111

Анонимен

преди 1 година

София...дупката където за 200 години градоустройството не са измислили паркинг структури, нито площади...представяте ли сибв столицата на една държава да празнуват националните празници по пъвета, паркинги и пътища?! Мега ***

110

Анонимен

преди 1 година

Балон за Сф няма, защото: 1. Всичко тук се вре => по-голямо търсене. 2. Най-висока средна заплата за Бг. 3. Инфлация, и то световна, животът поскъпва като цяло, парите се обезценяват (който ги има). 4. Във връзка с точка 3 - нулеви (даже отрицателни) лихви на спестявания в банките. Горното важи за всички големи градове по света по аналогия.

109

Анонимен

преди 1 година

До Бай Ставри___ама трябва ли да ме интересува сърбите как ще имат газ, те са руска губерния все пак...

108

До 123

преди 1 година

При вдигане на лихвите, цените на имотите падат, но наемите се вдигат.

107

Анонимен

преди 1 година

Комбинацията от ниски лихви и нуждата от пране на пари доведе до тоя балон. Няма да е все така.

106

Сива дупка

преди 1 година

Тоя град е сива дупка не знае къде се намира и не познава парите )))) Чакам апартаментите в Сф да станат най-скъпите в света и тогава ще си купя. Да се похваля, че съм си купил апартамент в сивата дупка за 5 милиона зелени хаххаха

105

Бай Ставри

преди 1 година

В Белград на зима ще има газ, а в Софето само студ и глад. 500 евро на картинка само на спомени от старите ленти. 149 евро макс за такава дупка.

104

Анонимен

преди 1 година

Хазайката, която вече има 420 апартамента, каза, че ми вдига намема със 120 лева, за да си плащала кредита по апартамент номер 21. Много ще се накефя, когаот наемите полетят надоло, а тя оснтае с 3-4 милиончета дълга .мааааааааааа .... и стара!

103

Анонимен

преди 1 година

за кутийка в голяма кутия не давам и лев, тия блокове побират по 3 села наведнъж

102

Анонимен

преди 1 година

Снимката прилича на бомбандиран град !

101

Анонимен

преди 1 година

Новото е по-скъпо само при завършено с акт 16. Останалото ново е трагедия: поскъпващи материали => търсят още кинти, ако въобще успеят да го завършат. Иначе фалира строителя и целия блок отива на ЧСИ (делата и процедурите се точат с години) и вложилите средства купувачи го д-хат яко. Неспазване на срокове и следователно се чака, а през това време под наем - още разходи в ++. Старото - плащаш и веднага влизаш във владение. Подобна на колите при соца - "на старо" беше по скъпо от нова ламарина.

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 117 - Ще се върнеме към 2015-а, както е редно. Не може, да проъдлжаваме с това поробване на народа.

99

Анонимен

преди 1 година

А Софийск община не прави НИЩО по въроса, защото едни пет хуабвци, дето прекараха едиакт, че само лицензирани от собствената им гилдия фирми, може да правят жилища над 100 кв.м, бутнаха на общината доста тпаричи, да не разрешават някой проекти, дето щяхя а да съборя цената на жилищата ...

98

Анонимен

преди 1 година

Аз прогнозирам спад на цените със 70%. Гледайте тази зима какъв срив ще е с този пазарен балон! Банките ще се набълбукат с имоти, чиято реална себестойност е под продажното ниво. Много тарикати ново-софиянци ще им вземат панелите и пак ще имат да дават на банката. А бе кой не е гледал цирка през 2008-2009г., сега ще го гледа ама доста по-мащабно!

97

Анонимен

преди 1 година

Все още са ниски цените в София. Би трябвало средната цена на квадратен метър да е поне 4000 евро.

96

Анонимен

преди 1 година

То и в Могадишу е така, ама бял европеец няма да си купи олющена панелка там, само едни не-гърци продават на други не-гърци

95

Анонимен

преди 1 година

С тези заплати в София не виждам как ще паднат цените, но знае ли човек.

94

Анонимен

преди 1 година

София винаги ще има спекулация с цените щото прованса се скапва с невиждано бързи темпове много скоро в провинциятя няма да става изобщо за живот като изключим още два три по-големи града.Никакви инвестиции в провинцията които с тия кризи ще намалеят още.Мангализацията в провинцията се разраства с невиждани в Историята темпове.

93

Анонимен

преди 1 година

Точно 2015 купих ЕПК гарсониера в Дружба 2 за 22400 евро, преди 3 месеца я продадох за 77000 евро. Имах оферта и за 80000, но вече бях взел депозит. Та така с цените.

92

Анонимен

преди 1 година

А във факултето как е? А?