78

Анонимен

преди 1 година

Нострадамус: Северният цар ще падне в кръв, а Западният великан ще вдигне Крайната земя.................Ванга: Ке стане голема работа там.

77

Анонимен

преди 1 година

Путин да не бяга в жест на добра воля преди да дойдат ф-16 и ф-35. Да стои в Украйна и да остави руските затворници да бъдат осъдени на смърт, за да не им плаща заплати. Руските затворници трябва да бъдат убити в Украйна, наредил е Путин. Пари нема, действайте. Затворите се опразниха. Всички са в Украйна и очакват смъртната си присъда.

76

Анонимен

преди 1 година

Най-важното за всички е Путин да върши и завърши целите си ( ликвидиране на местните краварски духaчи ). Колкото по-квичaт , по- добре.Така по целия свят духачите ще се замислят вече.За това е квиченето.

75

Анонимен

преди 1 година

Путин праща затворници от руските затвори. Обещава им амнистия и пари. Русия се декриминализира и декретенизира. Ще свършат затворниците и глуппаците, ще спре горивото за войната. Путин има още затворници за убиване. Помагаме му да изчисти Русия.

74

Факт

преди 1 година

Заради Украйна страдаме всички,надеждата е Русия по бързо да избие фашагите и да настъпи мир.

73

Анонимен

преди 1 година

И всичко ще им се струва като игра на войници на укрите, доакто Русия не извади ядрените оръжия. В момента това е война на изтощение, но няма да е безкрайна. Не си ли стиснат ръцете Русия и Америка, ядреният апокалипсис е неизбежен. Така, че кой каква територия в момента е заел е маловажен фактор.

72

Петров

преди 1 година

Афганистан сложи край на гърчовете на САЩ, такава ще им е съдбата и в Украйна, да си взимат Зеленото чудовище и да се пръждосват.

71

Нищо не ми

преди 1 година

Пука Пуерто Рико е също в чакалнята с референдум от 80 години. Тогава и до Украина ще пътуваш с визаумни гражданино.

70

83 василев

преди 1 година

Да не се пукнеш от шубе още малко.Казват страхът и злобата давали крила не "Red Bull".

69

анализатор

преди 1 година

До: номер 79 Ти как мислиш?За сравнение ще ти дам пример с Пуерто Рико.Това е територия формално зависима от САЩ, но не е щат.Там са се провеждали няколко референдума да се присъединят към САЩ, и на последния са гласували да станат.част от САЩ.Конгресът (на САЩ) обаче гласува друго: От САЩ да отпуснат пари на Пуерто Рико, за да си проведат нов референдум!!!

68

И сега

преди 1 година

От ДНР са прихванали документи на ВСУ с готвена контра атака на Херсон до 24.08.

67

Минуващ

преди 1 година

Русия е нанесла удар по казарма и склад с чужди наемници и оръжие от запад в гр.Затоке Одеска област. Няма такъв склад не съществува, само на телевизор го има с пропагандна цел.

66

Бум

преди 1 година

Русия е нанесла удар по казарма и склад с чужди наемници и оръжие от запад в гр.Затоке Одеска област.Няма оцелели.

65

Анонимен

преди 1 година

Единствената интрига ще бъде ако Зеленски направи референдум за присединяване към САЩ и 70% от украинците са За! Дали САЩ ще анексират Украйна, така или иначе плащат за тея!

64

Вчера

преди 1 година

Вместо да пускате глупости и лъжи от наци Украйна, защо не написъхте че всички изтреляни ракети от HIMARS по моста в Херсон са прихванати и унищожени.Русия намери цаката на тези системи от сащ.

63

Анонимен

преди 1 година

Ега ти демагогията и глупостите. Пълномащабно нахлуване... Видял е Зеленски на украинска територия 24000 руски танка и 6000 бойни самолета. Абе лъжци такива, как се украинците побеждават, а територията им се свива? Как да вярваме като лъгахте за евакуацията на азовците, за Буча, за Крематорск, за ефтин американски газ???

62

Анонимен

преди 1 година

До 72 Или като президента на Шри Ланка да избяга от страната с подледният останал военен самолет! Посока Лондон и после САЩ!

61

Има избор

преди 1 година

Как ще приключи кариерата на Зеленски...според французите!!! https://fakti.bg/world/681079-kak-shte-prikluchi-karierata-na-zelenski ... В момента има няколко сценария за крайния изход на Зеленски. Садам Хюсеин: залавяне и екзекуция след съдебен процес. Николае Чаушеску: арест, след това съкратена екзекуция. Осама бин Ладен: екзекуция по бърза процедура. Адолф Хитлер : самоубийство в опит да се избегне правосъдието.....

60

Б

преди 1 година

Няма добър ход, той е само пешка в играта, а Бай Дън е много зле на шах! Нема шанс срещу Путин..

59

Анонимен

преди 1 година

Стреми се към патова ситуация.