15

Лондон

преди 1 година

Не е протест! Стачка е! Влаковете няма да се движат!

14

Украинка

преди 1 година

Да го обесят тоз пудел Джонсън, Зеленски и КулебА ще му дадът Украинско гражданство, питайте народа аз съм сигурна, че народа не го иска. Тъпите украинци мълчат.

13

Анонимен

преди 1 година

В САЩ ликуват, сбъднаха си всички мечти. Кога правителствата в цяла Европа ще разберат на къде ги тласкат.

12

13

преди 1 година

***. Няма прошка за рашка. Без значение от цената

11

Анонимен

преди 1 година

голям протест на комунисти...

10

10,

преди 1 година

Не те знам към кого се обръщаш. Но тук става въпрос за това, че англичаните и останалите народи в Европа /нас ни остави/ от 2-3 години са постоянно на протести против продажните си правителства, които им поринаха уредените довчера държави. И на които Русия хич не им е крива, че сами си продадох, не, подариха си интереса на САЩ.

9

Ламята

преди 1 година

"В развитият свят" редуват протести с гейпаради.Нямам търпение,онова мургавото момче ,да им стане премиер.

8

Анонимен

преди 1 година

Ляйнен не е гинеколожка а акушерка все едно да съм инженер двг и автомонтьор

7

Анонимен

преди 1 година

Чебулачетата са се активизирали гледам, хахаха др0гаре, гледйте си матушката със заплати 1/2 от най-бедната страна в ЕС. А англичаните не ги мислете, стачкуват защото искат да могат да си позволят къща, което значи към 1 мил. $ или 4-5 кораба с рублей, та така.

6

Буци

преди 1 година

Фън дър лойня ната какво ще каже - ще има ли газ пучку ти материно генеколожка продажници?

5

Сина

преди 1 година

Щом англичаните са зле все така да са!

4

Сина

преди 1 година

Нека км е на англо саксонците, които предизвикаха кризите и инфлацията на континента с светчетата си зад океана. Нека км е, нека има размирици, глад и студ на острова!

3

Анонимен

преди 1 година

американофенчета що стачкуват в енгланд,нали са им големи даходите и няма проблеми ?

2

Анонимен

преди 1 година

Другарите са горди. В Европа протестирали, било зле. Да ви припомним ли, че руснаците ги държат на каишка като кучета и а некой и ако някой излезе то отзад ще му влезе. Не разбрахте демокрацията, каунчета. На външен вид демокрацията е зле, но си работи добре. На външен вид тоталитаризма изглежда перфектен, но отвътре гние ли гние. Още пърхащи другарчета ще се израдват ли шумно хахааххаха.

1

хаха

преди 1 година

"Провеждат се само седмици след последните мащабни демонстрации." Защо ли нищо не сте писали за тия последни мащабни демонстрации? За протестите на земеделците в Нидерландия ще драснете ли някои ред? В Англия пенсионери са принудени да се върнат на работа, че да могат да си покрият разходите.