39

До Анонимен 35

преди 1 година

Средството за връзка между хората са думите. Думите пресъздават понятията. За да можем да мислим ни трябват думи. За да обменим мисли ни трябват думи.Езикът който говорим е създаден в Преславската Книжовна школа. Той не е славянски. Това се вижда много просто ако опитате да говорите с Поляк или Чех. Е, не става. Причината е че езикът е изкуствено създаден. Това е приноса на Цар Симеон. Ние не сме турци, но сме близки народи. Както Германците и Австрийците например.

38

истината е..

преди 1 година

истината е ,че без дебелият Боко нещата в Бъглария малко се подобряват и *** искат да си харчим парите там.

37

Анонимен

преди 1 година

Защото ходим там да харчим пари. Хората си знаят интереса.

36

Анонимен

преди 1 година

Тамън катоФатмака ви спре парното и топлата вода и ви остави да студувате и да гладувате през зимата, ще можете да отидете на юг на топло и на евтино без международни паспорти. Ердоган мисли за вас и ви помага в тези трудни времена.

35

КАК???

преди 1 година

Има капан , номера е И Бг да направи същото за турските граждани . България ще се насели от комшиите , както преди , ще дойдат от Турция , уш като туристи , а после ще ЗАБРАВЯТ да се върнат за още 500г. . Проекта е фъф действие , след като И нямаме умни кадри да управляват България , то може и Анкара да ни стане столица !

34

Анонимен

преди 1 година

Ако българите сме тюрки защо говорим на славянски и имаме славянски традиции а не тюркски? Ако сме наследници на Траките защо не говорим на гръцки и нямаме гръцки традиции а славянски? Аз пиша от доста време тук че в България има чобанковци които псуват по овцете но хора няма които да си зададат елементарни въпроси. Всеки народ си заслужава орисията.

33

ШЕ ВИДИТЕ ВИЕ ...

преди 1 година

ЕРДОГАН И ЗИМАТА С ГАЗА ЩЕ НИ ПОДКРЕПИ....НЕМА ДА НИ ОСТАВИ САМИ!....КОМШИЯТА ЗА ПРИЯТЕЛ ---Е СТОМАНЕН И ВЕРЕН !!!!....АМА ЗА ВРАГ----Е ПЪЛЕН ОТВРАТ!!!

32

Дедо

преди 1 година

От край време "интереса клати фeсa"

31

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 1 година

СЪС КОМШУЛУКА --ВИНАГИ СМЕ НА СПОЛУКА!

30

Дедо

преди 1 година

До Истината....Какви тюрки, бре, момче?Вземи прочети малко исторически книги - не тази руска пропаганда, започната от майката на Петър I -ви, за "панславянските народи" и произхода на българите....

29

Хайде, хайде

преди 1 година

Кой пък турчин ще тръгне да почива по нашите плажове предвид това което имат в Турция? Тази година аз ще съм в Черна гора на почивка, но мой близък заминава за Бодрум. 660 лева за 7 дни, обърнете внимание :Ултра-онинклозив. Това включва абсолютно всички екстри, вносни алкохоли, няма часови ограничения. За 100 лева дневно в България не мога да си платя стаята. Изобщо не споменавам кристалните води на егейско море пред блатото което наричаме Черно море.

28

Ами ...

преди 1 година

...стой си със сополите у България бе. 22...НИЕ ХОДИМЕ ПРИ КОМШУЛУКА НА СЛУКА !ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ЕРДО , ЧЕ НИ ПРАВИ ТОЯ ХАИР ....ЕВАЛЛА!

27

Минчо

преди 1 година

А не бе, ще купувам от нашите мошеници. Друг път. Даже и мебелите са ми от Одрин.

26

Анонимен

преди 1 година

Лошо няма. Скоро ще почнат да издават и турски паспорти на желаещите...

25

Анонимен

преди 1 година

Еми лошо няма. За тяхната икономика добре дошли нашите пари, а за нас - добре дошли техните по-ниски цени. А и да не забравяме, че турците много по-добре от нас знаят как се прави туризъм и търговия.

24

Анонимен

преди 1 година

вчера си купих от лозенград течен первол 4 литра за 6.50 лв. аспирин протект е левче, докато в софия е 5.60, а в приморско 10 лв. 1 кг сирене от добър производител ми излезе 7.50 лв. да не коментирам цените на шампоани, шоколади, дрехи, нурофени, капки за нос и т.н. пазарувахме за лично ползване. напазарувахме си неща за около 500 лв, които по цени в българия биха ни стрували поне 800. във фабриката дона на път за одрин едни мъжки обувки от кожа са 35 лв. какво повече да кажа.

23

Анонимен

преди 1 година

Алъш-вериша и келепиря, за това е! Мат'риало се юрна като изоглавен и изкупи орталъците по Одрин...

22

Анонимен

преди 1 година

Съседката беше на море там. По-скъпо било в сравнение с преди. Заради инфлацията е.

21

Анонимен

преди 1 година

Аз там и coпoла си няма да хвърля, камоли да си извадя личната карта пред митничаря.

20

Анонимен

преди 1 година

Да не се е обадил приятеля на Ердоган Борисов? Нещо предизборно ще е.