53

Анонимен

преди 2 години

САМО ДОБАВЕТЕ ИНФОРМАЦИЯ: "ТЕСТВАНИТЕ ЗА КОВИД СА ПОРАДИ СИМТОМАТИЧНИ ОПЛАКВАНИЯ" И КАРТИНАТА ЩЕ СТАНЕ НАПЪЛНО ЯСНА!!!...

52

...

преди 2 години

... Мите, изолираха ли вируса?...

51

вълнисти папагалчета

преди 2 години

Утре е сряда, хубав ден за начало на спад, след вторнишкия пик.

50

...

преди 2 години

... жалко за това младо момче Димитър... жалко

49

Димитър

преди 2 години

Аз съм ваксиниран с две дози на Пфайзер, скоро мисля да си поставя и трета доза, също на Пфайзер. Аз нямам никакви притеснения от ваксините. Не вярвам на простотии, че имали графен, били експериментални течности, образували рак и безплодие. Аз вярвам на ваксините.

48

Димитър

преди 2 години

Не знам докога ще вярваме на дезинформациите, конспирациите и фалшивите новини? Ковид е тук, съществува и мутира. Стига вече с тези глупости, че някой някъде ги бил пускал новите варианти на ковида. За мен вече трябва да е задължително да се носят маски на всички закрити обществени места в цяла България. Аз съм на 21 години, студент, не ме бърка и да продължим с онлайн обучението. На всичкото отгоре вече сме свикнали с него, даже е по-лесно и по-удобно.

47

Мечо Кух

преди 2 години

Колкото повече толкова повече. Повече боцки повече положителни на отрицателния тест за интелигентност. Иначе си знаем. Вторниик. И имат поръчение да наплашат стадото за новата кампания боцки на боцките. Мери гоес раунд въртележката.

46

Анонимен

преди 2 години

Питам една служителка от едно училище в Германия, където пращаме колега на курс, дали с две ваксини на Пфайзер ще го приемат. Тя ми отговаря - да, но че трябвало да има и тест, защото много ваксинирани идвали, а се разболявали. Не знам дали осъзнаваше каква глупост беше всичко това. Та ето колко работят ваксините.

45

муш боц, буст бууст

преди 2 години

По-голямата част от света, която се заразява и/или умира от COVID-19, е тройно ваксинирана и продължава да си прави още ваксини за съсиреци, като бустери. Тези "жертви" на генната терапия си мислят, че протеините на тромбите им помагат да избегнат COVID-19, и нямат представа, че тези токсични, имитиращи вирус, лепкави приони в цялата кръвоносна система,нахлуват в жизненоважни органи и ги изключват...

44

Алекс

преди 2 години

Маските в транспорта и магазините отново задължителни.

43

тва щото

преди 2 години

руските туристи са се увеличили многократно, ся и симиррска маймунска треска ще се появи

42

Анонимен

преди 2 години

Хахаха

41

Анонимен

преди 2 години

Купили са позитивни тестове от Китай да плашат отново населението. Не знам каква е тая истерия за една хрема. Аз го минах вече 3 пъти и си беше точно като обикновена настинка.

40

Анонимен

преди 2 години

Дванадесет човека починали?! Браво! Още един добър ден за българската демокрация. Аре сега чао, че отивам да пазя баба и дядо от вируса.

39

Нормален

преди 2 години

И какво ни интересува това нас, нормалните хора?!

38

777

преди 2 години

Надувайте бройката давайте. Какво ви заповядаха повелителите от СЗО, ваксините да се похарчат, че инак мангиза от Гейтс ще секне.

37

АЗ , ТИС ?

преди 2 години

НЕ СЕ ЧУДИ ! И,Д,И,О,Ти КАТО ТЕБЕ НЕМА ЩО ДА СЕ ЧУДЯТ ! НАПРАВО СКАЧАЙ !

36

иво

преди 2 години

АЗ СИ ИМАМ 5-6 ВАКСИНИ , ДА МУ МИСЛЯТ АНТИ-НЕЩО СИ РЕВЛЪОВЦИТЕ !

35

Анонимен

преди 2 години

От щаба ми дадоха 5 хиляди лева и аз се ваксинирах. Сега вируса не е страшен за мен, разпускам си на морето с държавна пара, първа линия топ. Кеф

34

АЗ

преди 2 години

Ужас хахаха Да взема да скоча от моста ли :) Цирк. Държавата няма сила с която да ме накара принудително и насила да нося маска, та камо ли да се "ваксинирам". Всеки сам избира какво да прави с тялото си. Демек, личен избор. Не ми пречат останалите, ако искат и с чували да се разхождат :)