61

П.К.

преди 1 година

Тия, черве-ните лум-пени и ко-муняги сън не спаха. Опитаха всичко, за да задържат и да крадат. И да властват над човешките мъки, страдания и копнежи. И не стана. И не стана. И настана голяма олелия в техните коптори. Всички, и най-вече думбазите носят черни дрехи и скръбни жалейки. За окончателно пропуснатия шанс, който никогаш, ама НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ. АМИН.

60

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

ЕТО НЯКОИ ОТ ПРОМЕНИТЕ - НАЙ-ВИСОКА ИНФЛАЦИЯ, СПРЯЛО СТРОИТЕЛСТВО НА ПЪТИЩА В ЦЯЛА БГ, БЕЗУМНА СЕЧ НА ГОРИТЕ, СПРЯНИ ДЕЛА НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СПЕКУЛАНТИ, НЕВЕРОЯТНИ ЦЕНИ НА ЕЛ. И ДР. ЕНЕРГИЯ, ЛИПСА НА ИНВЕСТИЦИИ, И ДР. ДРАГИ ИЗБИРАТЕЛЮ, ГЛАСУВА СЕ ЗА ПАРТИЯ, МАКАР И ЛОША, А НЕ ЗА ШАЙ%КА ФИНАНСОВИ АФЕРИСТИ СЪБРАНИ САМО ПО ЕДИН ПРИЗНАК, ВЕРНИ НА ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ, СЕЩАТЕ СЕ НАЛИ ...

59

анонимен

преди 1 година

Важно е да се махнете всички неграмотници и ***: Кики, Ленка, Кокорчо, дедо Еконтий, Лорерите, Корнелия, Пинокио, генерал Гном! Докараха ни без война разруха и мизерия!

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 - не поне , а само МАЛКО мозък имат тези 13% - как може да гласуваш за тези комунисти които дори след уж падането на комунизма успяха да фалират държавата , нека напомним на по младите че от десетилетия икономиката ни се управлява в условия на валутен борд защото гениите от БСП (тгава начело с Жан Виденов) управляваха за малко държавата. За щастие - предвид ЕГН-то им , поддръжниците бавно но сигурно намаляват

57

Габи

преди 1 година

Наглеците продължават да търсят виновци в опозицията. Те направиха грешно назначение в КЕВР, но не си признават вината, а я препращат в тези, които не им подкрепиха престъпното у управление

56

Анонимен

преди 1 година

Какво все се изненадват тея комунисти - нямат 121 депутата ама все се изненадват че никой не им приема предложенията - голяма ИЗНЕНАДА няма що и Радев понеже е от тяхната кохорта реши на тях да даде мандата ,а после и той се изненадва че протакали

55

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЗащото само 13% от населението има поне малко мозък

54

Анонимен

преди 1 година

Някой може ли да ми обясни как и защо БСП отново е на власт след като имат само 13% гласували за тях?

53

карачанаков

преди 1 година

ИЗНЕНАДА! И кво стана ве Баджанак Георги ,баджанака Рундьо не стига че ти взе жената ,ами ти взе и властта .тъкмо се бе нагласил да управляваш и ти заби за втори път нож в гърба.

52

Алекс

преди 1 година

Къде е изненадата?

51

Анонимен

преди 1 година

За 6 месеца това което постигнаха от коалицията, е че ДПС сега изглеждат като разумна, балансирана партия, която има хора, които може да са конструктивни и да вземат приемливи решения! Абе ПП да не са проект на ДПС, добра маркетинг кампании за излъскване на имиджа? Да не са наели и те някоя израелска фирма?

50

факт

преди 1 година

глупости , изненада ! самата импексова е знаела че няма да се случи , просто отчита дейност преди събора на бузлуджа да може да лъже за неините успехи и как другите са виновни за неините неуспехи :)

49

Joko

преди 1 година

Коомунягите во главе с Куррнито се опитаха да приложат многокрано провалилият се на ПП сценарий, народното събрание да им решава проблемите и да носи отговорност. Тези ПОЛУтици не разбраха ли, че такова театро е обречено на провал ?

48

Анонимен

преди 1 година

комунистите от бспе си изиграха картите добре. Те не искаха да правят правителство, и се опитват сега да убедат хората, че итенетата са виновни за пропадналия мандат. а също са им виновни ГЕРБ, ДПС и Възраждане, като, че ли опозицията трябва да прави нещо друго освен да бъде опозиция. Май няма много наивници, които да верват на манипулациите и лъжите на бсп и бивoлицaтa!

47

О, нее

преди 1 година

Пп дори не ги подкрепи. Знаят какви са ги надробили и искат по-бързо да разформироват, а горещият картоф в Радев. Тези за 6 месеца ни разказаха играта. Представям си, ако имаха цял мандат. Не ми се мисли.

46

Анонимен

преди 1 година

Поредна греда от страна на комунистите , опитаха се да прехвърлят отговорност на парламента , въпреки че с примането на вот на недоверие вече преди месиц и нещо е ясно че парламента не ги подкрепя

45

Разочарован

преди 1 година

Добре,че ПРОМЯНАТА свърши,защото нямаше да издържим още много.Лошото е,че дълго време ще се възстановяваме от тези мошеници

44

О, божке

преди 1 година

Какво програма имат тези? С експерт по финанси Румен Гечев. Не, благодарим.

43

Оле ,олеее !

преди 1 година

Баш пък дпс и герб ще ни оправят ! Тези никога няма да вземат властта и пак ще отговарят на Бойко Рашков ,а той иска да знае за кюлчетата и Мата Хари !

42

Зозо

преди 1 година

За Корни: "Елате хиляди младежи в близката гора "Надежда". Вдигнете роклички поли, да видите, че не боли." :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))