71

Анонимен

преди 1 година

За апартамент не искам и да чуя, въпреки че имаме с жена ми собствен разкош + 5 наследствени в най-хубавите столични квартали. Ами, не живеем там. Купихме си къща до града- 2 декара двор, райски въздух, страхотни съседи. Жилищата са под наем, а в едното ходим, когато имаме работа за повече време в града. Работим от вкъщи, детето е на частна градина до къщата ни. Просто градът се съсипа- едно благодарение на даскалицата, и второ- напливът на ceляндурите от бедната провинция.

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 74 - Не си спомням, да съм глаувал за парламент, но щом казваш. И какво излиза - братят софиенчета са били .. хиляди? Даже не и десетки хиляди? малко ми е странно, когаот някой ми каже, че чакал за номер започващ със С, а не със СА, че да не се излагал, защото дядо му щал да му го даде, ама тая мания е жалка и смешна ... Но щом ви харесва, да си живеете в бравадото собствената си илюзия, да сте жви и здрави.

69

Анонимен

преди 1 година

БКП не строи. БКП отнема.

68

...

преди 1 година

Пределно ясно е, че със чилища и строителство в БГ се перат пари! преди време това бяха пари откраднати от народа сега са пари от уръжия наркотици и проституция! И преди някой да почне да ми реве само ще попитам защо и в Пловдив и във Варна и в София и в Бургас и в Стара загора има жилища дето са "нови" но вече от над 10-15г стоят без никой да е влизал в тях?

67

Имотен блян

преди 1 година

Българинът мечтае, милее, копнее да си сложи ключа на пръста! Да сложи вестник под гъ за си, да остави на децата, да свои! Който иска да го възприеме, който не иска да не го възприема....ваша работа

66

Анонимен

преди 1 година

Сит на гладен не вярва има една приказка. Както около мене има само хора с доход над 8к месечно, стигащ до колосални суми, така и има хора, заобиколени от касиерки и склададжии с таван 3-4к, колкото плащат с извънредното време в склада на Лидл (като студент работих там за точно 2к месечно, сега заплатите са двойни).

65

Точно така

преди 1 година

Традиционно имотът в България е къща със обработваема земя към нея и прилежащи стопански постройки за отглеждане на животни. Апартаментите не са имоти. Те са просто жилища. Има голяма разлика! В имотът може да си независим и дори сам да си произвеждаш храната. В Жилището няма как да стане. Там ходиш само да спиш и да се скриеш на топло зимата и го ползваш като склад.

64

Ghost

преди 1 година

До Анонимен. А ти как ги изчисли 1.135 млн. жители за София?

63

до 73

преди 1 година

85% от жилищата са за бедняците от прованса- факт. Например- гетата Люлин, Дружба, Младост, Обеля- до един населени с функционално неграмотни текезесари по времето на СОЦ-а. Факт.

62

Анонимен

преди 1 година

Стабилно вървят нагоре цените хахаха

61

x

преди 1 година

па и заплатите пораснаха с 60% за 6 години! Вече и ваксаджията говори за покупка на имот! Чистачката във входа говори за покупка на имот! Всеки *** чо търчи за имоти... Ако поевтинеят, хората ще се избиват за имоти! Ще се извадят парите от дюшеците, бабите ще изкарат черните пликове с парите, гурбетчиите ще напънат яко... но имотите яко ще се чаткат паткат! Запомнете го: Га ня мечтае за апартамент у София, за черен джип, за луксозна почивка и за скъпи дрехи и телефони! тия работи нема да отмрат!

60

от 71

преди 1 година

Ооо ... не харесваааа! Сега очкаам да ми каже, за всичките години труди прочие, котио е хвърлил, за вродените му качества и прочие! Как ТОЙ заслужавал, да е номер 1. Давай селски! Hit me, дето викат хамериканците, които по случйаност ти дават работа!

59

Анонимен

преди 1 година

София според официалното преброяване е 1.135 млн жители. Тия приказки на Борисов, а после и на Фандъкова че била над 2 млн са за вас селяните, които ги избирате.

58

Анонимен

преди 1 година

До до 66 - О, извинявай. Искаш да ми кажеш,че 90% от жилищата в София са за провинционлаисите. Ми то сега се вдоте 1.8 милиона, а какво излиза перди 50 години? Че сте били 70-80 души софиянчетата ....

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67 - Демек се хвалиш тук, че експлоатираш ситуацията в България, за собствени си користни цели, които най-вероятно включват безсмозъчната акмолация на капитални средства с цел, да имаш овече оиграчки, с коитода се хвалиш пред себеподобни? Ок ... ако така ти харесва, ама не се преструвай, че си голяма работа.

56

до 60

преди 1 година

Инвестирам предимно във фондове със среден и висок риск. Минаваме през криптовалути и акции. Към жилищата си имам сантимент, обаче. Тъй като са наистина на прекрасни локации, прекрасно обзаведени, луксозни, тихи, с по 3 гаража всяко, някак ми е жал да продам нещо, което съм изплащал години. Та си стоят 2 броя така под наем, докато не взехме къща. Да ти кажа наемът на двата им покрива ипотеките на 100% + ипотеката на къщата. И има повече за фондове и акции.

55

до 66

преди 1 година

Зайчарниците на снимката са построени от БКП за слугинажа от прованса. За работническата класа, един вид. неграмотните бедняци. Нормалните софиянци кореняци НЕ живеем в подобни панелки или ЕПК-та с много малки изключения.

54

Анонимен

преди 1 година

Повече от нормално. За 6 години СРЗ в София скочи кажи-речи двойно. Ако едно време на млад кадър на 21 в ИТ сектора му давахме начално 1500 сега в момента никой не дава под 3200. За високите позиции да не говорим- 10000 месечно не са мираж, а реалност за мнозина. ИМенно това са и купувачите на повечето имоти в града. Докато едни лаят колко е скъпо, други си купуваме вече втора вила и даваме под наем на първите жилищата си за по 2000лв. месечно. Наздраве.

53

Анонимен

преди 1 година

От кога соц зайчарниците като на снимката станаха "имоти"? За такова нещо не бих дал и 1000 лева. Даже трябва да ми плащат 1000 лева на месец за да живеят в такъв зайчарник. Няколко пъти съм влизал в такова и като ме лъхне миризмата...... Някаква комбинация от миризма на мръсен канал, вкиснати манджи, пот и цигарен дим.

52

Анонимен

преди 1 година

София е хубаво, ама трябва да се посрутят няколко панелни чудовища и да се направят хубави, китни къщички .... и такива с по-големи и още по-хубави къщчки, като ... тълпата се разкара.