21

Анонимен

преди 1 година

Сменихме парната машина с ДВГ. Къде е кефът да хвърляш *** с лопатата и да чуваш пуф-паф?

20

Анонимен

преди 1 година

Ще има носталгици, които ще карат ДВГ, както носталгиците от 19 век са карали конете си.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Само не разбрах, защо ел. моторите отнемат чувството за свобода?" ---- ако питаш конкретно за при моторите, няма как да ти се обясни ако не караш! Но виж, може да гледаш последния сезон на Юан МкГрегар и Ч.Буум, където обикалят с електрически харлите... и зад тях камион с индустриален генератор! Ако питаш за ел.мотори като заместител на ДВГ.. ако наричаш свобода пробег от 500 км при попътен вятър и после 10 часа принудителна пауза - да ти евва и свободата!

18

Ганчо плейбоя

преди 1 година

Добре, че още не са забранили руската тройка, че тогава вече .... Лошо им се пише, ей!

17

Матариста

преди 1 година

Като напълня резервоара на ИЖ-а и обикалям из планината цял ден по черни пътища. Произведен е 90-те, но е технология от 60-те. Няма аналогичен електрически мотоциклет с такъв пробег към днешна дата.

16

ЕвроПеepac

преди 1 година

Всичко което не е еко, био, хомо, лесбо и транс, трябва да се забрани.

15

Анонимен

преди 1 година

От Русия ще можем да си внесем контрабандно Лада Крранта с ДВГ. Съюзът няма да забележи.

14

Анонимен

преди 1 година

Само не разбрах, защо ел. моторите отнемат чувството за свобода? Защото не дрънчат ли? Обаче ако става дума за скорост и особено за ускорение, там пък електричките имат предимство.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Антиваксърите ще си карат колите с ДВГ и ще си подкрепят Путин докрай. На тях графени и ваксини и непутински неща не минават. Ще си купуват Лада *** нелегално и контрабандно, за да се спасят от Световния заговор." ----- точно така! А за вас сепциално ще направим мотели през 100км на магистралата за да можете да дремнете докато сипете малко ток.

12

Анонимен

преди 1 година

Съюзът е силен. Съюзът ще победи. Автомобилите ще се ремонтират като пералните. Смяна на лагери и маншони и - токккккккккк... Автомобилът ще бъде Пералнята на пътя.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 - Заюо ти е да развиваш 250 км? Ще се напиеш и ще убиваш момичета ли?

10

Анонимен

преди 1 година

Е заради такива като тоя след малко отивам да си развъртя още гнп-то! То и в момента като го запаля сутрин и от съседния кватал викат пожарната, ама сега ще го направя така, че от другия край на градо да се знае къде съм минал! Дееева вашта маааама заелена!

9

Анонимен

преди 1 година

А с ел двигател ще развия ли 250 км и колко км ще издържи батерията.

8

Анонимен

преди 1 година

Антиваксърите ще си карат колите с ДВГ и ще си подкрепят Путин докрай. На тях графени и ваксини и непутински неща не минават. Ще си купуват Лада *** нелегално и контрабандно, за да се спасят от Световния заговор.

7

Shark

преди 1 година

Напоследък ЕС започна опити само да забранява. Не знам докога ще си играят с нервите на хората, но според мен нищо добре не очаква Европа с тези откачени, продажни-геове- политици, които я управляват. Само глупости се мислят, зелени сделки, електрички, няма да се къпете, ще стоите на 19градуса. Не знам в кой свят живеят тези, дето ги мислят тези простотии, но яко ще ядат дървото и то скоро! Тя една кралица им казваше като няма хляб да ядат пасти, но знаем как завърши!

6

Анонимен

преди 1 година

На всеки моторист ще се слага можен електрически вибратор и високоговорител, за да не загуби удоволствието от карането на мотор, с електромотор. На колите ще се върне традицията да се слагат звънчета на каруците, каляските, каретите. Електрозвънчета. Дзън-здън-здън.

5

BULGAREXIT

преди 1 година

Хайде братя! Кой подкрепя!

4

Доктора

преди 1 година

Те еврогпейците само това знаят - да забраняват. А резултатите им - пак пълен провал.

3

Майстора

преди 1 година

Всички тези решения се вземат за нас от хора, които непрекъснато летят по цялата планета с огромни частни самолети. Те се тревожат искрено за природата и вредните емисии, не бе, честно.

2

BULGAREXIT

преди 1 година

ВЪН! ВЪН ОЩЕ СЕГА!