105

Офффф

преди 1 година

Дано умре по бързо и тя и тъпия и мъж . Смърт!

104

Пурко

преди 1 година

Ще победите кога цъфнат на бай Петко налъмите

103

Анонимен

преди 1 година

Не е Олена, а Елена Владимировна Кияшко- дъщеря на Владимир и Олга Кияшко.

102

Анонимен

преди 1 година

Заглавието е емблема на финансираните от съединените щати любими НПО.

101

Анонимен

преди 1 година

Те са причината за човешките трагедии. Заради тях Украйна води брато убийствена война със своя най близък съсед, с който е била рамо до рамо. Те са срам за човечеството. Отвращават ме до дън душа. Просто предатели.

100

Анонимен

преди 1 година

Абе как се ухилила много нещастна ?

99

Анонимен

преди 1 година

Коя е "Първата дама" на кремълския пcиxoпат? Шойгу или конья Лавров? Ха-ха-ха!

98

Анонимен

преди 1 година

Украинците няма да се дадат на мужиките. За мужиките това е по-голям позор от Афганистан.

97

Анонимен

преди 1 година

Исках да питам съпругата на танцуващия с токчета и прашки травестит, когато нейната държава бомби жилищни блокове в Донбаската област, избивайки включително деца, това човешка трагедия ли го водим, или понеже по ЦвиЕнЕн не го показват, в Белия Дом и в ЕК не се интересуват, не го броим за такава? Питаме да знаем.

96

Оруел 1984

преди 1 година

"Понякога тя се взира през прозореца и кръстосва ръце на корема си - жест на самозащита."..."Понякога, докато разговаря с Vogue, тя е разтревожена и на ръба, сякаш заключена в полупостоянно състояние"...""Първо, тя е хубава"...."Тя е скромна и е по-съвременна и по-модерна"...."Тя препрочита "1984" на Джордж Оруел. Това е ужасно съвпадение."

95

Анонимен

преди 1 година

Олбрайт Хилъри тая все едни и същи мутри

94

А Зеленски

преди 1 година

Държи на коленце и гушка манекенки на "ВОГ".

93

Анонимен

преди 1 година

Тази какво се е олензила като тиква, пълна лицемерка. Те се крият и ги пазят, но хората умират заради тяхната глупост.

92

Анонимен

преди 1 година

Хейтърите ревнуват, че нямат такава жена.

91

Анонимен

преди 1 година

За информация в укрия нямат юридическа позиция "първа дама"! Второ,не ни я набутвайте тази лицемерка в очите,защото изибщо не ни интересува жена,женена и защитаваща един луд фашист! Ако тази имаше и капка мозък,нямаше и да помисли да се гаври с паметта на убити дечица,чийто снимки разнася като рекламна брошура! А преди тези снимки тази *** трябва да знае,че има едни други жестоко избивани в продължение на осем години дечица от Донбас! Избиха ги бандеровските фашаги,любимите на клоуна и мъж!!!

90

До 56

преди 1 година

Истинска ценност е да ходиш на посещение в САЩ, за да просиш оръжия и да се снимаш във Вог или каквото там снобарско списание беше. Ти Библия чел ли си и Божиите заповеди "Не убивай!" и "Обичай ближния си както себе си!" . Една жена, истинска любяща жена и майка, не й е работа да говори за победи и да проси оръжие, а да се опита да налее малко акъл на мъжа си да спре да сее омраза, да се замисли за народа и да се спре с това братоубийство. Ценностите са Любов към ближния, смирение, прошка..

89

Анонимен

преди 1 година

Таа на снимката на какво се хили? Кое е смешното? Да не е издала мемоарите си в САЩ?

88

Украинка

преди 1 година

Направиха ги герои, а те са убийци на деца.

87

Анонимен

преди 1 година

До До 85 Е и какво като са намерили?!? Намерили, хванали ги, вкараха ги в затвора. А на Зеленски кокаина му го носи шефът на службата за борба с разпространението на наркотици. Това са фактите. Негови врагове изкараха всичко на яве, в Украинския парламент изкараха снимки и документи по темата. Освен това, има документиран случай, когато Зеленски искал на всяка цена да говори с Лукашенко. Лукашенко се свързал с него и Зе е можел да каже нищо, бил напълно неадекватен, казали чу че е дрогиран.

86

до 85

преди 1 година

Не, няма да са като Мусолини-като започнат да свършват "украйнците", поръчителите на войната ще си ги евакуират.