17

Сливналия

преди 1 година

Улицата е еднопосочна, права с винаги паркирани в дясно автомобили. Кара се обикновено с 40 - 50км. Ако някой внезапно, на бегом изскочи м/у паркиралите, на всеки ще му е трудно да спре.

16

Анонимен

преди 1 година

до 2-Колко пъти вече идва бе.

15

Анонимен

преди 1 година

ЧУДЯ СЕ КАК ИЗКАРВАТ КНИЖКИ ХИЛЯДИ "БЪЛГАРИ" КАТО НЕ ЗНАЯТ И ДА СЕ ПОДПИШАТ.

14

Анонимен

преди 1 година

ЩОМ Е ОТ СЛИВЕН ЯСНО. НЕГРАМОТЕН СЪС КНИЖКА.

13

До До 4

преди 1 година

Най-компетентен? В смисъл говори по ТВ, обикновено празни приказки. Осъдени никакви. Доказателства, от Гугъл....Смехория

12

До преход

преди 1 година

Преходен, те тези 35годишните в момента са възпитани от хора от онова време! Така са научени, винаги има връзки, някъде...

11

Бройките после

преди 1 година

Ще я пишат после като жертва на Ковид жената.

10

До 4

преди 1 година

Б.Рашков е най-компетентния министър на вътрешните работи от 1989г. до сега.Доскоро мутри бяха на този пост и не знаеха кои са престъпниците,защото те бяха част от престъпността.

9

Гиб Мелсън

преди 1 година

Ще го оправдаят. По същия начин Георги Калоянчев уби една баба и го оправдаха с мотивите, че бабата е спринтира на пътя и внезапно му е изскочила. Баби ниджи.

8

Гневен

преди 1 година

Този убиец го пратете в турски затвор,ако излезе жив повече няма да убива на пътя,защото за.ника му ще е разпран.

7

преход

преди 1 година

последния месец си личи по новините щетите от прехода. всичко живо почти е между 18 и 35 г убива кара пияно и на наркотици. това създадохте и такива ценности има дадохте. ето и този 29 г бута зверски жена и си тръгва. 35 г помита 2 деца на метрото и си ляга да се наспи. лек ден и бъдете живи и здрави. Бог да ни пази!

6

Анонимен

преди 1 година

Който и да е ще я удари. Така ли се излиза на платното. Между две коли и как да я видя няма и пешеходна. Много пъти ми сее случвал този номер и добре че карам с 30 км та успявам да спра с риск някой заспал да ми влезне в багажника. Засега нямам проишествие но с тези дрогирани и пияни гаранция франция.

5

Анонимен

преди 1 година

Вчера на два пъти ми излязоха такива пешеходци. И двете дори не се огледаха!!! А не бяха на пешеходна пътека, пресичаха улица. Не зная, от жегите ли е, но за мен това не е нормално! Ако не бях внимателна, не карах бавно или бях разсеяна в момента, както се случва често на много шофьори в София, не ми се мисли какво щеше да стане. Хора, това е България, като пресичаш гледаш и нагоре! Не бъдете овце!

4

22 имота

преди 1 година

Защо няма контрол от страна на КАТ, защо Бойко Рашков нищо не работи, а се налива по цял ден с алкохол?

3

Анонимен

преди 1 година

И какво ще ми направи , което 30 години демокрация не са ми направили вече?

2

Иисус

преди 1 година

Христос ще дойде след 3ти август и ще видите какво става с тези, които не вярват!

1

Сега

преди 1 година

и водача да не е виновен и всичко да е изрядно, изгаря за това, че е напуснал произшествието