85

Анонимен

преди 1 година

Искам да чета по Новините че на тази лигла и на Зеленски са им натрошили капачките със чук и са им извадили очите със вилица по изключително садистичен начин !

84

Анонимен

преди 1 година

Интересно този който слага минус за кокаина в руското посолство в Буенос Айрес с какво не е съгласен? Или в руското външно министерство могат да търгуват с кокаин или сами да го използват но те са си наши и си харесваме.

83

До 85

преди 1 година

Много Путинофили пишат за кокаин във връзка със Зеленски и услужливо забравят че досега на официално ниво единственно в руското посолство в Аржентина намери полицията 6 куфара с кокаин приготвен за изпращане с дипломатическата поща за Москва.

82

До Анонимен 70

преди 1 година

В Канада работих с украинци с имената Олха (Olha) вместо Олга, Олександр вместо Александър и Олексий вместо Алексей. Моята шефка италиянка все ги бъзикаше, че родителите им искали да удивят света като ги нарекли така. Хората казваха, че не са искали така да ги записват в документите, но нямали избор, такава е била украинската политика.

81

Йозеф Мутафчийски

преди 1 година

Няма да ги убиваме, ще ги ползваме за медицински експерименти.

80

До 90

преди 1 година

Децата ти ще израснат без родители. :(

79

До 88

преди 1 година

Току що централният комитет ти издаде смъртна присъда. Ще бъдеш допълнително известен за времето и мястото на екзекуцията.

78

Анонимен

преди 1 година

Аз не чета статиите от определени журналисти, само коментарите. Родител съм и уча децата ми да говорят истината, колкото и да е болезнена. Защото, ако почнат да лъжат ще отидат и до наркотиците. А в БГ сайтовете ни заливат ежечасно с лъжа и *** пропаганда. Направо не мога да го осмисля, това което те правят. Иначе Олена, или както се казва тя, е една лицемерна ***, която действа на живот и смърт, единствено заради себе си, не заради Украйна.

77

Анонимен

преди 1 година

Избиването на хора не е решение. Имам по-добра идея какво да правим с русофилите. Ще ги ползваме като гладиатори, които да се бият по стените за наше удоволствие.

76

Скоро

преди 1 година

Как завършиха пътя си Мусолини и жена му,така ще свършат и тази и мъжът и нацист продал Украйна за пушечно месо на сащ и нато.

75

Анонимен

преди 1 година

Примитивно лицемерние. А факт е, че украинското общество е болно - украинските "бежанци" в България не пожелаха да отидат в планинските ни курорти за да се съсредоточат върху техните воювающи близки и да се отдадат на мисловна дейност на спокойствие сред тишината, а настояваха да останат в оживените морски курорти за да се оттадат на разврат, ядене и пиене.

74

Анонимен

преди 1 година

До До Гиб Нелсън Абе слепок, сложи си очилата и ще забележиш, че до клоуна - наркоман вече няма никой. Той ако е имал жена до себе си, нямаше да ходи брадясал като просяк и обречен в никога непрана военна тениска. Все пак, президент е, поне за него могат да намерят една работеща пералня или някой да му налива вода да се изкъпе и да се обръсне. Всичките негови хора вече ги напъди от властта, остават му английските и USA съветници и кокаинеца, ама те не стават за жена до него.

73

Анонимен

преди 1 година

До 74:Пий си лекарствата.Време е;):)Ще избивате ама друг път.

72

Анонимен

преди 1 година

Русия е пред капитулация в херсонска област. Панически се изтеглят части от пребити солдати от фронта в Донбас за укрепване на дупката в Херсон. По тоя начин улесняват Украйна защото отслабват руската окупация в Донбас и следващите няколко седмици или Херсон или Донбас ще бъдат освободени от рашистко робство.

71

Анонимен

преди 1 година

*** пак подцени четящите. Ти самата харесваш ли си пропагандата???

70

Зелен Хайверски

преди 1 година

Човешка трагедия, която съпругът и предизвика.

69

Анонимен

преди 1 година

при мати*

68

До 73

преди 1 година

Демокрация с *** от зоопарка няма как да има!!! Или вие, или ние. Копейкин вече каза, че ще отваря лагерите. Само не знае, че той и избирателите му ще изгният в крак заедно с внуците и правнуците им. Септемврийските кланета ще ви се видят песен :)

67

Анонимен

преди 1 година

До Решениетп Това ли ти е "демокрацията", това ли ти е "европейското" възпитание??? Интересно, ти каква песен ще запееш, когато тези, които предлагаш да бъдат избити, вземат решение да избият всички такива като теб?

66

До Гиб Нелсън

преди 1 година

Подчовеко, Зеленски поне има жена до себе си. Путяв си пада по чеченци и малки момченца пхахахах