61

Анонимен

преди 1 година

НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА ЗАБРАНЯТ ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ ДВИГАТЕЛИ С ГОРЕНЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ПРИ САМОЛЕТИТЕ!!! С ГОРЕНЕ - САМО ЧИСТ ВОДОРОД!!!

60

Анонимен

преди 1 година

Тепърва настъпва ерата на графена, на желязо-фосфатните батерии.А за Графен оксида и хидроксида в ваксините нещо ще кажете ли?

59

Хмм

преди 1 година

Искам всички рокери да се движат с Ел тротинетки и да веят дългите си коси с 120 км на тротинетката.....

58

Анонимен

преди 1 година

Защо след като ел двигателите са толкова добри, трябва да се забраняват ДВГ ----///----- Защото са толкова много, че вече тровят въздуха.

57

Анонимен

преди 1 година

Аман от тоя ЕС. Как ли сме живели преди без тоя тормоз и размахване на пръст!

56

Анонимен

преди 1 година

Те имат КПД от 40%, докато електрическият двигател е тих, но неговото КПД е 90%. . . . . . . . . Не знам от къде господинът е придобил познанията си по термодинамика, но те са доста повърхностни! Ако ел. енергията я добиват от въглища КПД 22-23% то общия КПД от 90% пада на около 20%, от фотоволтаици е още по нисък! Единствения шамс е от АЕЦ с 40% КПД, но ги спряха! Такива въпроси в Европа се решават от акушерки, лингвист, прависти, историци, социални специалисти, икономисти но не от специалисти

55

А може би

преди 1 година

Всички нормални, бели, хора от двата пола (а не от 47-те) ще живеят съвсем скоро в Русия?

54

Анонимен

преди 1 година

Тези АБСОЛЮТНО ненормално ли са?

53

Анонимен

преди 1 година

догодина ес ще забрани хората - няма човек, няма проблем.

52

...

преди 1 година

Така е - ако не можеш да се изрежеш 3 през нощта къде е кефа? Бързо се зареждало - и електричката ще зарежда по-бързо - батериите са в пъти по-малки.

51

Оффф

преди 1 година

Тия *** са ***, половината от кефа на мотора е звука, другата половина е че зареждаш буквално за 2 минути, пробег от 300км.+, а пък почиваш където си искаш, не си принуден да киснеш на някаква зарядна станция. Нямам намерение тепърва да ставам "тротинеткаджия". Бензин до гроб!

50

Хемус

преди 1 година

И аз чакам да видя композиция на батерии как катери лятото Троян-Кърнаре,страна Кърнаре

49

ОтНидерландияСлюбофф

преди 1 година

Голям рев за тия коли и мотори, елате да видите холандците как летят с колелетата. Масово купуват скъпите електрически велосипеди и летят по велоалеите. Имам познати които всеки ден отиват на работа на 15 километра с колелото дори и зимата щото тя е мека тук. А през уикенда карат спортни велосипеди организирано на групи от специални клубове. Съответно са една от най дълголетните нации в Европа.

48

Анонимен

преди 1 година

Фотоволтаици, перки и ел автомобили са много стари технологии, но те са отхвърлени защото са скъпи и/или неефективни. Кои са тези нови зелени технологии? Сега просто ни поставят пред свършен факт, ще ползвате само тази технология, обаче тя е много скъпа и неефективна, тоест огромната част от населението няма да има личен автомобил, ще плаща много скъпа енергия и т.н., тоест стандарта ни на живот потъва рязко. Всичко това в името на постигането на някаква неясна розова утопия.

47

До 51

преди 1 година

Дай пример за чист ток? Защото за екоталибаните освен фотоволтаици и перки нищо не се възприема, да не кажа че и за перките скачат, защото били опасни за птиците.

46

До 49

преди 1 година

Какво правим когато няма слънце и/или вятър г-н зелен мегаум? Как ще поддържаме напрежение в мрежата? Много е лесно да се правиш на модерено еко хипи, но всички това е една утопия, логично обречена на провал. Ако имахме нужната технология, ок нека направим революция в транспорта и въобще цялата икономика, но да правиш революции при липса на технологии е колосална глупост. А да обречеш умишлено милиони хора на мизерия си е висша форма на социопатия, колкото и да ми се правиш на възвишен.

45

ДО 49

преди 1 година

Твоята Вила и Фотоволтаика трябва да са 100 декара ?

44

до 48

преди 1 година

Да бяхме 1920та, разбирам... Ама сме 2022ра. 100 години напред. Чист ток се прави от десетки източници. Мерси.

43

Анонимен

преди 1 година

Забраните и ограниченията са характерни за тоталитарните режими! Защо след като ел двигателите са толкова добри, трябва да се забраняват ДВГ, тоест първите да се налагат силово, без в това да има каквато и да е пазарна логика? Екоталибанските религиозни догми ще ударят всички, гответе се за много тежки време.

42

До 48

преди 1 година

Абсолютни глупости, изказани от човек, който в живота си нова кола не е карал. Фотоволтаик. Повече няма какво да кажа, освен че и двата си автомобила така зареждаме на вилата без пари. Нула данък, нула поддръжка. Да не говорим за вятърна енергия, както и ядрена. Ела си в 2022ра и спри да пееш за въглища. Понеже електричната ми е с КПД 5%, ускорява до 100.за под 4 секунди.