118

Мачкай Наймарс

преди 1 година

Himars няма противодействие!Мачкайте руските орди!

117

Атанас Велмазов

преди 1 година

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ОТ ИМЕТО НА АБСОЛЮТНО ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА НАЦИЯ - ПЪЛНА, БЕЗРЕЗЕРВНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА МИРОТВОРЧЕСКАТА ОПЕРАЦИЯ НА ГОСПОДИН ПУТИН !!!!!! ДА БЪДЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

116

Анонимен

преди 1 година

да ама фактите говорят друго не знам от къде черпи инфо журналистката , ама написаното е е розовите сънища на НАГЛОСАКСОНЦИТЕ още според тях остава само да се превземе москва и да се раздели сибир

115

Анонимен

преди 1 година

Самое дин му е хода - РЕхаб )))

114

Martin Bormann

преди 1 година

Ходовете на малкото човече са само два: В първия случай казва: "Йес Сър!" по телефона а в другия: "Да, конешно товариш Владимирович!" :)))

113

Анонимен

преди 1 година

Абе супер ходове - вечно оплакване и просене! да не забравяме и поучително-назидателния му тон!!!

112

Анонимен

преди 1 година

Хаха! Руското ПВО вече "хваща" ракетите изстреляни от HIMARS! Украйна загуби половината от обучената армия. При Краматорската дъга са им затворили пътя за снабдяване. Славянск и Изюм "висят". И там се очертават големи загуби и разчистване на пътя за по-бързо постигане на целите на руснаците. На юг при Херсон две безумни контраатаки с много жертви и неотрализиране на украинските ракети по стратегическия мост на Днепър. Още такива контраатаки и може без подкрепления от запад да падне Николаев.

111

+++

преди 1 година

бЕло, още бЕло, още повече бЕло ...

110

Анонимен

преди 1 година

Куц кон

109

Анонимен

преди 1 година

Няма ли някой ковид експерт (в България с лопата да ги ринеш) да се изкаже и ни каже какъв пик има в Украйна и да им нареди да носят маски с по още една доза елексир?

108

Ааа, не!

преди 1 година

"Украйна бележи напредък благодарение на новите западни оръжия"- Моля??? Че нещо не чух! Какъв "напредък"? Да пуцаш сватбарски в тила на врага, няма нищо общо с преместване на фронтовите граници. Които и днес се премеместиха в нежеланата посока. Ама бавничко им се искало на експертите? То може и много бързо, ама не е това целта! Тия територии Русия ще си ги възстановява, нали. Но веднъж като си завземе изцяло Донбас, тактиката може и да се смени. И експерти и журналисти ще бъдат задоволени.

107

Днес

преди 1 година

Нефтогаз на Украйна обяви фалит. Смата Украйна отдавна е във фалит. Чакаме САЩ. Интересно е кога ние ще се доредим

106

Така ли?

преди 1 година

Празнуват успехите на компютърното поле защото на бойното липсват!

105

Покровское

преди 1 година

Е декомунизирано заедно с Углегорската ТЕЦ"Слава Ухани" Нанси Пелоси.

104

Българин

преди 1 година

Ходовете на Зеленски винаги са били едни и същи. Да чертае бели магистрали и да убеждава украинците как победата е близо, докато всеки ден стотици негови сънародници биват избивани. И понеже той знае за този факт и няма как да го понесе, се връща всяка вечер на първа стъпка - бели магистрали.

103

Зеленски, махни се!

преди 1 година

От Русия, мирише на свобода , а от Киевската хунта - мирише на кръв, убийства, изтезания, грабежи, мародерства, нацизъм, унижения, бандитизъм и тирания!

102

Анонимен

преди 1 година

Трудно се изкарва прехраната. Особено ако продавате оръжия на европейския черен пазар.

101

Анонимен

преди 1 година

Зеленски беше комик, сега стана трагичен комик

100

Б

преди 1 година

Американците искаха само преврат и няколко военни бази, но Русия ги прецака сега ще трябва да плащат за цялата Украйна по 9 милиарда на месец за да съществува Украйна или да признаят загубата си!

99

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 117 - Щом е казал до 30 значи е така , а ако са повече другите за утрешната сметка !