243

Игра на белот:

преди 1 година

От това следва няколко извода или партньорът на играча играе срещу него и се надява той да хване някоя от останалите четири ръце или е в комбина с другите двама обаче за съжаление трябва да играе срещу тях. EU, USA, UK ....RF - белот на четири ръце . Ъъъъъъ има един проблем Петият играч ... BULGARIA

242

Игра на белот:

преди 1 година

P.S.S. Ще обясня:В режим на игра Всичко коз най-силни карти са рицар, деветка, асо -тоест всички останали трима играчи ще се опитат да задържат тях и да се лишат от седмици, осмици, десетки, кралици, крале. Един от играчите е партньор на играча започнал и той ще му пуска силни карти за точки. Следователно двата други играча много искат втория крал да не падне!

241

Игра на белот:

преди 1 година

P.S. Разбирате ли Балканите от много време очакват втория крал да ритне камбаната. И то с голямо нетърпение ...и всичко е налице този щастлив ден да се случи, но по някаква причина някой го крие и го държи жив срещу всякаква логика въпреки тежките доказани провинения и взети и доказани вече ръце ...

240

Фотограф

преди 1 година

Погледнете ги само - на "Посирано" - комунист до комуниста, Гнома, знайни и незнайни червенотиквеничковчета са се нароили и вкупом реват за власт ! В такава яма с л.ай.на държавата България никога не е потъвала ! От 681 г. - до сега! Дори през турското робство сме имали държава !!!! Днес - НУЛА държава !!!

239

Анонимен

преди 1 година

Отново е намерен труп преди часове. Хора, всеки ден трупове.Промяната Почина. Върнахме се в 90-те години. Тогава всеки ден сутрин новините започваха с труп и завършваха с друг труп. Мислех, че няма да доживея този ужас отново..Е, промяната ни върна с 32 г.назад.Да се махат! Нинова и тя да се пенсионира.Изкукала наборната.

238

Игра на белот:

преди 1 година

Принципно мразя статистика (защото Айсли е идиииот) и математика ( което е различно от дискриптивна геометрия, физика и пространствена комбинаторика) , но в долният случай след четири ръце 99% е вероятността да паднат два краля , а ако не паднат два краля значи някой извършва лудост - жертва по-силна карта от вторият крал само и само да го държи в играта!Лека нощ!

237

Анонимен

преди 1 година

Разбрахте ли, бееее? Асен е на море в Гърция. Ще държат мандата докато Асенчо се начипка в морето. Държавата гори, къщи изгоряха, Киро кара сърф на Корал! Само на Нинова и пука за парите от доставките. Другите хванаха плажа. Надмогнаха си на масрафа. Нинова не се наяде. Хахахахахаха Иска още от същото.

236

Игра на белот:

преди 1 година

Ще обясня защо! Играч обявява режим на игра Всичко коз! В него са рицар пика, деветка пика, асо пика, вале спатия и той е на ред, което означава, че четирите ръце са негови и другите няма как да го контрират , но това означава също така, че поне един крал ще излезе от играта дори да е от същата боя която той държи!Лека нощ!

235

Анонимен

преди 1 година

Това ако някой ми го беше казал преди 5 години - БКП 2022 година да има мандат, партия обявена за престъпна! Явно народа съвсем изкука и си заслужава до последната горчива капка съдбата! Тия ни фалираха мнайсет пъти! Шеф на НАП измамник дъжащ ДДС, регистрирал фирма на измислен адрес, със задължение 1,5 мил. лв ДДС, после я продал на малоимотен ман*га*л , защото той го бил потъсил да му я иска.!!? Рашков разследван от агенция за незаконно придобито имущество ще и става шеф!!? И още си траете..

234

Анонимен

преди 1 година

УЧУДВАЩО, НО В ДНЕШНИТЕ НОВИНИ ДЕСЕГЛАВАТА ЛАМЯ АТАНАСОВА БЕШЕ ЗАГУБИЛА БОРБЕНОТО СИ АМПЛОА И ПРИЛИЧАШЕ НА КУКУМЯМКА КОЯТО Е ИЗТЪРВАЛА ПЛЯЧКАТА!!! НО ЩЕ ОСТАВЯ АНАЛИЗА ЗА УТРЕ, ЗАЩОТО Е УБСОЛЮТНО ЯСНО, ЧЕ УТРОТО Е ПО-МЪДРО ОТ ВЕЧЕРТА. А КЪДЕ СТЕ СКРИЛИ БИКА КРИЛАТ И ТОМСЪН КАЛАШНИКА?...

233

Играта на белот:

преди 1 година

Има три режима на които се играе - боя - тоест един крал,кралица,рицари от всичките е най-силен и тази боя без значение коя пика, купа,като, спатия бие всички останали над тях е поради някакви обстоятелства, без коз - най-силно се явяват не крале, кралици, рицари , а асата и то по сила са - пика, купа, каро, спатия. И всичко коз където пак по сила са същите , но най-силни са рицари и деветки - поради някакви обстоятелства. Рицар пика, Деветка пика и асо пика ... Смъртоносна инжекция за ... Крал

232

Анонимен

преди 1 година

Асанчо плажува на МИконос, докато го избират за премиер. Там са аверите му!

231

От Вселената

преди 1 година

Корни, Корни, Нинче, Нинче!... *** от Моска копал ли те е с ФОЛОСА? *** от Моска учил ли те е как по марксистки, сталиниски да скопираш мъдлетата на депутетата в парламентетата?

230

Пестете Парите

преди 1 година

Аут сте

229

Анонимен

преди 1 година

Пълна драма - Асенчо-***, Лена, Кирчо, парапети има ли, няма ли, Линда в самолета, Рим, изгонени дипломати, партита, Солун нощувки, /////////// Защо внасяте турски сапук=нки, а не подкрепяте българския кинематограф ? ? ? Изберете БЪЛГАРСКОТО!

228

Анонимен

преди 1 година

Няма да съставят правителство. Това е трети мандат, но е даден като втори за ПеПе. Ще излезе, че ако съставят кабинет с маневрите на Нинова,все едно те не са политици, а Нинова е стратега. Няма да простят на Нинова, че поставя червена линия Кирил Петков да не е премиер. Това е много дълбока игра. Егото на Кирил е огромно. Няма да забрави и няма да прости на Нинова. Ще видите...

227

Модерна лява партия

преди 1 година

След 1989 г. всички коалиции имаха по едно БЗНС, после монархисти, после патриоти, а сега ***-да-ли.

226

Анонимен

преди 1 година

Да гласувам за едни прросстакеши, които оправдаха Боко!? Ще гласувам "НЕ ОДОБРЯВАМ НИКОЙ" Такива отпадъци като сегашните политици никога не съм предполагал, че може да съществуват! И такива пррродажни медии (и журналисти) също!!!

225

Анонимен

преди 1 година

Сбогом комунисти. Няма да липсвате.

224

Анонимен

преди 1 година

Програма на една партия:1. Ще оправим България.2. Не знаем как.3.Парите, които сте ни дали не са отишли нахалост..4.Обещахме, но не успяхме, нямаше време.5. Макар и депутати, останахме в изолация6. Е няма такъв народ!7. И Р ашков го няма.8. Защо да променяме нещо, което и така добре върви, само да не ни заобикалят.9. Май има Конституция.10.Да, има, но бунаци в този народ колкото щеш!