12

Анонимен

преди 2 години

Поредните сръпски брътвежи.

11

"антиваксърски

преди 2 години

сантименти"?!?Ако това значи да си нормален,подкрепям с две ръце!Аб0ригените да си яздят кенгуруто и да папат гърмящи змии!

10

Роро

преди 2 години

Ковид тероризма няма да приключи скоро защото е изключително печеливш за определени кръгове! На Ноле му пожелавам успех!

9

Един Българин пита

преди 2 години

Нима най-добрият е "световния номер 7"?

8

Барон Мюнхаузен

преди 2 години

До Инспектор ДюдюИ какви са тия правила в Австралия ...?Това е медицински тоталитаризъм ,с откачени правила ,които нарушават правата на човека!!!Много ми е интересно ,ООН,къде дрема три години и не се намеси ,срещу медицинския тоталитаризъм ,които наруши правата на милиарди граждани ...?

7

До 6

преди 2 години

Това, че не искаш да те подлагат на диктатурата, не значи, че си от типа на Семерджиев (психопат). То в Америка шансът да те застреля психар на улицата също е доста голям. Но и там спазват закона (уж). Не са това моделите за подражание.

6

Инспектор Дюдю

преди 2 години

Ами карайте я тогава все така през просото и не се сърдете като ви гaзят разни Семерджиеви и ушеви!

5

До 4

преди 2 години

Само, че това там вече не е спазване на закона, а диктатура. Границата я преминаха миналата година. То и в Северна Корея се спазва законът.

4

Инспектор Дюдю

преди 2 години

До предишния. Не, това не ми харесва, но за правилата евалла! Няма ли ред и спазване на правилата се получава България днес, където закона е като врата в полето и който иска минава през нея.

3

А... не бе...

преди 2 години

Само нас ше ни тероризират............ Първи да се ваксинират милиардерите......

2

До 1

преди 2 години

"Това им харесвам на австралийците, че правилата важат за всички." Сигурно ти харесва и че си вкарваха гражданите в лагери (когато имат предполагаем ковид). Включително ваксинирани, което за теб явно има значение. Ако беше тук, щеше да оревеш света.

1

Инспектор Дюдю

преди 2 години

Глип0cти на търкалета! Шитнаха го щото реши да се прави на тарикат и да заобиколи правилата като си мислеше че е голяма работа и ще мине метър, ама йок! Това им харесвам на австралийците, че правилата важат за всички. През 2017 арестуваха Джони Деп и Амбър Хърд и за малко да ги опандизят за незаконно внасяне на домашни любимци че с един лъжлив сърбин ли ще се церемонят.