82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 84. Не лъжи. Бил съм в тези държави (без Люксембург), там производството не е масово разрешено. Само в сцециални фармацевтечни локации, които са 24 часа под строг контрол, полиция и кучета. Просто не преследват наркоманите, оставят ги да си лежат нощно време по тротоарите, спъвал съм се в тях, защото там ги имат за много, много болни хора и апелират за толерантност. Лошата новина за теб е, че и в България се произвежда с медицински цели, но не афишират местата заради тебе, не реви!

81

Анонимен

преди 1 година

Смешното е, че в Холадния, има много по-малко млади, дето пушат коз, просто защото не е забранено и открито се комуникира, без да се правят глупави изказвания от рода на "тревата убива". Докато в Англия, поне допреди 7-8 години, им се казваше, какво зло и лошо нещо е тревата и там беше подвиг, да откриеш тийнейджър, дето не пуши нон-стоп.

80

Дисциплина

преди 1 година

Тия няколко проценти трябва да се изключат от училище, колкото и да не искат директорите, защото са бройки за парите. Дори е най-добре директорите да махнат заедно с учениците наркомани.

79

Анонимен

преди 1 година

До Поковината изостанал свят където ходите да работите, нали? Повтарям канабиса не е дрога. До края на година Германия, Швейцария и Люксембург ще го легализират? Медицинския канабис е легал в целия ЕС без България. Та дори в Макединия и Израел. Вие сте супер спрели мозъци. После не се чудете защо сте с 30 години назад. В Холандия ходил ли си? Там са сигурно само "наркомани" ама и на врата да си стъпиш не може да ги стигнеш. Gannnnьовци

78

Анонимен

преди 1 година

Наркоманите са невменяема прослойка на обществото. Точка. Дилърите започнаха да цъкат минуси.

77

До 82

преди 1 година

Половината изостанал свят - да. Предназначението му в миналата беше за груби тъкани дрехи и чували. Сега има модерни технологии и не е необходимо тъканите да са от коноп. Забраниха го, откакто българският народ започна да го пуши. За масло и козметика съм съгласен, но не е необходимо да го гледаме тук, щом има евтин внос на суровина с фарацевтични цели. Пък и кой би го гледал, като дилърите ще му го крадат. Има безброй други треволяци в гората, които имат същия ефект. Но наркосът не ги познав

76

Анонимен

преди 1 година

Половината свят одобрява пушенето на канабис. Човечеството ползва канабис от хилядолетия. Канабиса трябва да е легален, както е бил пред началото на 20век. Учениците ползват дрога защото когато отидат за канабис диларът им предлага всички други ***. Канабиса не е дрога а билка. Канабиса е растение което се нуждае от вода и слънце

75

Фибри

преди 1 година

Пробват многократно и това, че се водят ученици, а не са изключени, говори за деградация на МОН.

74

Пеевски

преди 1 година

Каквито родителите такива и децата деградация чалга кючек и евтина ракия. *** народ слаба държава. Първите 7 години са важни. За всичко родителите са виновни.

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Е ! В демократични страни е разрешено отглеждането на канабис . Що се мръщим на една демократична ценност ? И ,,гръстатата ,,-конопа ,който е бил отглеждан в България и който все още самоизраства по полетата и нивята ,няма такива ,,ценности,, като марихуаната . Просто ,промишлен коноп .

72

Анонимен

преди 1 година

Докато са загрижени само за заплатите на учителите, така ще е.

71

Анонимен

преди 1 година

Еми нали всички повтарят че сме "Райска градина " - Това има в градината това ползват децата -ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА , нали за това се борим ?!

70

Анонимен

преди 1 година

Наркоманите и пияниците са неадекватни копелетаа които деменцията ги хваща преждевременно. Цигарите пък убиват, но не ти смачкват мозъка.

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53. Прав си, но нищо не променя така личността и характера на човека както наркотиците. Това е живот в друга реалност. г

68

До Времето е наше

преди 1 година

Винаги е имало наркомани в България. В миналото бяха от богаташки или лекарски/фелдшерски семейства. За другите беше скъпо или нямаха достъп до такива неща. Наркоманите - тогава не ги лекуваха - имаха само три пътя: а) опикани клошари, б) трудови лагери и затвори, в) самоубийство. Само това. Бяха отритнати и от обществото, и от родителите си. Бяха за подигравка. А ромите дишаха едно лепило, което вече не се произвежда.

67

Хаха

преди 1 година

До ХахаЦензурата Корнелия само че с У ....БИИЧ

66

Запознат!

преди 1 година

За всички ,свързани по какъвто и да е начин с наркотиците , "лечението" е само едно-Родриго Дутерте!

65

Хаха

преди 1 година

Гарантирано от Продължаваме Подмяната ,че ще оправи нещата догодина доамина .*** обеща да изкорени градинките пред блока и да гони райският газ сред облаците.Честито.

64

Анонимен

преди 1 година

До ИдеалистВсе пак раздаваме морал. Е можели твоята дрога да е п полезна от моята ? Ка стаат тия неща ? А ми май вече е време и вас да вкрваме по затворите? Що заради алкохол и цигари не умират ли хора

63

Анонимен

преди 1 година

До ИдеалистТи си помисли колко алкохол пиеш, че и алкохола влиза към дрогата. Не да се правите на девици