283

От Вселената

преди 1 година

>>> Откъде се появява Зиновиев? В биографията на Ленин четем: "Ленин е бил затрупан с работа, писал е статии" Да. Ленин наистина написва няколко статии, за които са били нужни 5-6 дни. Но в колибата Ленин престоява до 6 август. Четем по-нататък: "Ленин се разхожда, излежава се наслънцето, привечер плува в езерот. лови риба". С други думи, Ленин почива един месец и после заминава за Финландия.

282

Анонимен

преди 1 година

С основание свалиха правителството на кирчо, кокорчо и Нинова, които си правеха хара хири на фона на галопиращата инфлация. Сега Нинова пак се натяга и постфактум предлага програма и кокорчо за премиер. Нинова, ако си честен и почтен човек, незабавно ще върнеш мандата и няма да разиграваш топката.

281

Линда галопа

преди 1 година

Смях.За да има решение за удължаване на работата на парламента преди това трабва да има изменение на Конституцията,а за това са необходими 180 гласа,а ако са 160 пак ще трябва да си повторят гласуването,но не по-рано от два месеца и тогава след изменението и да се гласува решение за удължаване на работата на парламента.Както и за срока на мандата - посочени са 7 дни за първия,но за третия било нямало посочен срок?Тези ще ме уморят от смях.

280

От Вселената

преди 1 година

>>> Преди да се захване с архивните материали, авторът се е обърнал към официалната хроника. Тя е публикувана в 6-то издание на "В. И. Ленин Биография (1981г.) Там пише? "На 8 юли 1917г. Алилуев и Сталин изпращат Ленин до гара Разлив, където Ленин се настанява в плевнята на работника Н.А.Амелянов. (Властите търсят Ленин като престъпник). Емелянов държи под аренда няколко декара земя на 5км. от езерото Разлив и с лодка превозва дотам Ленин и Зиновиев, където предварително е построил колиба!...

279

Враца баце

преди 1 година

Днес на потайно посещение в АЕЦ Козлодуй ще идва Кирил Петков с некакви американци от атомна енергетика. Този предател е решил да продаде на тях бъдещето на АЕЦ-а - доставки на гориво, консумативи и т.н.! Няма ли кой да спре тези продажници!!

278

От Вселената

преди 1 година

ЗИНОВИЕВ ДО ЛЕНИН. "ЦЕЛУВАМ ТЕБ И ТВОЕТО МАРКСИСТКО ДYПЕ" "Украина молода", 22 октомври 1996г. Препечатва се от оренбурския в."Руский взгляд" Автор Н.В Соколов, к.и.н. ..... Това е заглавието на статията.... а тя е дълга за писане. Депутати... питайте кака си Корнела Нинова, тя е възпитаничка на БеКаПето и знае всичко за това какво е правил Зиновиев с дyпето на Ленин! Най - добре е направо по Телевизионния канал да се изкаже!

277

ДПС ГЕРБ

преди 1 година

Бойко Борисов и Пеевски харесват Слави Трифонов и искат да си върнат обратно обществените поръчки и магистрални такси и комисионни и границата с Турция и всичко останало което носи пари за ГЕРБ и ДПС

276

ДПС ГЕРБ

преди 1 година

Ахмед и Пеевски харесват Слави Трифонов на прайда в Германия

275

Анонимен

преди 1 година

Комуниста не пуска власта и това е

274

Хах

преди 1 година

Да, ама кокорчо бил в отпуск и трябва принудително да го върнете, та да му връчи Радев мандат за съставяне на правителство. Освен това проучвателния ви мандат бил провален и президента заяви, че разпуска парламента на 2 август! Сега остана да видим дали парламента ще събере кворум да гласува изобщо нещо.

273

От Вселената

преди 1 година

Тюрка търка КорНинжа с бозки, чат-мастилото на любовта изчиства, минджата и е от радиация опоскана, от дупките на утките пълзят и се лигавят г.л.и.с.т.и утописти. Сухи пТички дирят хлъзгави yйнища вместо да е наобратно в тия пости. На Бузлуджа бъка от пендари с навуща словоблудстват те за Бог да прости.

272

От Вселената

преди 1 година

Подаден бе тон за вечни времена и оркестъра в народното събрание гръмна. КорНинжа акбар рече доган байрактар и пръцна благозвучно: "РАЗПЪНАТ Е ХРИСТОС НА ТАЯ ДАТА", на кръст изпратен от *** и на мен така ще ми висят мъдрята, но искам Боже БеСеПарска Утка! На Нинова и изсъхнала маслината, точката реве картофете биле му меки! Киро му набил на дадан в турбината, ама идва есен - Бог високо, Цар далеко!

271

Хмм...

преди 1 година

Ама Корни, ти не разбра ли бе мила, Радев разпуска събранието на 2 август, кви са тия твои мераци? Край, свърши отиваме на избори!

270

НЯМА ДЪРТИ КУРВИ

преди 1 година

АКО КРАДЯТ КАТО НИНОВА СА ЗА ГЕШО ДА ГИ юЕБЕ АЙДЕ ГЕШО - ЗА БЪЛГАРИЯ и няма страшно само въшки има ама спин нямаше до вчера

269

КУЧЕТО НИНЧОВСКА

преди 1 година

ДО ВЧЕРА ЛАЕШЕ А ДНЕС СА ГО НАОБИКОЛИЛИ СЕЛСКИТЕ ПЕСОВЕ

268

От Вселената

преди 1 година

Корнелка Тротинетка! Обичам да съм твой бонбон, като управляваш с Тротинетка цял вагон! Карамелен вкусен сладък - цяла петилетка! Да ме облизваш с нежен стон и ме ваеш пожелан и гладък като караш Тротинетка със закон!. Корнелка - обожавам да съм твой БеСеПарски бонбон, като дърпаш с Тротинетка народното събрание с един вагон !....

267

От Вселената

преди 1 година

266

Анонимен

преди 1 година

Надмина Киро по лъжи тази кокошка.Хайде Киро е политически начинаещ и лъжите му личат,но тази твар няма спирка и нагло,нагло.И Борисов да не й мълчи ,то бива,бива,такава напаст,хем некадърна и алчна,хем нагла.

265

ИСКАМ ЕДНА РАКЕТА

преди 1 година

Нинова почнала бизнес и в БГ - срела 2 м - 2000 лева и има сертификат за регистрация в полицията и полицайте като видят Българи нарамили стрела 2 м да чакат пред полицията за регистрация направо фърлят пищовите и беж да ги няма

264

Анонимен

преди 1 година

Малее,тая ако беше от ГЕРБ досега Рашков да я беше прибрал на сянка!Стига,*** нахална жена,икономическата ряпа,докара инфлацията и махнала ДДС на хляба,"приноса" да не му се хване края.Значи другарката оръжейна" чиста",натрупа комисионни,но ще бори корупцията на ГЕРБ,не на четворната ламя.Досега нали я борехте къде са доказателствата?А БВП?А заемите на забегналия кандидат премиер,а 9 млрд за 9 дни,а меморандума с офшорката,от който произтичат загуби,а посредниците на газ?И къде изчезна Асена?