса?!?

43

Анонимен

преди 1 година

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!