303

Анонимен

преди 1 година

Нинова демагогства, бави и не връща мандата, за да може кирчо да прави още зулуми, до последно. Баси и нахалниците. Сринаха държавата, а сега пак се натягат да властват.

302

МУТРИТЕ ОЛИГАРСИ

преди 1 година

НЕ ХАРЕСВАТЕ МОДЕЛА БОРИСОВ- ИМАЛ ШКАФЧЕТА- НО МОДЕЛА РАДЕВ ВТОРО ИЗДАНИЕ НА ВИДЕНОВ ВИ ХАРЕСВА- БЕНЗИНИ И ДИЗЕЛ 4ЛВ- МУТРИТЕ ОЛИГАРСИ НА РАДЕВ ОБРАХА НАРОДА СИ МНОГО БЪРЗО ЕЙ ТАКА ЗА 6 МЕСЕЦА- ГНУСНИ КРАДЦИ

301

Случаен минувач

преди 1 година

До ВселенатаВселено, престани да пишеш за Ленин. Безсмислено е. Ясно е, че е бил пасивен гей, но не можем нищо да направим. Минали са 100 години оттогава. Слава Богу, комунизмът умря. Днес и най-комунистическите държави търсят начини за пазарни отношения. Само Северна Корея прави изключение. Да видим докога ще продължи.

300

Augusto Pinochet

преди 1 година

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ТЪПИТЕ КОМУНИСТИ ПОКАЗВАТ КОЛКО ДОЛНО И ГНУСНО ПЛЕМЕ СА КАК ВЪВ ВСИЧКИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ И БЕЗДЕЙСТВИЯ СЕ ВОДЯТ ОТ КОРИСТНИ ЦЕЛИ КОЙТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ДОБРУВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. НЕ НАГРУХТЯХА СЕ ТЕЗИ ГАДОВЕ. ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ХОРА ТОВА Е ВЯРНО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ ЩОМ В УПРАВЛЕНИЕТО Е БСП ВИНАГИ ИМА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗ ТЕ НЕ СА СПОСОБНИ ДА УПРАВЛЯВАТ СТРАДАТ ОТ ХРОНИЧНО МАЛОУМИЕ И ПОЛИТИЧЕСКА НЕМОЩ. ДОКАТО СА ТЕ В ПАРЛАМЕНТА ВСЕ ЩЕ Е ТАКА ЗЛЕ ЗА НАРОДА - ИСТОРИЯТА ГО ДОКАЗВА.

299

Анонимен

преди 1 година

ДА НЕ Е КИКО, ДА Е КОКОРЧО!КОКОРЧО СЪДЕН О СЪДРУЖНИЦИ ЗА ИЗМАМА ОТ 6 МИЛИОНА !ЧУДЕСЕН ИЗБОР!В КОМУНИСТИЧЕСКИ СТИЛ!

298

Анонимен

преди 1 година

Др. Нинова, не се прави на интересна с изпълнения на дребно. Много добре знаеш защо се провалихте- от некадърност съчетана с арогантност. Сега с най- голямото нахалство ни предлагаш кокорчо за премиер, к отказа руския газ с всички последици от това безумие.

297

Случаен минувач

преди 1 година

До 339Ти недей така, БСП си има твърд електорат. Наистина, той намалява с годините, по естествени причини. Но все още има твърде много бодри 80-годишни бабички и дядовци, които ако ще да умират, ще пуснат бюлетината за БСП. Нинова на това разчита, че дъpтите хора въобще не мислят. Затова БСП ще си имат десетте процента на избори. Може би след 10 години да паднат под 4%.

296

Цжххътг

преди 1 година

Нинова сбърка никой не иска кирил Петков и Асен Василев в управлението

295

Георги

преди 1 година

ТОЗИ ЛАКОМ ДИРНИК ***,МОЖЕ ДА ПОЕМЕ И ЦЕЛИЯТ НИ ЧЕРНОМОРСКИ ФЛОТ ОТЗАД! ГОЛЯМА ЛАКОМИЯ,ГОЛЯМ ГЬОН СУРАТ,ГОЛЯМО ЗАТРИВАНЕ НА СТОЛЕТНИЦАТА!

294

АЛО КАРУЦАРИТЕ

преди 1 година

АЛО КАРУЦАРИТЕ, ПЛЯСКАЙТЕ СИ БЕЛОТА С ВСЕЛЕНАТА И НЕ СЕ ПЪХАЙТЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА-НЯМАТЕ ЛИЦЕНЗ ЗА БРИДЖ ОТ ДЖОНАТАН КАНЗИНО!!!

293

Зозо

преди 1 година

Хахахаааа, за властта Корни е готова да обикаля стаите на парламентарните групи и да прави тромпети на всички наред :)))))))))))))))))) ГЗ си дава, мандата не! :)))))))))))))) Асан от дни е на морето, тая още стиска :))))))))))))))))))))))

292

Анонимен

преди 1 година

Тия от БСП пак се избожиха с кандидатурите на Асен Василев и Б. Рашков.Затова избори на есен. БСП свършиха ли се кадърните хора вече в тази държава или освен Василев и Рашков други нема? Кой вече ще гласува за БСП освен ИБ на БСП - други нема да има.

291

От Вселената

преди 1 година

>>> Спомням си, какво щастие беше за мен да те срещна. Помниш ли как в Женева се криехме от тази жена... Никой няма да ни разбере, нашето чувство, нашата привързаност... Ела час по-скоро, чакам те, мое цвете. Твоят Гершеле"...

290

Ааа

преди 1 година

Чак сега ми просветна борба с корупцията как се води. Ами то било проста работа - да сменим техните калинки с наши. Евалата, Корни. Ти си един път! Благодарим за признанието!

289

От Вселената

преди 1 година

>>> Повярвай, не съм докосвал нито мъж, нито жена и няма да докосна. Само ти си ми близък... Ела, не се бой, всичко ще подготвя по най-добрия начин" Очевидно, Ленин не отговаря на това писмо и затова след една седмица Зиновиев пише ново: "Скъпи Вова! Ти не отговаряш, вероятно, си забравил своя малък Гершеле.. А аз приготвих за нас едно чудесно кътче. Може да прекараме там, колкото си искаме..Това е прекрасна квартира, там на нас ще ни бъде добре, и никой няма да пречи на нащта любов.

288

От Вселената

преди 1 година

>>> Там взаимоотношенията между Ленин и Зиновиев получават своето развитие. Те прекарват насаме много време и, очевидно, това главозамайва Зиновиев. Защото през септември от Петроград той пише до Ленин, който е във Финландия. "Скъпи Вова! Не можеш да си представиш, колко ми е мъчно без теб, колко ми липсват нашите ласки.. Ти може да не повярваш, но от както замина, не съм докосвал никого. Можеш да бъдеш абсолютно сигурен в моите чувства към теб и в моята вярност.

287

жабчо

преди 1 година

хиените ламтящи за власт продължават да ни тормозят!

286

От Вселената

преди 1 година

В материалите от личните архиви на Зиновиев - по-късно член на политбюро на ЦК на ВКП(б), първи секретар на Ленинградския обком на партията, има едно писмо от 1 юли 1917г. "Обстоятелствата ме принуждават веднага да напусна Петроград. Надалече не мога да замина, работите не разрешават. Другарите предлагат едно сигурно място. Но да съм сам ще е скучно. Ела с мен и ние ще прекараме две седмици далеч от всичко. Усамоти се с мен, телефонирай бързо - ще се разпоредя всичко да се подготви за двама души

285

Случаен минувач

преди 1 година

Изглеждаше като груба грешка от страна на Радев да дава мандата на Нинова. Беше му ясно, че тази мъpлa нищо няма да направи Но не е грешка като се замисли човек. Радев иска да управлява той. И да превърне България в президентска република. Сега ще му се удаде възможност чрез нов служебен кабинет пак да управлява еднолично.

284

От Вселената

преди 1 година

>>> Щом Ленин е почивал, какво е правил там Зиновиев? Защо са се усамотили? Защо в биографията се описват такива детайли, като по коя улица е минавал Ленин, през какъв баир е преминавал, каква яма е прескочил, кой е бил до него в тоя момент, но се премълчава едномесечното прекарване със Зиновиев?